Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallaha bende 198 cm boy 98 kilo var ve 3.5 metrelik potalara donerek basabiliyorum veya alyupla da hiç farketmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

bende 16 yaşındayım 1.82 biriyim zıplama konusuna gelirsek satndart potaya tek el asılabiliyorum...
    şimdi yazdığınız programlardan koşu yapamam çünkü malum okul vakti...
    yazdıklarınızdan şöyle karma bişi yapmaya kararverdim...

1) günde apartmanın en alt katından en üst katına parmak ucunda 2 set çıkıcam
    2)günde atlayabildiğim kadar ip atlayacağım (tam olarak bi sayı bilmediğim için sayı veremedim)
    3)şu duvara dönüp otururmuş gibi olan hareketi 3 set halinde oturabildiğim kadar yapıcam
    4)bi de şınav, mekik, ters şınav düzenli bi şekilde...

başka birşey önerir misiniz bu programa?

tavşan yürüyüşü de yapabilirsin bileklerinden tutarak.

• sizin yazdılarınızın hepsiin okudum varya söledikleriniizin hepsiin eksiksiz yapsak ohooo 4 m potaya değirmen vurulur vallaaa
  • abi en iyisi İp Atlamakmış,bende alıcam ip bir tane 14 yaşındayım 1,84 boyundayım inşallah 2 sene sora basabilirim.
  • selam ben 16 yaşında 1,88 64 kiloyum.bacakarası degirmen ve 360derece smac vurabiliyorum.sizlere tavsiyem cok koşun çok ip atlayın ve cok calışın
  • air alert
  • bacak kaslarını en çabuk ve en hızlı geliştiren hareket nedir ?

" sizin yazdılarınızın hepsiin okudum varya söledikleriniizin hepsiin eksiksiz yapsak ohooo 4 m potaya değirmen vurulur vallaaa "

katılıyorum +1
  • bencede de bu hemen olan bir şey değil yani baya vakit gerekiyo bende smaç basmak istiyorum ama nedemişler sabreden derviş gelir zamanı1
  • quote:

Orjinalden alıntı: RosS

abi en iyisi İp Atlamakmış,bende alıcam ip bir tane 14 yaşındayım 1,84 boyundayım inşallah 2 sene sora basabilirim.

oha ben 1.79'um ve standart potaya basıom yaa yuhh. ve ayrıca ben de 14 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisyildiz -- 21 Ocak 2007; 19:33:22 >
  • arkadaşlar ben 1.76 boyundayım 3.05 lik potaya 35 cm kaldı hadi az gayret (air alert a başladım )
  • bende daha yeni başladım boyum 171 daha öncedende baya bi zıplıyodum zaten deycem potaya az kaldı
  • arkadaşlar size kesin sonuç sunayım günde 1000 tane ip ayaklarınızı çekmeden 50şınaw ve 100 mekik ip sayesinde butun kaslarınız çlşck ve şınaw özellikle karın için mekikle destekliyceksiniz boyu en az 1.75 olanlar bunları uygularsa 3 aya kalmaz içine vurursunuz azim ve hırsta lazım ip atlrken bacaklrınız çok yanck ben 1.83 üm 74kgım yaşım 16 ama yeni girdim stndart potya 6 numara topla içine vuruyorm inş 1 ay sonrada 7 numarayla bascam ii şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.c ferhat -- 12 Nisan 2007; 20:08:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisyildiz

quote:

Orjinalden alıntı: RosS

abi en iyisi İp Atlamakmış,bende alıcam ip bir tane 14 yaşındayım 1,84 boyundayım inşallah 2 sene sora basabilirim.

oha ben 1.79'um ve standart potaya basıom yaa yuhh. ve ayrıca ben de 14 yaşındayım

başkasını küçümseyen birinden sporcu olmaz hele basketçi hiç olmaz 1.79 boylada nsl basiosn anlamadım bide 14 yaşındasın adelelerinin bukdr gelişmesi imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.c ferhat

arkadaşlar size kesin sonuç sunayım günde 1000 tane ip ayaklarınızı çekmeden 50şınaw ve 100 mekik

bu dediklerini set olarak mi yapalim yoksa toplam mi diyosun???

bi de ayaklari cekmeden derken ne demek istedin aciklar misin???
  • sadece ip atla 1-2 ay sonra smac basabilirsin eger potayı elleyebiliyorsan tabi bide öyle sadece zıplamakla olacak bişey değil bu sen günde 3000 ip atlamaya bak kardesim sonrası olur zaten 1-2 ay devamlı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher Short

1-potanın uzağından zıplama
    2-ayakkabın hava tabanlı olursa daha güzel zıplarsın
    benim boyum 160 165 arası bi şey standart potanın filesine dokunabiliyorum bu söylediğim şeyleri yaparak...

şaka mı bu?
    fileye uzanarak dokunuluyor arkadasim ziplayarak degil...

arkadaslar nedir bu smac sevdasi anlamadim macta basamadiktan sonra ne anlami var??
    ben catir catir basiyorum macta fastbreak te bir kez basabildim daha da nasip olmadi...
    gereksiz bir sey smac...basket oynamayi cok seviyorsaniz baska yonlerinizi gelistirin bence...
  • bencede yüzme sporunu yaparsan boy ve güç çok fark ediyor. Ben 1 ay önce orta sahadan basket atıyodum şimdi 1 metre gerisinden atabiliorm yüzme sayesinde
  • 16-17 yaşımda 177 boyla offical potaya,offical topla degirmen - tomahawk vs vuruyodum..Samsun YOLSPOR da oynuyodum..samsunlu olan varsa bilir..bna "Copter" diolardı..Nazar değdi heralde ben solağım 4 kez sağ ayak bilegim kırıldı.tabi suç bende alçıları 3-5 güne çıkarıp tekrar basket oynuodum..şu an 21 yaşındayım ve keşke o alçıları çıkarmasaydım diyorum..Boyum 187 ama zar zor smaç basabiliyorum..En kötüsü artık Copter diye çagırmıolar en çok o koyuo..

O programlar her kiside aynı etkiyi yapmaz...O programlardan kullanarak 45 cm den 85 cm e cıkan arkadaşım da var,70 cmden 80 çıkan arkadaşımda..Anlicagınız her insanın bünyesi farklıdır..Bi de zıplamak doğustan gelen bir yetenektir...İstediğin kadar çalış Kadour Ziani gibi sıçrayamassın..

http://www.youtube.com/watch?v=mc_s4U7yuY4

• yok ya olmaz rahat ol
    o kadar bişy olmaz ben 3 haftadır yapıorum zıplamam 10 cm arttrdı önceden 3.05in panyasına değemezken şimdi her türlü değiyorum
    bu arada boyum 1.81 kilom 75 tam ideal
    bitince zaten çooooook rahat zıplarısn 50 cm rahat ol
  • ya arkadaşlar benimde boy 1.50 smaç basmak mucize de biraz zıplamak için naapabilirim bi de allah rızası için şu air alert in linkini werin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221E11DF0 -- 1 Mayıs 2007; 19:12:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.