Şimdi Ara

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Türkçe' ile imtihanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

Oruç başına vurmuş belli. Bir gün bende geri geri gelirken duran arabaya vurdum. Ramazanda olur boyle şeyler. Tansiyonu, şekeri düşer normaldir yani.

7/24 oruçlu galiba bizim eleman çünkü bu ilk vukaatı değil. Hadi başka şeyler deneyin belki fetöcüler beddua etmiştir o tutmuştur olabilir mi?
  • Bir de bunu ciddiye alıp dinleyenler filan var ülkenin başbakanına bak yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapçayı daha iyi biliyor ondandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da şey yapmamak lazım, şapka vardı yoktu derken kafayı yersiniz.
  • Utanıyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 9 Haziran 2017; 21:37:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Neyse ki artık başbakan değil. Başkanlık iyiki geldi!

Başkanlık mı?

"Ben kitap okumuyorum, arkadaslar özet cıkarıyor, özetlerini okuyorum" bu lafı kim söylemiş onu bi araştır gel.
  • Voleybol oynaması kadar kötü değil.
  • Bir de sağ Twix'i deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Yüksek mühendis ve dünya denizcilik üniversitesinde master yapmış biri. Daha önceden dünyanın en çok yolcusunu taşıyan bir deniz firmasında genel müdürlük yapmış biri. Hafife alınacak bir geçmişi yok.

Forumdakilerin çoğunu iyi trolledi. Ciddi ciddi harfi unutup unutmadığını konuşuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 9 Haziran 2017; 22:9:3 >

• Ağlanacak halimize kahkahalarla gülüyoruz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Yüksek mühendis ve dünya denizcilik üniversitesinde master yapmış biri. Daha önceden dünyanın en çok yolcusunu taşıyan bir deniz firmasında genel müdürlük yapmış biri. Hafife alınacak bir geçmişi yok.

Forumdakilerin çoğunu iyi trolledi. Ciddi ciddi harfi unutup unutmadığını konuşuyorlar

Gerçekten trollediğini düşünüyorsun yani.

• Bu adamın başbakan olduğu ülkeden ne bekleyebiliriz ki şimdi.
  • Tahta daha akıllı, en azından Ofis programları ile yazıldığında yanlışı düzeltebiliyor.
  • Çocuklar şok

• BasariLar'i gorunce babam aklima geldi, t'yi hep buyuk yazardi cumle ortasinda sonunda fark etmeden, T olarak ve ustteki yatay cizgisini iki yana uzatabildigince uzatirdi; m icin duz cizgi cekerdi; a'yi bu kuyruklu a olarak yapardi ama cok guzel yazardi Turkceyi, Arapca yazdigini Araplar bile okuyamazken Turkceye cok ozen gosterirdi niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 9 Haziran 2017; 23:59:41 >
  • Hakir görmeye çalıştığınız bir insan bile zekasıyla sizleri adeta "sazan" gibi avlıyobiliyorsa zekanızı gözden geçiriniz hepiniz.
    Fikri var aklı yok insanlardan bu dünyada çokca var ve en başta zarar gören insanlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Haziran 2017; 0:00:22 >
  • TÜRKÇE dahi biilmeyen insan lar ülkeyi yonetiyor...yolda gorsem ayakkabımı boyatmam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

TÜRKÇE dahi biilmeyen insan lar ülkeyi yonetiyor...yolda gorsem ayakkabımı boyatmam....

Adam gemi mühendisi. İngilterede mastr yapmış. İdonun genel müdürlüğünü yapmış. G ile Ğ arasındaki farkı bilemiyor siz de yediniz.
    Yahu bu ülkenin neden ilerleyemdiği solunun aşırı akılsızlığından o kesin. Genel söylüyorum bakınız. Sözüm size değil tüm solcu olup bir fikre sahip olduğunu düşünen ve tüm akli melekelerini düşünce yetilerini o "sol" fikre teslim eden herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Haziran 2017; 0:09:11 >
  • Binali Yıldırım solakmış bunu gördüm
  • Cumbaşkanının üniversite diploması yok diye dövünüyorduk.

Bunun ilkokul bile şüpheli.

Süpheli

Se nin altında cubuk var mıydı? C nin altında? Aksklsdlallas

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.