Şimdi Ara

baskanligi bosa tartisioz turkiyede kanunlar uygulanmio zaten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baskanlik tartisiliyo hani soylemi boylemi diye ne farkederki ?

rte lise diplomasiyla cumhurbaskani olmadimi

cumhurbaskani tarafsiz olmasi gerektigi halde akp icin miting yapmadimi

hukumeti kurma gorevini yasal olarak kilicdarogluna vermesi gerektigi halde pas gecmedimi.

eminim buyuk bir protesto olmayacagini bilseler hic ugrasmadan direk anayasayi degistirirler referanduma vs gitmeden baskanligi getirirler oldu bitti herseyde bir hayir vardir derler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertreis -- 21 Ekim 2016; 1:21:12 >
  • Sonuna kadar haklısın ama napalim ülkeyi bi avuç seriatcı bi avuç osmanlı özentisi olup amerika mali kullanan gelismekten aciz insanlara mı bırakalim? Savaşa devam elbet birgün yeneriz bu psikolojik ve de politik savaşı. O zaman Türkiye gerçekten Osmanlıdan ve Araplardan ayrılmış bir biçimde Anka kuşu misali yeniden dogabilecek. Şu an Türkiye yok Burasi ARABISTAN. Şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

Sonuna kadar haklısın ama napalim ülkeyi bi avuç seriatcı bi avuç osmanlı özentisi olup amerika mali kullanan gelismekten aciz insanlara mı bırakalim? Savaşa devam elbet birgün yeneriz bu psikolojik ve de politik savaşı. O zaman Türkiye gerçekten Osmanlıdan ve Araplardan ayrılmış bir biçimde Anka kuşu misali yeniden dogabilecek. Şu an Türkiye yok Burasi ARABISTAN. Şimdilik.

evet bende senin dediklerine aynen katiliom hatta ben senden daha iyisini yazamazdim

bak en cok neye uzuluyom biliomusun koca sarayi bosyere yaptiracaklarina ulkenin hicbir yarasina melhem olmayan diyanet gibi adeta karadelik olup ulkeyi emen bir kurumun bukadar harcama yapmasina yolsuzluklarla ilgili meclis arastirmalarinin akp oylariyla reddedilmesine(akp ye oy atanlar icin utanc kaynagi)

sirf bunlar olmasa bukadar para bosa harcanmasa teknoloji ureten dev bir sirket bile kurulur.yazik adamlar odtu bogazicinden mezun olup gercek bir sekilde dunyaya teknoloji uretip satacak bir sirkette calismiyolar.

• He heval hee sana ne oldu da sürekli algi operasyonu yapıyorsun. İnsan akli yok mu ? Doğru yanlış karar verir

Ha sahi sen bir an önce gitsene bu ülkeden. Hani nefret ettigin ülkeden

• Chpyi hükümet kurma görevi vermek zorunda değildi gelenek sadece o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce git bir Türkçe öğren sonra eleştiri yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyahlar

Önce git bir Türkçe öğren sonra eleştiri yap.

Ben de bu çocuğun Türkçesinden hiçbir şey anlamıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Belediye Yıkım Ekibi

Chpyi hükümet kurma görevi vermek zorunda değildi gelenek sadece o

Arkadaş cahil hocam idare et.

• başkanlık diktatörlük yani arap ülkelerindeki gibi zaten rteye bakarsak el kaide üyesi hikmet yarın dibinde oturan adamdır yani teröre el nusraya işide destek verdinide söyledi yapacak bişi yok halk istiyor buda halkda ölmeyi fakir olmayı bomba patlamasını terörde evladını kaybetmeyi seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

He heval hee sana ne oldu da sürekli algi operasyonu yapıyorsun. İnsan akli yok mu ? Doğru yanlış karar verir

senin gibi kafasizami soricam sanane benim ozel hayatimdan beyinsiz kendi ilgilenecegin bir hayatin yokmu ama kafasizsinya kendinden cok baskalariyla ilgilenion buda kafasizligini kanitliyo

İşte bekledigim cevap kafasiz heval ben üniversite mezunuyum insan hakaret ile sindirmeye calisiyorsun he heval he

• Yeni anayasa çıksa başkanlık gelse, işine gelmeyen bir kanun olacak yine ihlal edecek.
    Sanki anayasaya uyuyor da yeni anayasa istiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He heval hee sana ne oldu da sürekli algi operasyonu yapıyorsun. İnsan akli yok mu ? Doğru yanlış karar verir

senin gibi kafasizami soricam sanane benim ozel hayatimdan beyinsiz kendi ilgilenecegin bir hayatin yokmu ama kafasizsinya kendinden cok baskalariyla ilgilenion buda kafasizligini kanitliyo

İşte bekledigim cevap kafasiz heval ben üniversite mezunuyum insan hakaret ile sindirmeye calisiyorsun he heval he

universite mezunu oldugunu sordummu idiot okudugunu anlamayacak kadar kafasiz idiot beyinsiz okuzun tekisin

He hevAl he

Bir akilli sensin. Hatta sen > türkiye akil da

mesajlarimi alintilama ben seni adam yerine koymuyorum hatta insan yerinede koymuyorum bak idiot embesil yada moron degilsen anlarsin tekrar ediyom mesajlarimi alintilama benle muhattap olma aciktan soyluyom seni insan yerine koymadigimi benle muhattap olma okuz degilsen anlarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Ekim 2016; 16:33:29 >

• Bosuna tartısıos saten uygulanmio

• quote:

Orijinalden alıntı: Belediye Yıkım Ekibi

Chpyi hükümet kurma görevi vermek zorunda değildi gelenek sadece o

gelenek degil %40 da akp %60 da diger partiler vardi yani kalan yuzde 60 a hukumet kurmasi icin firsat verilmesi insan onuruna yakisandi ve normal bir cumhurbaskani dusunmeden bunu yapardi zaten ama hepimiz biliozki bunu yapmayip tekrar secime goturmeside aslinda cumhurbaskaninin ulkeyi tehdit etmesiydi adam hala akp li zaten inkar eden varmiki cumhurbaskani bakin hersey kotuye gider umrumdada olmaz rezil olursunuz demesiydi 2.secimin anlami.ki aslinda oyle biseyde yoktu ama millet blorfu yedi zaten yeni hukumet kurulana kadar eskisi devredeydi adamlar kasten dolari 2.5 dan 3 e firlattiki ki bakin hepinizin hayatini karartiriz ulkede kimsede umrumuzda degil bu secimi kazandirin yoksa gorursunuz gununuzu diyerek tehditle kazandi secimi halktan bahsetmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Ekim 2016; 16:53:34 >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanı hükümeti kurma görevini chp ye vermek zorunda değildi. Ayrıca chp nin hükümet kurup güvenoyu alacak yeterli sayıya ulaşması da mümkün değildi. Zira bahçeli reis ben yokum hdp nin olduğu yerde ne haliniz varsa görün demişti. Hatta chp-mhp azınlık hükümetine de karşıydı. Dolayısıyla hala cumhurbaşkanı chp ye görev vermedi demenin manası yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.