Şimdi Ara

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Türkçe' ile imtihanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
8.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da Cebeci Ortaokulu'nda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dönem sonu karne dağıtım törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım'ın akıllı tahta ile imtihanı kameralara yansıdı.

Bir cümle yazmak için uzun süre çabalayan Yıldırım'ın görüntüleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi‏ "Başbakan yaklaşık 10 dakikadır canlı yayında 3 kişinin yardımıyla bir cümle yazmaya çalışıyor. Ülkeyi malesef bu adamlar yönetiyor!" mesajını paylaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 9 Haziran 2017; 18:5:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden şaşırıyorum,ilkokul çocukları gibi yazmaya çalışıyor.Bu adam mühendis değilmi ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Haziran 2017; 17:47:41 >
  • Zeytin mi değerli yoksa tesis mi lafından sonra ne kadar işbilmez bir insan olduğunu tescillenmiş bir kişi. Gerçekten o makama yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 10 Haziran 2017; 6:19:56 >
  • Tahta çok akıllı bence
  • Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Türkçe' ile imtihanı
  • Aynısını ilkokulda yapsam cetvelle döverlerdi koskoca 80 milyonun başbakanı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 9 Haziran 2017; 17:51:17 >
  • Videoyu izledim de sağdaki adam şunu düzeltin bu noktayı unuttunuz filan diye uyarıyor. Yuh diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rezilliğe bakk yaa
  • Töbe töbe

• Şimdi izledim.
    İlkokul sıralarında defterin ortasından değilde başından başlanır falan diye o kadar demişlerdi.Tahta üzerinde koca alan var öyle mi kullanılır Yazılar ,yazılış şekli hataları yazarken geçen süre falan tahtayı doğru kullanamamak falan filan hepsini geçtim.

*Şey kadar sınıfta öğrenciden çok takım elbiselinın orada ne işi var ?
    *Öğrencilere aman eller sabit dursun aman şöyle diye önceden söylemenin ne anlamı var ?
    *Orada öğrenciler arasında dahi kralcı olmanın ne anlamı var ?
    *O tahtaya yazıyı yazmanın ne anlamı var
    *Karne verilişleri bile rezalet.Milli eğitim bakanı tutuyor okuyor Binali bey fotoğraf çektiriyor Sanki milletler arası antlaşma imzalanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Haziran 2017; 18:04:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyrun burdan yakın ülkenin Başbakanı Türkçe bilmiyor.
  • Bu kadar da olmaz çocuklar bile utandı
  • Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Türkçe' ile imtihanı

Nerden nereye...

• Adam g harfinin üzerinde şapka var mıydı diye soruyor. Okumayı-yazmayı da mı unuttunuz sayın başbakanım?
  • Oldum olası anlayamadım dediği şey de bizim alfabemiz he

Geometri kitabı yazan Liderden geldiğimiz hallere bak. Yazma bilmiyor ya şaka gibi resmen şaka gibi
  • Bu ülke artik bitmiştir. Cahilligin prim yaptigi bir doneme girdik ve bu yolun geri donusu yok.

• Bence çocuklara şaka yapıyordur yani..

Yok yok gerçek olamaz şakadır.

• Bu photoshop mu yoksa cidden var mi hocam gerçi üsteki hatayı yapan adam bunu da yapar

• işte bunlar hep harf devrimi
  • Yüksek mühendis ve dünya denizcilik üniversitesinde master yapmış biri. Daha önceden dünyanın en çok yolcusunu taşıyan bir deniz firmasında genel müdürlük yapmış biri. Hafife alınacak bir geçmişi yok.

Şaka yapıyor olabilir. Akıllı tahtaya alışık değildir. Ya da Türkçe yazmayı unutmuştur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.