Şimdi Ara

Başka Operatörden Türknet'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mevcut operatörümdeki taahütüm dolduğu için Türknet'e geçmeyi düşünüyorum.İki sorum var
    1-Bu işlemi herhangi bir bayiden yapabilir miyim?
    2-Bu işlem yaklaşık kaç gün sürer?

• türknette bayi yok internet sitesi veya telefondan müşteri hizmetlerini arayarak basvurabilirsiniz sizin emailinize belgeler yollayacaklar onları imzalayıp mng kargoydu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam ücretsiz bir şekilde türknete göndereceksiniz bu arada gecerken bu linkten https://turk.net/p/LGG21QX12GPM/ veya telefondan basvurcaksanızda bu kodu LGG21QX12GPM müşteri temsilcisine söyleyin 1 ay internet bedava kazanmak için (ilk çıkan kısmı ve tam faturanızı son ödeme tarihinden önce ödedikten sonraki ay bedava oluyor)

Orijinalden alıntı: lordert

türknette bayi yok internet sitesi veya telefondan müşteri hizmetlerini arayarak basvurabilirsiniz sizin emailinize belgeler yollayacaklar onları imzalayıp mng kargoydu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam ücretsiz bir şekilde türknete göndereceksiniz bu arada gecerken bu linkten https://turk.net/p/LGG21QX12GPM/ veya telefondan basvurcaksanızda bu kodu LGG21QX12GPM müşteri temsilcisine söyleyin 1 ay internet bedava kazanmak için (ilk çıkan kısmı ve tam faturanızı son ödeme tarihinden önce ödedikten sonraki ay bedava oluyor)
    çok teşekkür ederim.

• Ben oris telekomdan turknete geçmiştim yaklaşık 25-30 gün sürmüştü geçiş

Ayrıca turknette mh yok abone olduğunuz anda hiçbir insana ulaşamazsınız

Buradakiler 1 ay bedava kullanmak için övüyor ama baglatirken 2 kere düşünün muhattap yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Proprietor

Ben oris telekomdan turknete geçmiştim yaklaşık 25-30 gün sürmüştü geçiş

Ayrıca turknette mh yok abone olduğunuz anda hiçbir insana ulaşamazsınız

Buradakiler 1 ay bedava kullanmak için övüyor ama baglatirken 2 kere düşünün muhattap yok
    Teşekkür ederim.Ben de zaten birçok insanın kimsenin muhattap olmamasından yakındığını gördüm.
  • Muhattap bulamamak çok kötü, ben ilk müşterileri olmadan tık diye bağlandım muhattap süperdi. Aldığım günden bu yana sağlıklı bir iletişim kuramadım. Online yazarsan 1 günü kafadan çıkar, diğer günde çok saçma bir cevapla karşılaşabilirsin.

Ayrıca güven veren bir firma değil. Ben 35mb aldım sürekli 2 hafta en fazla net 24mb, bi yazayım dedim. Diğer gün sorun yok kontrol ettik demişler. Bi baktım 35 internet. Bari düzelttik yaz.

Benim görüşüm çok firma var, böyle muhattap bulamadığınız firmaları adam etmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forfreal

Muhattap bulamamak çok kötü, ben ilk müşterileri olmadan tık diye bağlandım muhattap süperdi. Aldığım günden bu yana sağlıklı bir iletişim kuramadım. Online yazarsan 1 günü kafadan çıkar, diğer günde çok saçma bir cevapla karşılaşabilirsin.

Ayrıca güven veren bir firma değil. Ben 35mb aldım sürekli 2 hafta en fazla net 24mb, bi yazayım dedim. Diğer gün sorun yok kontrol ettik demişler. Bi baktım 35 internet. Bari düzelttik yaz.

Benim görüşüm çok firma var, böyle muhattap bulamadığınız firmaları adam etmeyin.
    Sivas'ta yaşıyorum.Elimde çok fazla seçenek olmadığı için mecburen Türknet'e geçeceğim.
    MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK DİYENLERE ALDANMAYIN.

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE YAPABİLDİĞİNİZ TÜM İŞLEMLERİ HATTA FAZLASINI ONLİNE İŞLEMLERDEN KAYIT AÇARAK SİZ YAPABİLİYORSUNUZ.

BU SİSTEMİN YÜZYÜZE GÖRÜŞMEKLE BİR FARKI YOK HATTA DAHA STABİL SORUN DİREK İLGİLİ BİRİME DÜŞÜYOR.

TEMSİLCİYE DERDİNİ ANLAT ANLATABİLİRSEN.

ÇÖZÜM UZUN SÜRDÜĞÜ ZAMAN HER SAAT ARAYIP DUR DUYACAĞINIZ CEVAPLAR AYNI (SORUNU İLGİLİ BİRİME AKTARDIM BEYEFENDİ) (ÇÖZÜM SÜRECİNDE) (EKİPLERE İLETİLMİŞ) VS. VS.
    ÖRNEĞİN TESİSATDA SORUN VAR 1 TUŞA BASIP HALLERMİYOR SONUÇTA YANİ ARAYIP CANLI GÖRÜŞMÜŞSÜN NE FAYDA SIKINTI VARSA ORADADA KAPI DUVAR BEKLEYECEKSİNİZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erocan27

MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK DİYENLERE ALDANMAYIN.

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE YAPABİLDİĞİNİZ TÜM İŞLEMLERİ HATTA FAZLASINI ONLİNE İŞLEMLERDEN KAYIT AÇARAK SİZ YAPABİLİYORSUNUZ.

BU SİSTEMİN YÜZYÜZE GÖRÜŞMEKLE BİR FARKI YOK HATTA DAHA STABİL SORUN DİREK İLGİLİ BİRİME DÜŞÜYOR.

TEMSİLCİYE DERDİNİ ANLAT ANLATABİLİRSEN.

ÇÖZÜM UZUN SÜRDÜĞÜ ZAMAN HER SAAT ARAYIP DUR DUYACAĞINIZ CEVAPLAR AYNI (SORUNU İLGİLİ BİRİME AKTARDIM BEYEFENDİ) (ÇÖZÜM SÜRECİNDE) (EKİPLERE İLETİLMİŞ) VS. VS.
    ÖRNEĞİN TESİSATDA SORUN VAR 1 TUŞA BASIP HALLERMİYOR SONUÇTA YANİ ARAYIP CANLI GÖRÜŞMÜŞSÜN NE FAYDA SIKINTI VARSA ORADADA KAPI DUVAR BEKLEYECEKSİNİZ.
    Evet müşteri hizmetleri var ama yok gibi çalışıyor. Yalnızca sabah 10 ile akştam 4-5 arasına kadar cevap veriyorlar. Cevap verme hızları düşük. İnternetiniz gidiyor yanıtlaya yanıtlaya çözmeleri 2'günden uzun sürüyor. Gerek TTNet kullanırken gece 2'de bile aradığımda birini bulabiliyordum, gerek süperonline kullandığımda gece 10'da bile arasam birileri ilgilenebiliyordu. Türknete geçtiğimden beri yaşadığım rezilliklerin haddi hesabı yok, VDSL bağlantısı satın alacağım vaadi ile geçiş sürecinden sonra ADSL vermeleri ısrarla sinyal gelmediğini belirte belirte zorla VDSL benim bilgim dahilinde geçirmeleri daha ne sağladıklarından bile haberleri olmamalarıda cabası. Geçmeyin önermiyorum...

• KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Memnun değilseniz iptal etmek 1 fax 'a bakar hocam farklı alternatif leri deneyebilirsiniz TurkNet' DE özgürlük var taahhüt yok.

• Merhabalar, öncelikle size geç geri dönüş yaptığım için üzgünüm :( İsterseniz aklınızda takılan tüm sorularınızı bana PM üzerinden sorabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte ben size yardımcı olabilirim.

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, öncelikle size geç geri dönüş yaptığım için üzgünüm :( İsterseniz aklınızda takılan tüm sorularınızı bana PM üzerinden sorabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte ben size yardımcı olabilirim.
    Teşekkür ederim.Türknet'e geçiş yaptım bile :).

Kaç gün sürdü ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.