Şimdi Ara

Basiniza gelen garip bir olayi yazin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
6
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

arkadaşımın kolu kırılmıştı. kolunu kalp seviyesinin üstünde tutması lazımdı. sokağa çıktık. L= kol o=kafa Lo şeklinde yürüyordu. ben ve bir arkadaşım daha Lo şeklinde yürümeye başladık Lo Lo Lo olduk. yanımızdan geçen bir çift " bunların vardır bi bildiği biz de yapalım" diyip onlar da Lo yapmışlardı. fakat onlarınki LovLo oldu. el ele tutuştular biz 3 sap yolumuza devam ettik.
    dı end

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

arkadaşımın kolu kırılmıştı. kolunu kalp seviyesinin üstünde tutması lazımdı. sokağa çıktık. L= kol o=kafa Lo şeklinde yürüyordu. ben ve bir arkadaşım daha Lo şeklinde yürümeye başladık Lo Lo Lo olduk. yanımızdan geçen bir çift " bunların vardır bi bildiği biz de yapalım" diyip onlar da Lo yapmışlardı. fakat onlarınki LovLo oldu. el ele tutuştular biz 3 sap yolumuza devam ettik.
    dı end

Ne diyon Lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็

o simge ne ayak öyle tümünü seç yapınca yukardaki mesaja el uzatıyor.

ben öyle bişey yazmadım alıntılayınca niye öyle çıktı
  • Hatırlamıyorum ya
  • yp
  • Bu konu niye tutmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb degildit baskalarinindan basina geldiginden eminim. Gece uzun bi yolda yururken sokak isiklarinin sen gectikten sonra sonmesi

1 degil 2. Degil 3 ! Ki zaten 3 tane falan vardi.sensorlu olma ihtimalleri yok cunku normalde surekli yanar onlar hic sonmez.

lisedeyken olmustu bi hafta sonu 1 kac arkadas carsi izninden yurda donuyoduk.3 isikta sonunce arkamiza bakmadan yurda dogru kosmutuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.