Şimdi Ara

Basit birer FPS+ekran kartı sorusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, foruma ilk mesajım 2 sorum var;
    1- Oyunlarda fps nasıl ölçülür, bunun için özel programlar mı var yoksa her oyunun konsolundan girilmesi gereken bir kodu mu var?
    Güncel oynadığım oyunlar Oblivion, Fable: The lost chapters, Battle for the middle earth 2, Titan quest, eger bir kod gerekiyorsa bu oyunlar için bilen varsa söyleyebilir.
    2-İmzamdaki sistemi kullanıyorum ekran kartımı (leadtek 7600gt) değiştirme şansım doğdu, 3 seçenek var, a) değiştirmem b) leadtek 7600gt extreme edition ile değiştiririm c) ASUS 7600gt ile değiştiririm, bu konuda şu bilgilerim var şu an kullandığım 7600gt'nin düz modeli diğer bütün markaların modellerini az bir farkla da olsa geride bırakıyor, asus dahil. Ayrıca uzun vadeli düşünürsek kartı ileride tamamen değiştirmeden önce aynısından 1 tane daha alıp 1 sene kadar SLI olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Kafama takılanlar şunlar; 1) leadtek extreme edition bariz farkla benimkinden ve asus'tan hızlı ama şuan bile bulmak bu kadar zorken SLI yapmaya karar verdiğimde aynısını bulmak neredeyse imkansız olucak
    2) Anakartım ASUS ve ekrankartını da ASUS alırsam şu anki ekran kartımla aralarındaki farkı kapatıcak kadar bir stabilite sağlar mı yoksa performansımı indirgemiş mi olurum?
    3) ASUS kartta oyun videosu kaydetme, video yumuşatma vs gibi birsürü özellik varken leadtek'te sadece TV kartından görüntü kaydetmeyi kolaylaştıran dandik bir yazılım var, bunları dikkate almalı mıyım? ki çok da önemli olduklarını düşünmüyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• 1. sorunun cevabı: Fraps programı ile Fps ölçebilirsin.
  • Teşekkürler indiriyorum, 2. sorum içim tavsiyesi olan var mı peki?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.