< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 2 Mayıs 2021; 22:40:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]
-
-
-
Eziyet resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki konunuzu Turkcell bölümüne açmıştınız, "Bu interneti 50 TL'ye kullandığımı söylesem, buralar yıkılır" demiştiniz. Meğer ki Türk Telekom'muş.
Aslında iyi şunu turkcell verse alırdım.
Turkcell sade 10 GB bile 50 TL'ye vermiyor tabi o da var. 5 GB'dan sonra düşse de alırdım diyim o zaman.
O değil de speedtest ile 7gb nasıl harcadın o hızla?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Kasım 2018; 14:40:11 >
Silsüpür kampanyasından her hafta hediyeler çıkıyor. Günlük veya haftalık internet. O günlerde yapıyorum. Zaten tüketim grafiğinde hediye çıkan günler belli grafik epey dik yükseliyor 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 24 Kasım 2018; 14:48:0 >
-
evet öyle olmuşquote:
Orijinalden alıntı: sssss5
Silsüpür kampanyasından her hafta hediyeler çıkıyor. Günlük veya haftalık internet. O günlerde yapıyorum. Zaten tüketim grafiğinde hediye çıkan günler belli grafik epey dik yükseliyor 😂
aslında hesapladım 360p de kasmaması lazım saniyede 32KB/s ile
şunu soracağım sayfalar yüklenirken 400KB/s civarına çıkmış, bazı indirme yöneticileri dosyaya birden çok bağlantı yapıyor atıyorum 10 parça halinde indirip sonra birleştiriyor IDM gibi, bilgisayardan o şekilde bir download yaptığınız zaman hız 10x32KB/s oluyor mu? bunu bir deneyin derim
Hojam telefon ayfon xs falan mığ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanında halt etmiş 7610 xxs bu 😁
2006'daki telefonum. Gelmiş geçmiş en iyi tasarıma sahip cihazlardan biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Kasım 2018; 20:19:36 >
Vodafone red 20 plus tarifesindeyim 4 aydir inanin internt hic cekmiyor bende bu tarifeye tasidim hattimi 3 4 gune gecis olucak turktelekom heryerde lte cekiyor annem 10 yildir telekomda cekmedigi hicbiryer yok fabrikada calisirken ozmanlar turktelekomluydum turkcelin ve vodafonjn interneti kapali alanlarda cekmemeye basliyor ama turktelekom hep lte bu tarife cok guzel evdeki modemi 256 kbpsye sabitleyim denemeler yaptim facebook instegram youtube sorunsuz aciliyor biraz bekleterek videoda izlenebiliyor suan icin gercek sinirsiz budur
heryeri gezdin mi de biliyorsun peki? -
Bu harika sorundan dolayı tebrik ediyorum heryerde LTE çekiyormuş!! tlekomun bile oyle birşey iddia ettiğini duymadımquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
heryeri gezdin mi de biliyorsun peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 24 Kasım 2018; 22:46:21 > -
Her kes heryeri gezdiya
turkcell de alıştıkta kanıp alıyorlar
bide Telekom’da da başladıl
Kardes ben birseyi idda etmiyorum sadece olani soyluyorum emin ol senden daha fazla deneyimim var turktelekomun internetinde hic kesinti yasamadim bugune kdar izmir olsun butun marmara bolgesi olsun full lte ayrica trakya bolgesinde sanayi bolgelerinde turkcel dahi cekmiyor ama turktelekom full lte de
Emin’im öyledir her yerde lte çekiyor dediğine göre iyi gözlemlemişin
-
Kardes diger oporetoelerde su sknt var 4.5 cekse bile evin icinde veya baska yerde hareket halinde kopma oluyor sabit kalmasi lazim ama turktelekomun internetinde oyle birsey yok bizzat gittigim sehirlerde denedim
Eziyet resmen.
|
Bir önceki konunuzu Turkcell bölümüne açmıştınız, "Bu interneti 50 TL'ye kullandığımı söylesem, buralar yıkılır" demiştiniz. Meğer ki Türk Telekom'muş.
|
Hojam telefon ayfon xs falan mığ?
|
LimitsizRedli bu :D. Şeytan şeytaaaaaaaan
|
Telekoma sadece Exper Aşmayan 10GB için feda edip geçerim yeni hat alırım hatta bilgisi olan varsa yeşillendirsin.LimitsizRedli sen yazma kardeşim senden gelen yardım Allah'tan gelsin zaten |
Yalan yok ama LimitsizRedli'yi kutluyorum burdan...Kolay birşey değil vodafone'un sinyal güçlendiricisini ne söylediyse adama vermişler Sonra gel onu forumda satmaya kalk felan hep akıllıca işler bunlar.Telekomda Sınırsız tarifeyi kurcala yap sonra %72 indirim felan..Yakında telekom hisse verdi veya telekoma üst düzey yönetici oldum konuları gelirse sırada şaşırmam :D |
Bu tarife kapandı muhtemelen hocam hala geçiliyormuş havası yaratıyor arkadaş hiç dil dökmeyin bundan zevk alıp hava atan birisi egosunu gelip burada tatmin ediyor baska bişey değil tarife kapanmıştır. |
Benim yazdıklarım kime battı da şikayet etti. Foni midir huni midir o gevşek burada demek ki.
|
Cezalı bir üyelik ya da üyeliklere sürekli provokatif biçimde atıfta bulunursanız sizin hesabınıza da işlem yapmak zorunda kalabiliriz.
İyi forumlar. |
Benzer içerikler
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- 9520 mesaj gitmiyor
- türk telekom cayma bedeli
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- gelen aramalara kapatma kodu
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- gizli numaradan arama
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X