Şimdi Ara

Başımda öyle bir anne-baba var ki...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vala çok dertliyim çokk başımda öyle bir anne baba var ki bunların yaptığını düşman yapmaz yeminle..

mevcut oturduğumuz ev şehir merkezinde biraz eski bina ama idare ediyoruz bazı lüzumsuz akrabalar ve kız kardeşim aklına girip oturdukları binada satılık daire olduğunu çarşıdaki evi satıp onların binadan ev almamızı söylüyor benim annem babam da çocuk gibi birşey kim ne derse hemen inanıyor hatta dün akşam o satılık evn sahibi ile konuşup pazarlık bile ettiler.

ama sıkıntı şu o binada benim dayımın oğlu oturuyor hemde yönetici pek aramız iyi değil. ayrıca ev şehir merkezine epey uzak aylık aidatı fazla v.s v.s...

gelip fikrimizi soran eden yok önümde 2 tane iş seçeneği var 1.si devlet işi şehir dışında olursa şayet çeker gider kurtulurum. diğer memlekette özel sektör hangisi olur Allah bilir.

valla allah annenin babanın hayırlısını versin. bu şekilde kafasına estiği gibi olanı helede yaşlı olanı inanın çekilmiyor..

şimdi nerde çokluk orda sıkıntı o binada 45- 50 daire var her kafadan bir ses çıkacak ki çıkıyordur da ama mevcut apartmaan 8 ev herkes kendi halinde ne olacak bilmiyorum inşallah anlaşamazlar ev sahibi ile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.