Şimdi Ara

Basketbol Oynarken Göğüs Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar En Çok Üye Bu Forumda Diye Konu Dışına Açtım Umarım Dalga Geçmessiniz Ben Basket Oynarken Oynamaya Başladıktan Yaklaşık 5 Dakika Sonra Tam Göğsümün Ortasına Bir Ağrı Giriyor Nefes Zor Alıyorum
    Test Yaptırdım Kalpten Ancak Sorun Çıkmadı Acaba Isınmadan Giriyorum Diyemi Isınmadan Girmekten KAynaklı İse Hangi Hareketleri Yapabilirim Bir Grafik Şeklinde BUlabilirseniz Gösterirmisiniz Teşekkürler

• göğüs hastalıklarına gittin mi
  • ya anlamıyorum sankı forumda milyonlarca binlerce doktor var

kardesım bıktık ya adamın gögüsü ağrıyo konu dısına konu açıyo başı ağrıyo konu açıyo ölmek istiyo konu açıyo halimiz yaman ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Merhaba Arkadaşlar En Çok Üye Bu Forumda Diye Konu Dışına Açtım Umarım Dalga Geçmessiniz Ben Basket Oynarken Oynamaya Başladıktan Yaklaşık 5 Dakika Sonra Tam Göğsümün Ortasına Bir Ağrı Giriyor Nefes Zor Alıyorum
    Test Yaptırdım Kalpten Ancak Sorun Çıkmadı Acaba Isınmadan Giriyorum Diyemi Isınmadan Girmekten KAynaklı İse Hangi Hareketleri Yapabilirim Bir Grafik Şeklinde BUlabilirseniz Gösterirmisiniz Teşekkürler

1: Sigara kullanıyor musun?
    2: Doğru nefes alıyor musun?
    3: Soğuk havada oynarken mi oluyor?

tam cevapları ver hele bi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhonedo Deyipte Geçme -- 10 Aralık 2012; 18:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

quote:

Merhaba Arkadaşlar En Çok Üye Bu Forumda Diye Konu Dışına Açtım Umarım Dalga Geçmessiniz Ben Basket Oynarken Oynamaya Başladıktan Yaklaşık 5 Dakika Sonra Tam Göğsümün Ortasına Bir Ağrı Giriyor Nefes Zor Alıyorum

1: Sigara kullanıyor musun?
    2: Doğru nefes alıyor musun?
    3: Soğuk havada mı oynarken oluyor?

tam cevapları ver ve bakalım

1: Sigara Kullanmıyorum
    2: Spor Esnasında Nefesi Burundan Alıp Ağızdan Veriyorum
    3. Spor Yeri Var Bina yani Soğuk Hava Değil

• Bence kondisyonun yetersiz olduğu için direk vücudun tepki gösteriyor. Benimde antremansız kaldığım zamanlarda hemen koşmaya başlayınca göğsüme ağrı girip nefes almakta zorlandığım oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Bence kondisyonun yetersiz olduğu için direk vücudun tepki gösteriyor. Benimde antremansız kaldığım zamanlarda hemen koşmaya başlayınca göğsüme ağrı girip nefes almakta zorlandığım oluyordu.

Ne Yapabilirim Peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halısaha Kas Ağrısı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de oluyordu(tam kalbimin üstü ağrıyordu) doktora gittim göğüsteki kaslar ağrıyormuş bi merhem vermişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Bence kondisyonun yetersiz olduğu için direk vücudun tepki gösteriyor. Benimde antremansız kaldığım zamanlarda hemen koşmaya başlayınca göğsüme ağrı girip nefes almakta zorlandığım oluyordu.

Ne Yapabilirim Peki ?

Düzenli spor yapıcaksın bir yerden sonra vücut alışıyor yorulmamaya başlıyorsun, nefesini kontrol edebiliyorsun. Buda göğsünde herhangi bir ağrı oluşmasına engel oluyor.
  • Kondisyon eksikliği. 7 yıl profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra boynumdan geçirdiğim sakatlık sonucu basketbolu bırakmak zorunda kaldım. 2 yıldır aktif olarak spor yapamıyorum arada halı sahaya gidince ilk 5 dakika attığım deparlar sonucu göğüs kafesime ağrılar giriyor sonrasında yavaşça geçiyor pek korkulcak birşeyin yok merak etme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Kondisyon eksikliği. 7 yıl profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra boynumdan geçirdiğim sakatlık sonucu basketbolu bırakmak zorunda kaldım. 2 yıldır aktif olarak spor yapamıyorum arada halı sahaya gidince ilk 5 dakika attığım deparlar sonucu göğüs kafesime ağrılar giriyor sonrasında yavaşça geçiyor pek korkulcak birşeyin yok merak etme :)

Dostum Kondisyon Eksikliğini Nasıl Gidericem
  • quote:

quote:

Kondisyon eksikliği. 7 yıl profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra boynumdan geçirdiğim sakatlık sonucu basketbolu bırakmak zorunda kaldım. 2 yıldır aktif olarak spor yapamıyorum arada halı sahaya gidince ilk 5 dakika attığım deparlar sonucu göğüs kafesime ağrılar giriyor sonrasında yavaşça geçiyor pek korkulcak birşeyin yok merak etme :)

O acıyı çekince hemen oyunu bırakma oynamaya devam et ama biraz daha pasif oyna, bunu 8-10 maçta devam ettirirsen böyle bir sorunun kalmaz. Kısaca oynayarak geliştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Düzenli antreman harici kondisyon eksikliğini gidermek imkansız. Profesyonel sporcu değilsen pek heveslenme yani. Tam anlamıyla kondisyon eksikliğini kapatamazsın fakat bolca yürü diyebilirim sana. Vaktin olduğunda otobüs metro yerine gideceğin yerlere yürüyerek git inan farkını hissedersin bir süre sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.