Şimdi Ara

Başında Folikülit (kıl kökü iltihabı) olanlar - YAĞ Kaynaklı -Güncel (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.736
Cevap
58
Favori
502.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aleyküm selam. Çay ağacı yağını nasıl kullandınız ? Hergünmü saçını yıkadınız yoksa iki günde birmi ? Son olarak hangi şampuanın içine koydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Aleyküm selam. Çay ağacı yağını nasıl kullandınız ? Hergünmü saçını yıkadınız yoksa iki günde birmi ? Son olarak hangi şampuanın içine koydunuz ?

Aşşağı yukarı her gün diyebilirim, haftada ortalama 6 kere yıkamışımdır en az. Clear'ın normal şampuanının içine eklemiştim 20 cl'lik tüpü tamamıyla.
  • 48 yaşındayım sayın arkadaşlar Adım murat. 15 yaşından bu yana bu rahatsızlığı çekerim. bir çok şey denedim sonun da SEF (Sefalaksin) diye bir antibiyotik var içip vücuduma ve bağırsaklarıma zarar vereceğime bu antibiyotiği yarım çay bardağı suya iyice ezip suyla karıştırıp solisyon yapıyorum. sonra hergün bu solisyonu saçlarıma sürüyorum. 1 hafta kullanıyorum tekrar solisyon yapıp toplam 15 gün kullanıyorum. sonra iyileşmiş oluyor. 3-5 ay rahat oluyorum. Yine saçlı derimde iltihaplar sivilceler çıkınca yine aynı işlemi yapıyorum. İyi ki SEF (Sefalaksin) antibiyotik var. İçmiyorum. mideme ve vücuduma zarar veriyor. Bu rahatsızlığın kesin çözümü budur.!!!
  • ferhat sırakaya F kullanıcısına yanıt
    48 yaşındayım sayın arkadaşlar Adım murat. 15 yaşından bu yana bu rahatsızlığı çekerim. bir çok şey denedim sonun da SEF (Sefalaksin) diye bir antibiyotik var içip vücuduma ve bağırsaklarıma zarar vereceğime bu antibiyotiği yarım çay bardağı suya iyice ezip suyla karıştırıp solisyon yapıyorum. sonra hergün bu solisyonu saçlarıma sürüyorum. 1 hafta kullanıyorum tekrar solisyon yapıp toplam 15 gün kullanıyorum. sonra iyileşmiş oluyor. 3-5 ay rahat oluyorum. Yine saçlı derimde iltihaplar sivilceler çıkınca yine aynı işlemi yapıyorum. İyi ki SEF (Sefalaksin) antibiyotik var. İçmiyorum. mideme ve vücuduma zarar veriyor. Bu rahatsızlığın kesin çözümü budur.!!!
  • murkoca M kullanıcısına yanıt
    Not: Arkadaşlar SEF yaptığım solisyonu saçıma sürdükten sonra kuruyor saçlarımı yıkamıyorum. Bir daki banyoya kadar her gün sürüyorum. Kuruyor ve antibiyotikli kalıyor. Bu önemlidir. yıkarsanız antibiyotik gider ve etkisi olmaz. Birde solüsyonu yaparken antibiyotiği iyice ezin. toz haline getirin ondan sonra bir şişede suyla karıştırıp çalkalayın iyice. Diğer antibiyotiklerin hemen hemen hepsini denedim. bu antibiyotik bu saçlı deri sivilcesinde bende en etkili olanıdır. Diğer bir çok antibiyotikler pek etkili değil. Bu antibiyotik bakterinin (stefikokların)üreyip çoğalmasını engelliyor. ve vücut kazanıyor. İyileşiyor.
    Sadece başınızda mı var, yüzünüzde iltihap çıkmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde yaygın ve çekilmez olarak çıkmaya başladığında saçım da çıkıyor. Yüzümde ve ensemde de çıkmaya başlıyorlar. SEF solüsyon yaptığın antibiyotikten enseme ve yüzüme de sürüyorum AYNI ANDA oralarada iyi gelip tertemiz bir cildim oluyor 2 hafta sonunda. Bu sulu karışım antibiyotiği sadece 1 adet 1 GR LIK SEF (SEFALAKSİN) antibiyotikle hazırlıyorum. 1. haftada etkisini gösteriyor. 2. hafta tamamen iyileşiyor. 1 ay içinde de dökülen saçlarım yeniden çıkıyor. Sonuç mükemmel... Tetradox, Tetralet Clemisin, Zinnat gibi antibiyotikler artık etki etmez oldu.. Sadece yıllardır kullanırım Bu Antibiyotik SEF çok iyi geliyor. Zamanında ROACUTAN ta kullandım onunyan etkileri çok fazla kestikten 2 sonra geri çıktılar.. Bu yönyemi kendim buldum. Nice Dermatoloji Profesörleri çözüm bulamadılar... Artık cildiyeci ye gitmekten kurtuldum.
    Peki bu yöntemi ne zamandır kullanıyorsunuz, kaç ay oldu ?

İşe yaradığına gerçekten sevindim. Bende bir haftadır doğal yollarla uğraşıyorum. Bir ay deneyeceğim. Doğal yollarla çözümünü bulamazsam sizin çözüme döneceğim.
  • Senede 3-4 defa bu şekilde solisyon yapar uygularım. Bu SEF antibiyotiği 15-20 yıldır kullanıyorum. Bir çok antibiyotiği bu şekilde denedim. Diğerleri etkisiz oldu. az etkili oldu. zaman içerisinde bu bakteri direnç sağladı antibiyotiklere. SEF, bakteri denilen mikroorganizmaların oluşturduğu hastalıklarda kullanılan bir antibiyotiktir. Sefaleksin etkin maddesi, hücre duvarlarını bozarak bakterilerin ölümlerine sebep olur. Yani bu bakterinin zehri buna karşı direnç oluşmadı. Bu ilacı ilk başlarda içiyordum. sonra bu çözümü buldum vücuduma zarar vermeden kara ciğere bağırsağa ve diğer organlara. Bende %100 etkili. Bu antibiyotik olmasaydı geçmişte yaşasam beyin iltihaplanmasından eminim bu kadar yaşayamadan ölürdüm. dayanılır gibi değil.
    Şampuanlar solüsyonlar hepsi bende hikaye işe yaramadı.
    Eğer Penisiline ve SEF e bir alerjin yoksa bunu rahatlıkla kullanabilirsin Bir Dermatoloji uzmanına da sorabilirsin. Bana kullanabilirsin dediler.
    O doğal yöntemlerin hiç biri bende işe yaramadı. Alkol oksijenli su neler neler denedim. Bu antibiyotik 15- 20 Lira Mustafa Nevzat İlaç sanayii yerli üretim. Acil Şifalar dilerim. İyileşirseniz bir dua yeterli. O prof olacak hocalar bu antibiyotiğin bu hastalıkta bu kadar işe yaradığını hiç biri bilmiyor. Hiç biri bana reçetede yazmadı. Tesatüfen buldum. Anca tedradox Tetralet onları dayayıp yazıyorlar. Clesin T gibi etkisiz bunların hepsi. bende. Ama bu hastalığı tamamen silemiyorum. çünkü bu bakteri vücutta ve herkeste deride bulunan stefikok bakteri. Cildimiz yağlı ve yağ çıkış gözenekleri bizlerde büyük olduğu için bu bakteri oralardan girip çoğalıyor ve hastalık yapıyor. Bu Ergenlikle beraber bir genetik yapımız. Yani yok edemiyoruz.

• Arkadaşlar geçen yaz çenemde bir sürü sivilce çıktı. Doktora gittim kıl kökü demişti ve ilaç yazmıştı. İzi hala duruyor ama geçti. Şimdi ise saç derimde çıkıyor ve acıtıyor ne yapmalıyım?
    Bu detaylı açıklamanız için öncelikle teşekkür ederim. Müsadenizle birkaç soru sormak istiyorum. Yorumunuzda "Bu antibiyotik olmasaydı beyin iltihaplanmasınadn yaşayamaz ölürdüm " demişsiniz. Şimdi bizim yakalandığımız hastalığın ölümcül yönümü var ?

İkinci sorum ise bu hastalığı yok edemeyeceğimizi söylemişsiniz. Şimdi hastalığı veren Rabbim şifasınıda verir ama biz bu hastalığa nasıl yakalandık ?Yediğimiz birşey mi dokundu, dokundğuumuz birşey mi bulaştı, kuaförde mi bulaştı velhasıl bu hastalık bize nasıl bulaştı ? Biz bu hastalığa yakalandık ama en azından hastalığın çıkış nedenini tam bilirsek sevdiklerimizi, çocuklarımızı bu hastalıktan koruyalım.

Ayrıca sefalaksin diye arattığımda gramajları farklı ürünler çıkıyor. Sefalaksin 1GR 16 Tablet, 1GR 20 Tablet, 500mg 20 Tablet şeklinde. Siz hangi gramajı kullandınız _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 3 Nisan 2018; 9:12:48 >
  • Kardeşim bu konuda 29 sayfa var. En baştan başla okumaya. Elbet cevabını bulursun.
  • Bu rahatsızlık cilt yapımızla ilgili olup yukarıda kısmen açıkladım. Korkmayın Bulaşıcı değildir. Endişelenmeyin. Benden şu ana kadar kimseye bulaşmadı. Bu bakteri her insanın derisinde bulunan bir bakteri olup diğer insanlar hasta olmamaktadır. sadece bizim cilt yapımızdan dolayı bu rahatsızlık olmaktadır. Daha detaylı açıklamaları Bu konuda uzman Dermatoloji doktorları yapabilirler. SEF 1 GR lık 16 filim tablet kullandım. 16 tanesini birden değil. sadece 1 adet 1 Gramlık olanla bu solüsyonu hazırladım ve kendimde uyguladım. Yok ediyorsun ama 3-5 ay sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar.
    Bu yazıyı daha önceki yıllarda okumuştum. Bir türlü fırsatım olup yazamamıştım. amacım insanlara kendimde bulduğum çözümü yazmaktı. Bir faydamız olsun. Doktorunuza danışarak uygulayıp uygulamamak sizlerin bileceği bir durum. Saygılarımı sunarım.

Merhabalar,

Bu dediğiniz çözümü yaparken her gün yıkanıyor olmak sıkıntı yaratır mı? Yıkandıktan sonra sürsek kafamıza bir sıkıntı olur mu?
  • Mehmet922 M kullanıcısına yanıt
    Selam.
    Her gün banyo yapmak bir sıkıntı yaratmaz.
    Ben bu tedaviyi en son yaptığından bu yana 2 ay geçti şuan da iyiyim.
    Küçük su plastik şişelerine 300 ml olan yarısına yakın 100-150 ml gibi su dolduruyorum. ezip toz haline getirdiğim 1 Gr SEF Tableti katıp iyice çalkalıyorum. Banyomu yapıp sonra kolonya sürer gibi elime döküp iyice saçlarıma enseme ve yüzüme sürüyorum. Gözlerime değdirmiyorum. her ihtimale karşı. Sonra saçlarımı tarıyorum hepsi bu kadar. İlk günler sabah akşam sürüyorum. sonraları günde bir defa akşamları sürüyorum. Her gün banyo yaptığım da oldu 2 güne 3 güne birde yaptığım oldu. Bu karışım Buz dolabında tutuyorum bozulmadan 1 hafta gibi dayanıyor. 1 hafta sonra kalan varsa döküyorum. Bir daha hazırlıyorum. 2 Haftanın sonunda iyileşmiş oluyorum. 1 haftada etkisini gösteriyor. İlk 2 gün iltihaplanma ağrı artar gibi oluyor. sonra azalma başlıyor. Vücut savaşıp kazanıyor. Bunu sürüp işe veya okula gidebilirsiniz kimse fark etmiyor. saçlarınız kuruduğunda bu antibiyotik hala saçlarınızda ve kuruduğu için daha yoğun bakterileri öldürmeye devam ediyor. İstediğin zaman sürebilirsin bende bir sıkıntı olmadı önemli olan sürdükten sonra saçınızda veya yüzünüzde sürekli kalması. Bu kadar açıklama yeterlidir umarım.

Çok teşekkür ederim, bir daha tekrarladığında deneyeceğim.
  • Hocam PM atmışsınız, ben atamıyorum bu hesap geçici olduğu için.

Kenacort-A isimli bir ilaç hocam, kortizon oluyor bu. Dermatoloji Anabilim Dalı'nda yaptırıyorum ayda 1 kere, İLKS olarak geçiyor tedavinin adı. 4 gün önce 8. iğneyi oldum, kaybettiğim saçların %90'ı geri geldi diyeyim size. Tüy falan da değil, uzun uzun saçlarla kapandı bölge. En az 3 kere bu iğneden olursanız kesin fayda görürsünüz diye düşünüyorum. Ağrılarınız da ciddi şekilde azalacak, ben rüzgarda bile acıdan ağlayacak duruma gelirken şu an çok daha rahatım açıkçası. Folikülit Dekalvans olan herkese de öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Kardeşim bu konuda 29 sayfa var. En baştan başla okumaya. Elbet cevabını bulursun.

Okudum çok fazla şey var. Kafam karışıyor. Birbiri ile alakasız çok şey var. Hastaneden de randevu alamıyorum. En erken 16-17 gün sonraya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 4 Nisan 2018; 0:28:39 >
  • Arkadaşlar PM atamıyorum kimseye.

Hastalık dirençli olduğu için 1-2 iğne olup saç çıkmadığını düşünmek doğru değil arkadaşlar, ben aynı yere 3. iğnemi olduğumda hala kafamda kocaman bir kellik vardı, şu an iğne yaptırmaya gittiğimde bölgeyi bulamıyorlar bile. Köklerin uyanması zaman alabilir, benim yaklaşık 6. iğnemde saçlarımın %80'i gelmişti ve son birkaç aydır da sanki içlerinde iltihap yokmuş gibi, ağrılarım inanılmaz azaldı. Saç ayda 1 cm uzayan bir yapı olduğu için hemen mucizeler beklemeyin arkadaşlar. Fakat en kısa zamanda İLKS tedavisine başlayın, bana teşekkür edeceksiniz. Hastalığı yok edemedim ancak çok büyük ölçüde direncini kırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılkökü -- 4 Nisan 2018; 13:46:18 >
  • Kılkökü K kullanıcısına yanıt
    ilks tedavisi nedir hocam google da bişey çıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.