< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Nisan 2020; 21:48:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Nisan 2020; 21:48:38 > |
Eee sonuç
Şehir içindeki küçük hastaneler şehir dışına taşınıp bina yapılmış. Oraların rantını yiyecekler. Bu hastaneler için ise para kazanma garantisi verilmiş. Millete ne bundan. Bina güzel mi diyeceksin 40 derece ateşle en az 1 saat yol giderken. |
Ankara şehir hastanesi. Çocuğun kolu kırıldı. Sedyeyi kendim kullandim. Sedyeyi kendin kullanmazsan saatlerce daha beklemek zorundasin. Rontgen acil arasi 500 metreden fazla. Aksam 7 de girip sabaha karşı 3 te ciktik. Kilometrelerce sedye kullandim. İki gün yorgunluktan kıpırdayamadim
|
Öncelikle burası yaşam merkezi değil ki altı üstü hastane
Ha sen bir inşaat tasarım mimarisi olarak oturacak yer beğeniyorsan bilemem.Zaten özel hastane kafasında şekilli şüküllü birşey yapmanın mahiyeti yok. Asıl mesele mühendislik temelinde olduğu gibi az emekli tam teşekküllü iş gerçekleştirmektir. Demem oki 1 Milyona yapacağın işi 10 Milyona yaptırmak marifet değildir.Müşteri çekmek değil dert olan. |
Anlamıyorum bu kadar lüks tasarımlar yapılıp milletin parası çar çur ediliyor. Dört köşe yap, tasarımı olmasın ama içi son ekipman olsun. Duvarlar kaliteli pahalı objelerle kaplı olmasın ama teçhizat , doktorlar on numara olsun. Bu kadar gösteriş niye Antalyada 5 yıldızlı otelemi gidiyoruz. Ha burdan dökük , kırık ,pis yapılsın demiyorum yanlış anlamayın. Maksat gösteriş olmasın ama işlevli olsun ki milletin parası tasarruf edilsin .Yoksa vergiler yetmiyor işte. Kolonyaya ,şampuan, deodoranta,oyuun konsoluna v.b bir çok şeye ultra vergiler geliyor. Bu paralar kısacası halktan çıkıyor.
|
![]() |
Manisa şehir hastanesinde kızım 8 gün yattı.
+ Suit oda + TV + Mini Buzdolabı + Banyo, WC + Klima + 3 öğün ücretsiz yemek + ara öğünler + Katta cocuklar için oyun odaları vs daha neler neler. Allah emeği geçenlerden razı olsun. |
Ben rantını daha çok beğendim
![]() |
Mesele acil meselesi değil hocam. Mesele poliklinik meselesi. Şehir hastaneleri FAZLA BÜYÜK tasarlandı. Bu doğru değil. Ankara da Bilkent'i bilmiyorum ama Etlik'teki hastanede zamanında yönetim kurulunda çalışan arkadaşım vardı göz atmıştım kısa bir süreliğine. Bir yerden başka bir yere gitmek dakikalarınızı alıyor.
Bu kadar büyük yapılar yapmak ile övünmek zaten bizler gibi şark ülkelerinin en sevdiği şeylerdir. 50 bin m^2 acil mi olur yahu?! |
En büyüğünün en iyisi, en verimlisi olduğunu düşünmek bir Arap yanılgısıdır. Büyük hastane yapınca sağlık sisteminin iyi olacağını düşünmek büyük adliye binası yapınca adalet sisteminin iyi olacağını düşünmeye benzer.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Nisan 2020; 22:15:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Nisan 2020; 0:38:47 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2020; 8:51:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |