item dizme işini önerilerinize göre toparlamaya çalıştım.
Eagle's Eye +7 +8 shell pauldron +8 shell pads +9 FP gauntlets, boots, helmet +2 judicious belt dex 16-hp küpe old EME Dual Old ROL AOD +0
ile 1891 atak anca oldu, defans ise 680 civarı oluyor. 2200 de HP
şimdi az daha toparlamak istiyorum.
+7 EE yerine +8 İB alabilirim. +8 İB (+5 REB) 575 M a kadar düştü bu aralar. +8 İB 128AP - +7EE 121AP= 7 AP fark var. bunun yanında hp mp bonus ve resist kaybım olacak.
Küpenin birini daha DEX 16 HP 3 yapabilirim. 20 DEF 2 healt bonus kaybım olacak.
neck için bdn +2 falan düşünüyorum ancak şu an ilgelenemiyecem neck ile.
yukarıdaki değişikler yaptığıma değer mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
kafalık , kolluk ,bot shell yerine fp olursa 7+7+14=28 def kaybın olur 4x3=12 dex fazlalıgın olur. kupeler dex16hp3 kalabilir , yuzuklerin old rol den baska bisey yapmayacakmıssın, butcen kısıtlı oldugundan elf blt 2 yerine judi 2 alabilirsin. 5gb judi+2 az once pazardaydı. elf 2 fiyatına nerdeyse judi 3 oluyor. bow u da 8 leyebilirsen iyi olacak.
+1 Bu adamı dinle , demirbaş archer player'dır
evet zaten söylediklerini yapmışım az çok. o zaman bow +8 yapılacak ilk olarak. daha sonra küpenin diğeri de 16 DEX 3 HP ve BDN +2 de alırsam toparlamış olacağım.
devir koxper mage devri.ben olsam hr ve lego alırdım.bide judi belt ve wp alırdım.param yettiğince artılardım.ee iyi res veriyo.bulabilirsem +7 dragon setböyle res manyağı olursun.magelere kolay kolay yatmassın.zevklide olur.
quote:
Orijinalden alıntı: pccix
devir koxper mage devri.ben olsam hr ve lego alırdım.bide judi belt ve wp alırdım.param yettiğince artılardım.ee iyi res veriyo.bulabilirsem +7 dragon setböyle res manyağı olursun.magelere kolay kolay yatmassın.zevklide olur.
ben EE +7 yi resist de verdiği için kullanmak taraftarıydım ama işe yaramaz diyorlar.. çok da kafama yatmasa da 550 M dan bugün ib +8 aldım, base de şu aralar adam yok, en çok zarar verenler koxper BP ler mageler olursa zaten 4-5 tanesi aynı anda seri vurunca resist mesist işe yaramıyor pek.
Base de ;
+8 EE / +9 FP SET / DD 15 / DUAL +1 ROL / ELF BELT +3 / SKE BELT / PP +3 / DUAL 16 DEX KUPE İLE COK PK ATTIM. DEFANS AZLIĞINDAN YAKINMA FP 9 CZYE ÇIKANA KADAR ÇOK İYİ İDARE EDİYOR. BÜTCENE GÖRE ; +8 İB/+8 EE/+8 EB ( hangisini yapabilirsen ) ALMANI ÖNERİRİM. FP 9 SET YAPMIYORSAN BİLE KOLLUK AYAKLIK FP 9 OLSUN. BELTEDE JUDI +2 İDARE EDER SENİ. PENDANT OLARAK PP +2/PP +3 HANGİSİNİ ALABİLİRSEN. BDN ALMA YOKSA GERÇEKTEN FENA DAMAGELER YİYEBİLİRSİN. KÜPELER GAYET İYİ. YÜZÜKLERDE OLD ROL YETERLİ.
dün 550 M dan İB +8 aldım, 1891 olan atağım 2000 e çıktı bir tek kolye kaldı sırada, kolye konusunda AOD ve BDN ye göre defans vermesi dışında PP sevdiğim bir rogue itemi değil, yine de seçenekleri değerlendiriyorum şimdilik.,
quote:
Orijinalden alıntı: FightMaster
dün 550 M dan İB +8 aldım, 1891 olan atağım 2000 e çıktı bir tek kolye kaldı sırada, kolye konusunda AOD ve BDN ye göre defans vermesi dışında PP sevdiğim bir rogue itemi değil, yine de seçenekleri değerlendiriyorum şimdilik.,
Senin gibi düşünüyordum pp gereksiz bir item gibi geliyordu ama kullandıktan sonra anladım işe yaradığını. Ama pp almayacaksan bdn +2den aşağıda alma. hp mp ve resis sorunun varsa wp +2de olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme