Şimdi Ara

Başkasının Yerine Utanmak (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç öncesi rakip takımların forumlarına takım bayrakları berbat bi ingilizceyle camooon turkiye

yok tevez şunu demiş yok ancelotti atmosferi beğenmiş direk manşet haber oo gurur points

şuna benziyor

şu atletico madrid sayfasında (official sayfa) ispanyoldan çok türk var hepside ARDA TURAN yazmak için giriyor başka amaçları yok

artık ispanyollar ilk yorumu atarsa direk türkler arda turan yazıcak 3-2-1 diye yorum atıyor

sanırım fena egoist bir ülkeyiz

• bide şu var

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126717670832249&set=a.121281478042535.1073741841.117025305134819&type=1&theater

rakip takımın sayfasını basıp TÜRKİYE yazmak ingilizce olmadığı için TÜRKİYE yaz kaç
  • +1 vermek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickine rağmen güzel tespitler yapıyorsun.

Konuya gelince, resmen utanç kaynağı. Ayrıca her videonun altına aynı yorumlar yazan insanlara da kıl oluyorum, Facebook çok bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

bide şu var

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126717670832249&set=a.121281478042535.1073741841.117025305134819&type=1&theater

rakip takımın sayfasını basıp TÜRKİYE yazmak ingilizce olmadığı için TÜRKİYE yaz kaç

Adam Hell yazıp yanına pembe kalp işareti koyuyor hakkımızda ne düşünüyorlar acaba

• forumda da var böyle ego düşkünü kişiler. ingiliz sitesinde takımın adı geçti diye gelip konu açıyor , gurur point aldım gibi saçma ifadeler kullanıyorlar.

gerçek hayatlarında nasıl bir kişilikleri var merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

forumda da var böyle ego düşkünü kişiler. ingiliz sitesinde takımın adı geçti diye gelip konu açıyor , gurur point aldım gibi saçma ifadeler kullanıyorlar.

kaka fenerde diyebilir miyiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

forumda da var böyle ego düşkünü kişiler. ingiliz sitesinde takımın adı geçti diye gelip konu açıyor , gurur point aldım gibi saçma ifadeler kullanıyorlar.

kaka fenerde diyebilir miyiz ?

kaka gelir.

• Arkadaslar burasi TURKIYE. bizim gercegimiz bu. Biz buyuz yani. Bir isvecli gibi davranmamiz imkansiz. Toplum baya baya geri kaldi. Bizden geri toplumlarda var araplar gibi. Yine bunada sukur (bu gun yol ortasinda kesilmis derisi yuzulmus kurbanlikla sirtinda fotograf cektiren arap gordum. Sirayla cekildiler. Yer: fatih-findikzade)

• Dostum beyinsiz demişsin ama sende buradaki çoğu kişiden daha çok beyin var. Kamu oyunu yanlış yönlendirtme plizz.
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Alınma ama nick-mesajı görünce Fenerlilerin Kaka'nın twitter'da Fb(Facebook'un kısaltması) yazdığı için heyecanlanıp Kaka transferi bitti demesi aklıma geldi.
  • çok güzel bir konu tamamen geri kalmış bir ırkın temsilcileri bunlar.Görgüsüzlük kendilerini rezil etseler iyi onlar yüzünden ben kendimide rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 gram coolugumuz var onlarda bu çavolar yüzünden gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Alınma ama nick-mesajı görünce Fenerlilerin Kaka'nın twitter'da Fb(Facebook'un kısaltması) yazdığı için heyecanlanıp Kaka transferi bitti demesi aklıma geldi.

yok ne alınacağım öyle zannedenleri görmüştüm fb timeline yazmıştı

@Death Note

ne alakası var şimdi mesajımla ?
  • Bizim ülkemizdeki cahil adama cahil oldugunu inandıramıyorsunki , adam ben hayat üniversitesini bitirdim diyor dalıyor sosyal medyaya .çok değil 10-20 seneye değişir bu ülke birkaç nesil yenilenmesiyle .
  • cahil toplumlarda maalesef böyle.Bizim Rizespor sayfasında da Iraklılar sürekli Ali Adnan diye yorum atıyor.
  • Aşağılık kompleksi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.