Şimdi Ara

base için rogue item seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • base archery 69 lv için aşağıdaki seçenkeler arasında karar veremedim

şu an mevcut itemler

+8 shell set
    +7 EE
    dex 16-hp 3 küpe
    old eme
    old elf belt

bütçem çok sınırlı, 10 Gb var şu an,
    her ay 20 gb çekebilirim.

HP ve DEf desteği için OLD ROL düşünüyorum.
    belt için jucidious belt +2 mi elf belt +1 mi
    küpe böyle iyi mi
    kolye old bdn var geçici olarak takıyorum.

başka seçenekler ne olabilir ?
    bana bir kaç kombinasyon önerebilir misiniz.
    kafam çok karıştığı için konu açtım.

SERVER EDANA

iş yapmaz bırak demeyin ben görev takıları ile bile iş yaptığımı bilirim.
    (charda hile hurda yok, el ile oynuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 20 Eylül 2011; 19:13:30 >

• bekliyorum az çıkın paylaşım sitelerinden de bakın bi :)
  • madem okçusun shell set 8 yerine 9 fp set takabilirsin dual old rolunuda alırsın daha sonra takılardan önce ee +7 bi degiştir 8 yap olmadı başka bowlara yönel benden bu kadar
  • teşekkürler, +9 fp çok düşündüm de , DEfans sıkıntısı oluyor, sağlam vuruyorlar,
    EE +7 ileride +8 olacak ama takıları bi toparlayım diyorum.
    Acil olarak ilk etapta zaten rol +1 +2 hiç düşünmüyorum, bütçem yetmez, ROL ler old olarak +0 kalacak.

belt e kadar veremedim, elf belt +1 mi juidicious +2 mi
    yada başka ne olabilir,
    necklace olarak ta bdn +0 çok zayıf zaten
  • Ne alacaksın bilmem ama AP yükleneceksen ne olur ne olmaz diyerek en azından bir Ske. Belt bulundur
  • bence küpeler iyi.kafalık,kolluk ve botlar +9 fp diğerleri çitin +8 olabilir.belt judi +2, kolye bdn +2 yüzüklerde lego +0 ya da old rol +0 olabilir.yavaş yavaş toparlarsın madem gb çekeceksin.kolay gelsin...
  • kafalık , kolluk ,bot shell yerine fp olursa 7+7+14=28 def kaybın olur 4x3=12 dex fazlalıgın olur. kupeler dex16hp3 kalabilir , yuzuklerin old rol den baska bisey yapmayacakmıssın, butcen kısıtlı oldugundan elf blt 2 yerine judi 2 alabilirsin. 5gb judi+2 az once pazardaydı. elf 2 fiyatına nerdeyse judi 3 oluyor. bow u da 8 leyebilirsen iyi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maksatını anlayamadım açıkcası cardaki ama sanırım ap nin peşindesin ,sadece bi tavsiye

küpe: dex 16 hp3 dual
    neck: aumlet of dcextery +3
    belt: judi belt +2 veya +3
    yüzük: Foverin +1 dual
    okcu isen +9 fp
    k.q :)
  • amacım ne olabilir ?

defans, hp ve atak dengesi sağlamaya çalışıyorum.

bütçem yeterli olsa idi şöyle yapardım

+8 shell set
    veya kolluk kafalık bot +9 FP
    EE +8
    elf belt +2
    WP +2
    ROL +2
    RE +2 veya EME +2

bütçe olmayınca, dengeli bir şeyler toparlamaya çalışıyorum.
    amacım sırf AP olsa idi ee +7 yerine ib +8 kullanırdım.

Judicious belt +2 aldım dün gece 450M dan.
    600 M param kaldı.

Mevcut itemler

+7 EE
    +8 Shell Set
    Judicious belt +2
    dex 16-hp 3 küpe
    Old EME
    Old BDN +0
    Görev yüzükleri

Şimdi dual Old ROL almaya çalışacağım.
    OLD ROL YERİNE ALTERNATİF NE OLABİLİR ?

Kolluk, Kafalık, Bot +9 FP yapacağım.
    Bunların yanına necklace ne olmalı ?
    şu an alamasam da bir sonraki ay almaya çalışacağım item listesine hangi kolyeyi koymalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 21 Eylül 2011; 13:16:33 >

• ilk olarak atağa yönelmek istiyorsan +7 ee işe yaramaz bir bow. onun yerine iron bow +8 almanı şiddetle öneririm. unique falan muhabbetini boşver..
    şu anki bütçene göre old rol un alternatifi olmaz. zaten rol en iyi yüzüktür, daha ne istiyorsun..
    charın ss sini koyar mısın ?
  • Necki AOD +3 veya BDN +3 yap, ama tavsiyem BDN +3, 5 dex mi 250 HP mi sen karar ver
  • ee işe yaramaz bir bowdur (+7 si) öyle hp mp bonusu ile sizi kandırmasın üstelik pahalıdırda madem ap istiyorsun +7 helenid +7 ee den fazla ap verir helenid al ilerde +8 alabilirsen süper olur base için yüzük olarak bütçen kısıtlığı olduğu için dual +3 kekuri önerebilirim ama hp def yönünden zayıf kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogues

ee işe yaramaz bir bowdur (+7 si) öyle hp mp bonusu ile sizi kandırmasın üstelik pahalıdırda madem ap istiyorsun +7 helenid +7 ee den fazla ap verir helenid al ilerde +8 alabilirsen süper olur base için yüzük olarak bütçen kısıtlığı olduğu için dual +3 kekuri önerebilirim ama hp def yönünden zayıf kalırsın

EE neden işe yaramaz bir bow dur ?

helenid dediğin bow SAĞ EL bow u olduğu için atak artırıyor, tamam +8 helenid ile atak güzel olur da, okçu da olsan heşey atak değil bence.

zaten daha önce de yazdım, amacım atağa abanmak değil, dengeli bir char oluşturmaya çalışıyorum.
    Atağa abanmak istesem elf ring keküri ring + lı kulanırım.

Ciddi olarak soruyorum, Eagle's Eye neden işe yaramaz bir bow ?

• 150Hp mp sword def ve str icin o kadar para gereksiz. +2 reb ib al ayni atak daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urek Mazino -- 22 Eylül 2011; 8:37:57 >
  • ee özelliklerine göre o parayı hak etmiyor bence ama +8 alabilirsen tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

ilk olarak atağa yönelmek istiyorsan +7 ee işe yaramaz bir bow. onun yerine iron bow +8 almanı şiddetle öneririm. unique falan muhabbetini boşver..
    şu anki bütçene göre old rol un alternatifi olmaz. zaten rol en iyi yüzüktür, daha ne istiyorsun..
    charın ss sini koyar mısın ?

SS i neden istedin görüp ne yapacaksın charı ? 6 ay içerisinde 3 kez soyulduktan sonra SS bile koymaya çekiniyorum artık. itemleri de geri alamadım charların D.T. lerini hatırlayamadım..,
    toplamda 800TL civarı param gitti, zaten bu nedenle yüksek bütçeli bir char kısa vadede düşünmüyorum.
  • son durum şöyle oldu

+7 EE
    +8 Shell Set
    Judicious belt +2 (450 M dan alındı)
    dex 16-hp 3 küpe
    Old EME
    Old BDN +0
    Dual Old ROL +0 (tanesi 280M dan alındı)

kalan para ile gece silver gem aldım, 5 taneden EE düştü, +5 bastım duruyor. +5 EE kaça gider bakacaz.
    bankada da 80M para kaldı. :)

şimdi Kolye işini halletmeye çalışacağım.
    Ya BDN +2
    ya da AOD +2 (pek tercih etmiyorum ama bakacaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

son durum şöyle oldu

+7 EE
    +8 Shell Set
    Judicious belt +2 (450 M dan alındı)
    dex 16-hp 3 küpe
    Old EME
    Old BDN +0
    Dual Old ROL +0 (tanesi 280M dan alındı)

kalan para ile gece silver gem aldım, 5 taneden EE düştü, +5 bastım duruyor. +5 EE kaça gider bakacaz.
    bankada da 80M para kaldı. :)

şimdi Kolye işini halletmeye çalışacağım.
    Ya BDN +2
    ya da AOD +2 (pek tercih etmiyorum ama bakacaz)

Aoc+3'de alabilirsin. yanchar varsa ordada ise yarar. butun statlardan 25 bonus ve -200 hp ve mp. Ama hp bonus fazlasiyla telafi eder
  • Fp9 set dual old rol ske belt-judi2 dual dex16 kupe pp2 helenid8 veya exp ib8
  • ee nin neden gereksiz bow oldugunu üste açıklamışlar

kolye için bdn daha iyi olur ama madem dengeli bir char istiyorsun +1 wp daha hoş olur sanki tabi biraz daha tuzlu ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.