2 3 ay önce dalgınlıktan bayan tuvaletine girip küçük tuvaletimi yapmıştım kızlar bana bakarak kıkır kıkır gülüyolardı orda kıp kırmzı olmuştum jet gibi kaçtım
bi kerede arkadaşlar şaka yaptılar bana güneşlenirken sütyen koymuşlar uyandığımda sütyen giymiş gibi gözükmüştüm
NOOLDU UTANIYOMUSUNUZ PAYLAŞMAKTAN
tutmaz.
quote:
BAŞINIZA GELEN KOMİK OLAY VE ŞAKALARI BURADA PAYLAŞIN
Sebeb?
<<Yolda Yürüyodum Düştüm>>
pfffffffffffffff
napıyosunuz kardeşim komik olay diorum alOoOoOoOoOoOoOoO İŞİ NEREYE ÇEVİRDİNİZ
Daha bugün başıma bi olay geldi benzinligin wc sine girdim dalmışım zaten kapıyı çalmadan açıverdim bi baktım 60-70 yaşlarında bi amca oturmuş büyük tuvaletini yapıor nese pardon dedim kapadım kapıyı arkadaşlarda koptu tabi bu arada :D
Daha bugün başıma bi olay geldi benzinligin wc sine girdim dalmışım zaten kapıyı çalmadan açıverdim bi baktım 60-70 yaşlarında bi amca oturmuş büyük tuvaletini yapıor nese pardon dedim kapadım kapıyı arkadaşlarda koptu tabi bu arada :D
tam benlik yaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: .:BoZo:.
bende öle birşey yapmıştım ama benim olayda kız çıkmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Trex_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: .:BoZo:.
bende öle birşey yapmıştım ama benim olayda kız çıkmıştı
kız mı ?
sora ne oldu hiç merak etmiorum
ne olcak bir çığlık atıldı ben o kaçış
Alışveriş merkezindeyiz. arkadaşın elinde gitar var,iniş merdiveni diye kızlar tuvaletine bi daldı gitarı sallayarak.bütün kızlar çığlık çığlığa kaçıştı arkadaşta birazda eşgal var falan
Küçüktüm birinde elim cebimde tarla da yürüyordum önümde de bi kaç kız ve bi kaç erkek vardı onlarda ilerliyordu ben bi an dengemi kaybedim yere düşmüştüm kızlar ve erkekler arkasına dönüp gülmeye başladı:D
daha 2 gün önce oldu Banyoya girdim. Küvete uzandım sıcak suyu actım doldurdum küveti mis gibi yayıldım içine bi oh çekiyorum Dedim köpürteyim vücudmu iyice haci şakir sabun orada duruyodu.küvetin ucunda elimi attım gelmedi cektim gene gelmedi 2 elimle asılayım dedim fayde etmedi resmen orada bütünleşmiş bir olmuştu sabun çekiyorum çekiyorum gelmiyor 2 elimle kuvvetlice asılıp küvete ayaklarımı dayadım baş ucuna Sabuna asıldım 2 elimle birden fırladı çekerken çat diye kafama vurdu Aralıksız 10 dakak boyunca gülmüşümdür
soba ile bir tane..
bizim o zamanlar kovalı soba vardı kömür atmıştım üstündeki ayar deliğini kapatmıştım neyse açim dedim onu neyse açtım tık yok..
yandımı yanmadımı diye bakmak için tam olarak açtım.. daha bişe yok. bende eğildim ona ama bir pooff diye patladı duman fışkırdı sonuç göz simsiyah..(grimsi gibi bişe)
okuldada kızlar tuvaletine girmiştim onu bir topicte yazmıştım.
babannemlerde daha yeni oluyor olay 1 aya yakın oldu yani..
bir gün babannemlerdeyiz babannemde kendi odasında üstünü değiştiryormuş benimde haberim yok kapı açık içerde kimse yok diye direkman daldım ama orada görülen manzara şok oldum resmen kıpkırmızı olup kaçtım..
tabi anladınız orayı(çırılçıplaktı kadın nasıl rezil olmim ben.)
ihlas tatil köyündede asansöre sıkıştım.. eşyalar vs.. herşey yüklenir olay bitmiş derken ilk olarak çıkılıyor eşyalar konuyor sonra ikinciye çıkarken en son binerken ben kaldım ve tam biniyorum kapı kapadı çat diye çarptı bana..
ben hay ananı! başladılar gülmeye annemler vs.. ama kübra olan kuzenim halada güler o konuya.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom
daha 2 gün önce oldu Banyoya girdim. Küvete uzandım sıcak suyu actım doldurdum küveti mis gibi yayıldım içine bi oh çekiyorum Dedim köpürteyim vücudmu iyice haci şakir sabun orada duruyodu.küvetin ucunda elimi attım gelmedi cektim gene gelmedi 2 elimle asılayım dedim fayde etmedi resmen orada bütünleşmiş bir olmuştu sabun çekiyorum çekiyorum gelmiyor 2 elimle kuvvetlice asılıp küvete ayaklarımı dayadım baş ucuna Sabuna asıldım 2 elimle birden fırladı çekerken çat diye kafama vurdu Aralıksız 10 dakak boyunca gülmüşümdür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme