Kesinlikle onun istediği noktada değiliz.Tribünden bahsediyorum. Bence çok kötüyüz. Eyvallah çabalayan , eden abilerimiz , kardeşlerimiz var ama yetmiyor maalesef. Sebahattin Abi'nin vs. önlemler , yeni fikirler alması lazım. Her tribünde toparlayacak bir adam yok bildiğim kadarıyla , sadece kale arkasından yönetiliyor stad. Stadımızda seste çok kötü çıkıyor maalesef , Sami Yen'deki gibi net değil. Bir kısım önce başlıyor , bir kısım sonra , boğuk çirkin bir ses çıkıyor.
Ruhun şâd olsun Abim.
quote:
Orijinalden alıntı: al-pacino11
nedense bu adam için hiç bir duygu beslemiyorum
Ağzına adam kelimesi bile yakışmıyor.
Deplasman yolunda cebindeki son parayla arkadaslarına yemek ısmarlayıp Parasız kalıp simit yiyen neden simit yiyorsun diye soranlara Midem rahatsız diyebilicek kadar adamdı ALPASLAN DİKMEN. Başımız SAĞOLSUN.
Adam gibi adamdı . ultrAslan'dan önce o bir GALATASARAYliydi hepimizin bası sag olsun :/
Emektar bi adam. Tribünde varken ultrAslan nasıldı şimdi nasıl.
Türkiye'den İngiltere'ye , İngiltere'den Fransa'ya Alpaslan Abi'yi sevmeyen tribüncü çok zor bulursun. Sen neden duygu beslemiyorsun dostum?Arkadaş yukarıda bir video vermiş , onu da bir izle istiyorsan fikirlerini değiştirebilir. Ben tanımadan , bilmeden sevenlerdenim. Öyle ki vefat edince " bu kim ya tanımıyorum " demişliğim bile vardı. Sonradan yavaş yavaş tanıdım , fikirlerini , görüşlerini benimsedim. Sebahattin Abi'ye , Yılmaz Abi'ye hiç onun kadar ısınamadım , hiç onların fikirlerini , düşünlerini de benimseyemedim , evet yol aynı yol , amaç Galatasaray ama ne bileyim , O'ndan sonra "vay be ne tribündü" dediğim maçlar azaldı , son 1 senede dediğimi hatırlamıyorum sanırım. Aslantepe'ye geçmemiz tribün açısından bence kötü oldu.İletişim azaldı... Neyse dediğim gibi hocam o videoyu izlemeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
Orijinalden alıntı: al-pacino11
nedense bu adam için hiç bir duygu beslemiyorum
Türkiye'den İngiltere'ye , İngiltere'den Fransa'ya Alpaslan Abi'yi sevmeyen tribüncü çok zor bulursun. Sen neden duygu beslemiyorsun dostum?Arkadaş yukarıda bir video vermiş , onu da bir izle istiyorsan fikirlerini değiştirebilir. Ben tanımadan , bilmeden sevenlerdenim. Öyle ki vefat edince " bu kim ya tanımıyorum " demişliğim bile vardı. Sonradan yavaş yavaş tanıdım , fikirlerini , görüşlerini benimsedim. Sebahattin Abi'ye , Yılmaz Abi'ye hiç onun kadar ısınamadım , hiç onların fikirlerini , düşünlerini de benimseyemedim , evet yol aynı yol , amaç Galatasaray ama ne bileyim , O'ndan sonra "vay be ne tribündü" dediğim maçlar azaldı , son 1 senede dediğimi hatırlamıyorum sanırım. Aslantepe'ye geçmemiz tribün açısından bence kötü oldu.İletişim azaldı... Neyse dediğim gibi hocam o videoyu izlemeni öneririm.
Tüylerim diken diken oldu,Alparslan abiyi tanımazdım ben öncesinde,malesef vefeatıyla tanıdım,gerçekten büyük adammış