Şimdi Ara

Başkasının aracılığıyla ilan açan arkadaşlar burayı okuyun Önemli !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iki gündür denk geliyorum s3 ilanlarinda bir tane haysiyetsiz Allah korkusu olmayan bir adam belli ücret karşılığında sözde şirket adına bazı arkadaşlara p.m gonderiyor skype vb yerlerden konuşuluyor anlaşılıyor. Anlaşma ise şu şekilde haysiyetsiz kişi telefon veya hafıza kartı satmasını istiyor bunun karşılığında ya günluk ya da sattığı ürün başına 30 tl teklif ediyor havadan para kim istemeZ ki diye düşünülerek iyi niyetli arkadaşlar kabul ediyor ve sonrasında o haysiyetsiz kişi yalan dolan gerekli ilan bilgilerini veriyor ve piyasadan çok daha uygun ve ekstralı bir şekilde veriyor tabi ilanı açan arkadaşta olaydan bir haber ilanı açıyor alıcılarla gerekli pazarlık yapılıyor ama sonuç husran satıcı ve alıcı mağdur kazanan o haysiyetsiz kişi .. Onun için biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.
    Yönetimdeki arkadaşlardanda rica bu konum üst başlık olsun veya siz açın imla hatalarım olabilir arkadaşlarda daha dikkatli olur canlar yanmaz haysiyetsiZ karaktersiz kişiler sevinmez.

Genelde verilen sözde şirket numarası ve o numarayla ilgili şikayetler bu linkte..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79851814&p=1#79851814

Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 27 Ağustos 2013; 18:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zarukhan nickli kullanici banada is teklifi konulu belirttiginiz gibi bir pm atti bende umursamamistim haliyle.inananlar varmis demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

zarukhan nickli kullanici banada is teklifi konulu belirttiginiz gibi bir pm atti bende umursamamistim haliyle.inananlar varmis demekki.

İsmini vermeyim iki arkadaş inanmış zamanında durumu izah ettim ikisinede inşallah başka kişilere ulaşmaz ulaşırda inşallah arkadaşlar kanmaz

• banada mail atti teknosa ceki 1600 lik 1100 den satilik ilani acarmisin diye tokatcimisin sen dedim sikayet ettim banlandi kullanici adi mahir karaoglu telefonuda bu
    +90 (538) 206 39 91 bu numarayi kullaniyor genelde

• banada pm den iş teklifi içeren bi mesaj attı.kendisine kibarca tşk edip ilgilenemeyeceğimi söyledim..doğru karar vermişim
  • Belliki bir çok kişiye ulaşmış kimisi kabul etmiş kimisi reddetmiş Allah bunun gibilere fırsat vermez inşallah

• banada mesaj atıldı o kişiden direk sildim
    kendim gördüğüm kullandığım bildiğim cihaz dışında ürün kesinlikle satmam
    ALLAH korkusu var arkadaş
    Kimse kanmasın böyle kişiliksizlere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de teklifı var. Cevap direk reddd

• Ttoros nickli bir haysiyet yoksunu bana da geldi dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

Ttoros nickli bir haysiyet yoksunu bana da geldi dikkat.

Evet şimdiki nickide TTOROS başka bir arkadaş daha uyardı sağolsun.Haram lokma insanın boğazından nasıl geçer hele karşı tarafın canı yanıyorken onun üstünden kazandığın parayı nasıl ağız tadıyla yiyeceksin haysiyetsiz mutlaka bu ilanada girmişsindir.

• TTOROS nickli şahıs bana da aynı teklifi gönderdi, şüphelendiğim için ürünlerin durumuyla ilgili birkaç soru sordum cevap gelmedi. Herkes dikkatli olsun. Bu şekilde aracı yöntemi kullanılarak yapılan satışlarda mağdur olanlar, alıcı ve işin aslından haberi olmayan satıcıdır. Kazanan ise bu aracı şahıstır.

Şahsın gönderdiği mesajın içeriği:

iyi günler öncelikle Kolay gelsin Ben Mert Toraman
    Türkiyeye Yurt dışından Telefon ipad bilgisayar satışı gerçekleştirmekteyiz
    şimdi geliştirdiğimiz uygulama ile forumlarda satış hedeflemekteyiz
    Öncelikle Size teklif edeceğimiz işten bahsedeceğim:
    Ürünlerimizin İlanlarını forumlara acıp takibi sunulacaktır sorulan soruları bizim aracılığımız
    ile cevaplandıracaksınız.

örnek Açaçağınız Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_80087457/tm.htm ' (Bu ilanı örnek olarak vermiş, ilan sahibinin konu ile ilgisi yoktur.)

bu iş karşılığında günlük 35 TL Vermeyi teklif etmekteyiz
    Satış basına ödeme almamaktasınız ücretiniz sabittir.
    günlük 2-3 saat online olmanız yeterli olmaktadır
    ödemeler banka havalesi yolu ile günlük yatırılmaktadır.

Bu iş freelance olarak çalışılacaktır.

Eğer uygun görürseniz skype yada irtibat no bırakırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz*han -- 28 Ağustos 2013; 13:57:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

TTOROS nickli şahıs bana da aynı teklifi gönderdi, şüphelendiğim için ürünlerin durumuyla ilgili birkaç soru sordum cevap gelmedi. Herkes dikkatli olsun. Bu şekilde aracı yöntemi kullanılarak yapılan satışlarda mağdur olanlar, alıcı ve işin aslından haberi olmayan satıcıdır. Kazanan ise bu aracı şahıstır.

Şahsın gönderdiği mesajın içeriği:

iyi günler öncelikle Kolay gelsin Ben Mert Toraman
    Türkiyeye Yurt dışından Telefon ipad bilgisayar satışı gerçekleştirmekteyiz
    şimdi geliştirdiğimiz uygulama ile forumlarda satış hedeflemekteyiz
    Öncelikle Size teklif edeceğimiz işten bahsedeceğim:
    Ürünlerimizin İlanlarını forumlara acıp takibi sunulacaktır sorulan soruları bizim aracılığımız
    ile cevaplandıracaksınız.

örnek Açaçağınız Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_80087457/tm.htm ' (Bu ilanı örnek olarak vermiş, ilan sahibinin konu ile ilgisi yoktur.)

bu iş karşılığında günlük 35 TL Vermeyi teklif etmekteyiz
    Satış basına ödeme almamaktasınız ücretiniz sabittir.
    günlük 2-3 saat online olmanız yeterli olmaktadır
    ödemeler banka havalesi yolu ile günlük yatırılmaktadır.

Bu iş freelance olarak çalışılacaktır.

Eğer uygun görürseniz skype yada irtibat no bırakırmısınız

Adam belliki profesyonel yazıdaki ozene bakarmısınız Allah ıslah etsin

• Alıntı: akgolo

Aynen öyle, birçok farklı forumda farklı kullanıcı adları kullanmak suretiyle benzer konular açmış, özellikle 1600 liralık çekleri 1000tl ye vereceğini iddia ederek milleti kandırmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz*han -- 28 Ağustos 2013; 15:06:58 >
  • boyle haysiyetsizlerin ismini ifsa edin ki millet bilsin ve 2gune bir bu tur bilgilendirme yapilsa iyi olur.
    gerci site yoneticileri otomatik msj yontemiyle gerekli bildirimleri yapsa is yapmis olurlar.
    ama illa forumda can yanacak konu acilicak herkes sikayetini belirtecek sonra is yapilacak galiba dimi :)
    neyse forum yoneticileri forumda bulunan firsatci şarapsizleri ip ban atsin lutfen

• Ulan 9 yıl oldu forumdayim bana teklif filan gelmedi. Referans desen o da var

En çok bana teklif edeceksiniz ençok bana......

• quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

zarukhan nickli kullanici banada is teklifi konulu belirttiginiz gibi bir pm atti bende umursamamistim haliyle.inananlar varmis demekki.

Aynen bende, millet dolandırıcı , boyle seylere inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 28 Ağustos 2013; 21:09:44 >
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Aksamlar Arkadaslar Nasılsınız..
    Öncelikle Böyle Bir konu İle kişileri Bilgilendirdiniz için çok tesekkür ederim.
    Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa....??
    Hayırlı Aksamlar Allaha emenet olun Allah yar ve yardımcınız olsunn....
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Hayırlı Aksamlar Arkadaslar Nasılsınız..
    Öncelikle Böyle Bir konu İle kişileri Bilgilendirdiniz için çok tesekkür ederim.
    Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa....??
    Hayırlı Aksamlar Allaha emenet olun Allah yar ve yardımcınız olsunn....

Teşekkurler hocam sen nasılsın. Niyeti pis olan kişilere engel olmak için elimden geleni yaparım Allah bu niyette olanlara fırsat vermesin inşallah

• Ayni teklif - - meral bozdag-- kullanici adiyla bana da yapildi. Bu isimde aklinizda olsun

•  Başkasının aracılığıyla ilan açan arkadaşlar burayı okuyun Önemli !!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.