Şimdi Ara

BaşıBozuk (Başı Bozuk) - M.Ali POLAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

--- Kitap Hakkında ---

İsim............: BaşıBozuk (Başı Bozuk)
    Yazar..........: M.Ali Polat
    Sayfa sayısı.: 122
    Yayınevi......: İkinci Adam Yayınları

--- Arka Kapak ---

quote:

Kimsenin benimle ilgilenmediğini anladığım zaman 16 yaşındaydım. Hayatımda ilk kez bir şeyi doğru anlamıştım. İnan bana seninle de ilgilenmiyorlar. Başına gelenler sana ceza ya da ödül olsun diye değil. Hepimiz öleceğiz ve cehenneme gideceğiz. İskender dünyayı aldı ve şimdi tek hatırlanan gay olduğu. Marie Cruie laboratuarda çürüdü. Ne geliyor gözünün önüne firijit bir bakire, hayır aslında evliydi. Kimin umrunda? Demeye çalıştığım da bu zaten. Bırak ansiklopediler senden bahsetmesin, popüler olma, 2150 yılında Google'da adın çıkmasın, üst geçide ismini yazmasınlar. Ah ne gam! Beş sene önce hayal ettiğin durumda mısın? Ya da beş sene sonra hayallerin gerçek olur mu sence? Önemsiz olduğunu kabullen, mızıldamayı bırak!

--- Satın Almak İçin ---

D&R'dan satın almak için tıklayın.Fiyat: 7,49 TL

Kitapyurdu'ndan satın almak için tıklayın.Fiyat: 7.80 TL

İdefix'den satın almak için tıklayın.Fiyat: 8,50 TL

KitapVitrini'nden satın almak için tıklayın.Fiyat: 7,50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C♯ -- 24 Kasım 2012; 16:16:59 >

• Birileri günler önce yaptığım yorumları sildirmiş konudan hatta fake üyeliklerle kendi yaptığı yorumları da sildirmiş Bi bu bi de fatih candan var forumun yazar trolü siz çocuk kandırın anca kendini yazar sanan sahtekarlar sizi.Forumca bıktık yazdığınız kitapları gelip burada başkası yazmışta siz çok beğenmiş konu açmış gibi reklamlarınızdan.Ah bir de eleştirilince anında fake üyelik açıp yok ben de okudum ben de beğendim demeniz yok mu çok güldürüyorsunuz beni o mesajları yazanlar da aynı gün açılmış üyelikler hep.Arkadaş zaten ölü bir bölüm neden buraya dadandınız ki 30 kişi ya var ya yok onlar da sizin saçmalıklarınızı zaten çözmüş durumda.Adam gibi ben yazdım destek bekliyorum diyen yok ikiniz de kandırma yolunu seçmiş zavallılarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam en azindan kitabi ovmemis sadece tanitimini yapmis.

Ayrica kitabi cogu sitede mevcut. Yani yeni bir yazar oldugu belli. Yolu acik olsun.

Diger konu efsaneydi. Fatih Candan Yandan Yandan

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu adam en azindan kitabi ovmemis sadece tanitimini yapmis.

Ayrica kitabi cogu sitede mevcut. Yani yeni bir yazar oldugu belli. Yolu acik olsun.

Dedim ya bu konu günler önce böyle değildi hepsi sildirilmiş ve sadece tanıtım kalmış.Fatih Candan ne ise M.Ali Polat o.Fatih Candan ile aynı yolu seçmiş fake üyeliklerle bizi kandırmaya çalışan biri.Ben reklama karşı değilim böyle saçmalıklara karşıyım yazar fake üyeliklerle kitabı göğe çıkarıyor bu kitap piyasaya sürülmeden çok güzel diye konu açıldı zamanında denk gelen olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 3 Aralık 2012; 16:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu adam en azindan kitabi ovmemis sadece tanitimini yapmis.

Dedim ya bu konu günler önce böyle değildi hepsi sildirilmiş ve sadece tanıtım kalmış.Fatih Candan ne ise M.Ali Polat o.

Biliyorum hocam. ''Mukemmel kitapti ben okudum'' diyerek 3-4 fake hesapla reklamini yapmisti epey oldu. O zaman da arayinca bulamamistik kitabi. Simdi kitap basilinca tanitimini yapmak istedi herhalde.

Aynisini Fatih Candan da yapacak 1-2 ay sonra. Kitabi alir miyim ? Almam. Okunacak binlerce kitap varken...

• Başı Bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Te Fabula Narratur -- 22 Mart 2014; 11:55:45 >

Orijinalden alıntı: mSezenist

Bende okudum kitabı ve gayet de başarılı buldum, yazının tanıtım olduğunu da düşünmüyorum. D&R, Kitapyurdu gibi sitelerde de satılıyor hatta kitaba ulaşmak için D&R nin 3 şubesini dolaştım, stok kalmamıştı. İsteyen arayıp sorabilir.

Kitapyurdu, D&R her kitabi satiyor. En iyi, en guzel kitaplari satiyorlar diye bir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bu mesaj silindi.
    Başı Bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Te Fabula Narratur -- 22 Mart 2014; 11:55:02 >
  • Konuyu açana lafım yok ki konuyu açan zaten ne yazarı(yazarın nickini unuttum şimdi) ne de onu tanıyorum dedi nkonu açıldığı gün(seni kastederek).Yazar bundan rica etmiş üyeliğimde sıkıntı var sen bir konu aç diye.Senle de tartışmayacağım zira sildirip duruyorsun mesajları.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.