Şimdi Ara

Başın sağolsun UltrAslan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tribünde bir eksik, cennette bir fazlayız. Alpaslan Dikmen'in ölüm yıl dönümü.. Başınız sağolsun Ultraslan..

• mekanı cennet olur umarım.
  • Keşke çıkıp şaka desen
    Ne olur ALPARSLAN DİKMEN
  • Rahat uyu Alpaslan Abi, binlerce "Alpaslan" örnek alıyor seni !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğum günüm la bugün benim
  • Kesinlikle onun istediği noktada değiliz.Tribünden bahsediyorum. Bence çok kötüyüz. Eyvallah çabalayan , eden abilerimiz , kardeşlerimiz var ama yetmiyor maalesef. Sebahattin Abi'nin vs. önlemler , yeni fikirler alması lazım. Her tribünde toparlayacak bir adam yok bildiğim kadarıyla , sadece kale arkasından yönetiliyor stad. Stadımızda seste çok kötü çıkıyor maalesef , Sami Yen'deki gibi net değil. Bir kısım önce başlıyor , bir kısım sonra , boğuk çirkin bir ses çıkıyor.

Ruhun şâd olsun Abim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

nedense bu adam için hiç bir duygu beslemiyorum

Ağzına adam kelimesi bile yakışmıyor.
  • Deplasman yolunda cebindeki son parayla arkadaslarına yemek ısmarlayıp Parasız kalıp simit yiyen neden simit yiyorsun diye soranlara Midem rahatsız diyebilicek kadar adamdı ALPASLAN DİKMEN. Başımız SAĞOLSUN.
  • Adam gibi adamdı . ultrAslan'dan önce o bir GALATASARAYliydi hepimizin bası sag olsun :/
  • Emektar bi adam. Tribünde varken ultrAslan nasıldı şimdi nasıl.
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=DMKLgU38AI0
    bunu izledikten sonra aynı şeyi söyleyebilecekmisin
  • quote:

Türkiye'den İngiltere'ye , İngiltere'den Fransa'ya Alpaslan Abi'yi sevmeyen tribüncü çok zor bulursun. Sen neden duygu beslemiyorsun dostum?Arkadaş yukarıda bir video vermiş , onu da bir izle istiyorsan fikirlerini değiştirebilir. Ben tanımadan , bilmeden sevenlerdenim. Öyle ki vefat edince " bu kim ya tanımıyorum " demişliğim bile vardı. Sonradan yavaş yavaş tanıdım , fikirlerini , görüşlerini benimsedim. Sebahattin Abi'ye , Yılmaz Abi'ye hiç onun kadar ısınamadım , hiç onların fikirlerini , düşünlerini de benimseyemedim , evet yol aynı yol , amaç Galatasaray ama ne bileyim , O'ndan sonra "vay be ne tribündü" dediğim maçlar azaldı , son 1 senede dediğimi hatırlamıyorum sanırım. Aslantepe'ye geçmemiz tribün açısından bence kötü oldu.İletişim azaldı... Neyse dediğim gibi hocam o videoyu izlemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Türkiye'den İngiltere'ye , İngiltere'den Fransa'ya Alpaslan Abi'yi sevmeyen tribüncü çok zor bulursun. Sen neden duygu beslemiyorsun dostum?Arkadaş yukarıda bir video vermiş , onu da bir izle istiyorsan fikirlerini değiştirebilir. Ben tanımadan , bilmeden sevenlerdenim. Öyle ki vefat edince " bu kim ya tanımıyorum " demişliğim bile vardı. Sonradan yavaş yavaş tanıdım , fikirlerini , görüşlerini benimsedim. Sebahattin Abi'ye , Yılmaz Abi'ye hiç onun kadar ısınamadım , hiç onların fikirlerini , düşünlerini de benimseyemedim , evet yol aynı yol , amaç Galatasaray ama ne bileyim , O'ndan sonra "vay be ne tribündü" dediğim maçlar azaldı , son 1 senede dediğimi hatırlamıyorum sanırım. Aslantepe'ye geçmemiz tribün açısından bence kötü oldu.İletişim azaldı... Neyse dediğim gibi hocam o videoyu izlemeni öneririm.

Tüylerim diken diken oldu,Alparslan abiyi tanımazdım ben öncesinde,malesef vefeatıyla tanıdım,gerçekten büyük adammış

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Rahat uyu Alpaslan Abi, binlerce "Alpaslan" örnek alıyor seni !

Şimdi sizin reyiz ler var ya bu adamın 10 da 1 i kadar adam olsaydı keşke...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.