Şimdi Ara

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Türkçe' ile imtihanı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demek ki neymiş başbakan olmak için okuma yazma bilmeye,cuymhurbaşkanı olmak için üniversitesi diplomamızın olmasına gerek yokmuş.
  • Dusuk profil derken cok ciddilermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Bu ülke artik bitmiştir. Cahilligin prim yaptigi bir doneme girdik ve bu yolun geri donusu yok.

Aynen öyle. Gerzek olan karşısında kendi gibi gerzek görünce bi samimi hissediyor herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakan Binali Yıldırım'a Piri Reis Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1529592-basbakan-yildirim-a-fahri-doktora-unvani-verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

ne günlere kaldık ...

Şaka maka sondaki yaratık dışında herkes çok iyi konuşuyor.
    Hele Tansu Çiller direk native speaker.
  • Bir de ülkede gelecek yok diyorlar... bak okuma yazma bilmeyen adam başbakan olabiliyor, birde okuma yazma bilse kim bilir ne olurdu...
  • hort!

Saat oldu düşünüyorum yüksek lisans yapmış biri, acaba geyik mi yapıyor? Başka açıklaması yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

hort!

Saat oldu düşünüyorum yüksek lisans yapmış biri, acaba geyik mi yapıyor? Başka açıklaması yok çünkü.

Bu yumusak G tam siyasal islamci turnusolu cunku bunu yazamiyorlar. Eminim Ali Babacan da duzgun kullanamaz bu harfi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu yumusak G tam siyasal islamci turnusolu cunku bunu yazamiyorlar. Eminim Ali Babacan da duzgun kullanamaz bu harfi :)

Alıntıları Göster

İlginç olan sadece ğ yi eksik yazmıyor, araştırdım yüksek lisans mezunu, çok garip geldi bana.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Düşer şimdi Bi tane "babacan ODTÜ'yü 4.0 ile bitirdi yeaa" cı tayfa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.