Şimdi Ara

Ekran kartı sürücü ve sistem derecelendirme sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia GT630M ekran kartım var. Bugün sürücü güncellemesi(306.23) yaptım. Önceki sürücüde(301.42) ekran kartı derecelendirmesi 6.7 iken yeni sürücüden sonra 6.5'e düştü. herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu oyun performansımı etkiler mi ?

Edit: Laptopum Asus K55VM-SX34R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max payne 35 -- 14 Eylül 2012; 21:38:18 >

• cevap veren yok mu ?
  • bence etkiler forumdaki bazı arkadaşlar etkilemez diyor ama windows niye düşük puan veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

bence etkiler forumdaki bazı arkadaşlar etkilemez diyor ama windows niye düşük puan veriyo

valla hocam bende anlamadım. Oyunlarda görecez artık sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max payne 35

Nvidia GT630M ekran kartım var. Bugün sürücü güncellemesi(306.23) yaptım. Önceki sürücüde(301.42) ekran kartı derecelendirmesi 6.7 iken yeni sürücüden sonra 6.5'e düştü. herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu oyun performansımı etkiler mi ?

Edit: Laptopum Asus K55VM-SX34R

benim toplam 5.1 :D gt4 full ayarlarda oynuyom .
  • Kardeş bende yaklaşık 1 saat önce güncelledim bende de aynı leptopu kullanıyorum yazıyı okuyunca baktım bende hala 6.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Kardeş bende yaklaşık 1 saat önce güncelledim bende de aynı leptopu kullanıyorum yazıyı okuyunca baktım bende hala 6.7

benim 5.1 formattan sonra oldu olan bide sag taraf ısınıyor sendede oluyormu sag alt taraf hardiskn oldugu yer hafifi bir ısınma var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sağ alt tarafta herkes ısınma oluyor diyor genelde ama bende olmuyor ısınma pek.Kardeş format attıysan eksik birşeyler vardır ev arkadaşımda da lenovo var gt630m ekran kartlı onada yükledik güncellemeyi 6.7 puan bir değişme olmamış.
  • Oyunlarla test edin veya bencmark teslerini yapın boş verin windows puanını neden bu kadar takıyorsunuz sisteminiz eskir 2 sene sonra yine aynı puanı veriyor.Bir dahaki güncellemede yine yükselir kafasına göre takılıyor ben pekde kaale almıyorum,yapıyorsanız bencmark testi yapın daha önce yapmışsanız yaptığınızla karşılaştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Oyunlarla test edin veya bencmark teslerini yapın boş verin windows puanını neden bu kadar takıyorsunuz sisteminiz eskir 2 sene sonra yine aynı puanı veriyor.Bir dahaki güncellemede yine yükselir kafasına göre takılıyor ben pekde kaale almıyorum,yapıyorsanız bencmark testi yapın daha önce yapmışsanız yaptığınızla karşılaştırın.

Oyun testi daha iyi olur. saol
  • 6.7 den 5.7 ye düştü... 3 dmark kurup deneyecem bakalım
    sonuçları yazarım
    ama oyun performansında değişiklik ve fps artışı olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.