Şimdi Ara

Başakşehir Şehir hastanesi vs. Erzurum Şehir hastanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Erzurum Şehir Hastanesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Nisan 2020; 21:48:38 >

• Öncelikle burası yaşam merkezi değil ki altı üstü hastane

Ha sen bir inşaat tasarım mimarisi olarak oturacak yer beğeniyorsan bilemem.Zaten özel hastane kafasında şekilli şüküllü birşey yapmanın mahiyeti yok.

Asıl mesele mühendislik temelinde olduğu gibi az emekli tam teşekküllü iş gerçekleştirmektir.

Demem oki 1 Milyona yapacağın işi 10 Milyona yaptırmak marifet değildir.Müşteri çekmek değil dert olan.
    Anlamıyorum bu kadar lüks tasarımlar yapılıp milletin parası çar çur ediliyor. Dört köşe yap, tasarımı olmasın ama içi son ekipman olsun. Duvarlar kaliteli pahalı objelerle kaplı olmasın ama teçhizat , doktorlar on numara olsun. Bu kadar gösteriş niye Antalyada 5 yıldızlı otelemi gidiyoruz. Ha burdan dökük , kırık ,pis yapılsın demiyorum yanlış anlamayın. Maksat gösteriş olmasın ama işlevli olsun ki milletin parası tasarruf edilsin .Yoksa vergiler yetmiyor işte. Kolonyaya ,şampuan, deodoranta,oyuun konsoluna v.b bir çok şeye ultra vergiler geliyor. Bu paralar kısacası halktan çıkıyor.
    Mesele acil meselesi değil hocam. Mesele poliklinik meselesi. Şehir hastaneleri FAZLA BÜYÜK tasarlandı. Bu doğru değil. Ankara da Bilkent'i bilmiyorum ama Etlik'teki hastanede zamanında yönetim kurulunda çalışan arkadaşım vardı göz atmıştım kısa bir süreliğine. Bir yerden başka bir yere gitmek dakikalarınızı alıyor.

Bu kadar büyük yapılar yapmak ile övünmek zaten bizler gibi şark ülkelerinin en sevdiği şeylerdir.

50 bin m^2 acil mi olur yahu?!
  • Yani?
  • Eee sonuç

Şehir içindeki küçük hastaneler şehir dışına taşınıp bina yapılmış.

Oraların rantını yiyecekler. Bu hastaneler için ise para kazanma garantisi verilmiş.

Millete ne bundan. Bina güzel mi diyeceksin 40 derece ateşle en az 1 saat yol giderken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Nisan 2020; 22:15:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir güzel fikir hariç her şey yanlış her zaman olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Yani?
    Tasarım olarak hangisini beğendiniz diyorum.
  • Erzurum için konuşuyorum tasarım resimdeki kadar uyulmadı.İhale zamanı çizilen görsel o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Eee sonuç

Şehir içindeki küçük hastaneler şehir dışına taşınıp bina yapılmış.

Oraların rantını yiyecekler. Bu hastaneler için ise para kazanma garantisi verilmiş.

Millete ne bundan. Bina güzel mi diyeceksin 40 derece ateşle en az 1 saat yol giderken.
    40 derece ateşin varsa Ankara'nın göbeğinde üniversite hastaneleri var, eğer ben üniversite hastanesine gitmem diyorsan özel hastanenin aciline git para almıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Erzurum için konuşuyorum tasarım resimdeki kadar uyulmadı.İhale zamanı çizilen görsel o.
  • Hasta garantili olması beni kederli düşüncelere itiyor hele hele ki yerli tohuma reva görülen zulümden sonra özellikle gıda maddelerinde ki GDO olayı acaba diye düşündürüyor yoksa yediklerimiz mi vesile olacak bu hasta garantili hastanelere ?

Bu kapitalizm var ya bu para var ya nelere muktedir !

• Öncelikle burası yaşam merkezi değil ki altı üstü hastane

Ha sen bir inşaat tasarım mimarisi olarak oturacak yer beğeniyorsan bilemem.Zaten özel hastane kafasında şekilli şüküllü birşey yapmanın mahiyeti yok.

Asıl mesele mühendislik temelinde olduğu gibi az emekli tam teşekküllü iş gerçekleştirmektir.

Demem oki 1 Milyona yapacağın işi 10 Milyona yaptırmak marifet değildir.Müşteri çekmek değil dert olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Nisan 2020; 0:38:47 >
  • Manisa şehir hastanesinde kızım 8 gün yattı.

+ Suit oda
    + TV
    + Mini Buzdolabı
    + Banyo, WC
    + Klima
    + 3 öğün ücretsiz yemek + ara öğünler
    + Katta cocuklar için oyun odaları vs daha neler neler.

Allah emeği geçenlerden razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aofdestek

Manisa şehir hastanesinde kızım 8 gün yattı.

+ Suit oda
    + TV
    + Mini Buzdolabı
    + Banyo, WC
    + Klima
    + 3 öğün ücretsiz yemek + ara öğünler
    + Katta cocuklar için oyun odaları vs daha neler neler.

Allah emeği geçenlerden razı olsun.
    Ankara şehir hastanesi. Çocuğun kolu kırıldı. Sedyeyi kendim kullandim. Sedyeyi kendin kullanmazsan saatlerce daha beklemek zorundasin. Rontgen acil arasi 500 metreden fazla. Aksam 7 de girip sabaha karşı 3 te ciktik. Kilometrelerce sedye kullandim. İki gün yorgunluktan kıpırdayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Tasarım olarak hangisini beğendiniz diyorum.

Alıntıları Göster
    Ben rantını daha çok beğendim
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm her katta, hatta her köşebaşında bir hasta karşılama görevlisi vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Teşekkür ederim hocam

• Hastane dibimde. Hastane evet gerçekten çok güzel olmuş ama ben bile oturduğum yerin şehrin dışında olduğunu düşünürsek aciliyeti olan hasta nasıl buraya yetişecek? Hepinizin helikopteri var sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aofdestek

Benim gördüğüm her katta, hatta her köşebaşında bir hasta karşılama görevlisi vs

17 tane acil gozlem odasi var. Yuzlerce hasta var. Hangi birine yetişecek araçlar? Ankara nin 6 tane büyük hastanesini kapayip hepsini Sehir hastanesine birleştirdiler. 6 hastanenin kalabalığı tek yere toplandı.

• Anlamıyorum bu kadar lüks tasarımlar yapılıp milletin parası çar çur ediliyor. Dört köşe yap, tasarımı olmasın ama içi son ekipman olsun. Duvarlar kaliteli pahalı objelerle kaplı olmasın ama teçhizat , doktorlar on numara olsun. Bu kadar gösteriş niye Antalyada 5 yıldızlı otelemi gidiyoruz. Ha burdan dökük , kırık ,pis yapılsın demiyorum yanlış anlamayın. Maksat gösteriş olmasın ama işlevli olsun ki milletin parası tasarruf edilsin .Yoksa vergiler yetmiyor işte. Kolonyaya ,şampuan, deodoranta,oyuun konsoluna v.b bir çok şeye ultra vergiler geliyor. Bu paralar kısacası halktan çıkıyor.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar anlatıyor. Kimse dinlemiyor ki

Şehir hastaneleri gereksiz büyük. Hem yatak sayısı olarak, hem de yatak başına düşen m2 olarak.

Çalışanlar her gün birimler arasında sabahtan akşama kadar km'lerce yürümek zorunda. Bu verimliliğe direkt yansıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2020; 8:51:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.