Şimdi Ara

başkasının arabasıyla ceza yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu merak ediyorum. ceza kesilince aracamı kesiliyor kullanan şahsın ehliyetinemi yoksa ikisinedemi?

sonuçta trafik cezasını ödemediğimizde arabanın üzerine görünüyor arabayı satarken falan çıkıyor karşımıza araç başkasınınsa ve biz cezayı ödemezsek nasıl bir durum çıkar ortaya?

olayın aslı şu. resmi plaka araçla radara giren arkadaşa polis hız cezası yazmış. araç resmi plaka kurum adına. cezası ödenmezse ne olur veya benim aracımı emanet verdiğim arkadaş benim aracımla yediği cezayı ödemezse ne olur? ben mi ödemek zorunda kalırım.

pentium mmx 200----thai anakart----800mb hdd----512kb edo ram----1mb pcı ekran kartı----1,44mb floppy----100 watt power supply----midi tower kasa----16bit ses kartı----1+1 stereo hoparlör----14inc full analog monitör----
    Daha ne olsun
  • Eger nakit odeme yapmazsaniz para cezalari plakaya yaziliyor.

Cezayı ödemezseniz belli süreler aralığı(şimdi hatırlayadım,elbet bilen birisi yazar) ile 3 katına çıkar ve sabitlenir. Aracı satarken ortaya çıkar
  • eğer polis durdurup ehliyet ruhsat sorup, ceza kağıdını eline verdiyse ehliyete yani kişi adına yazılır ceza. mesela kırmızıda geçtin, polis uzaktan ve trafiğin içinde seni görüp plakayı okudu. durdurmaz plakaya kesilir ceza. ben bi kere ceza yedim, o da jandarma elime verdi (cezayı)
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • çok kötü bir şey olsa gerek

Orjinalden alıntı: F1SECO

çok kötü bir şey olsa gerek

kesin

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

::::E30::::
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.