Şimdi Ara

***BARON'UN DİĞER OĞLU VE POLAT'IN ERKEK KARDEŞİ BENİM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan eminim çünkü her seferinde mutlaka arka arkaya 3 kere hapşırıyorum.

• bi kere baronun diğer oğlu saidu, annesi de anna kurnikova. bu durumda fenere gelen anelka bi türkle evlenirse kuzay kıbrısı tanırlar.

polat ta sofinin amcasının kızı zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

bi kere baronun diğer oğlu saidu, annesi de anna kurnikova. bu durumda fenere gelen anelka bi türkle evlenirse kuzay kıbrısı tanırlar.

HÖNK?
  • quote:

bi kere baronun diğer oğlu saidu, annesi de anna kurnikova. bu durumda fenere gelen anelka bi türkle evlenirse kuzay kıbrısı tanırlar.

Bu durumda Elif Saidu nun dayısımı oluyo abisimi

• ya aynı problem bende de var genelede 3 kere arka arkaya hapşırıyorum ama geçen üst üste 12 kere hapşırdım yalanım varsa ... rekor denemesi yapıcam yakında beyin kanamasından gitmezsek iyi neyse ama iyileştim biraz şimdi fazla hapşırmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

quote:

Bu durumda Elif Saidu nun dayısımı oluyo abisimi

Ne adamsınız ya

• quote:

Orjinalden alıntı: rap1boy9

ya aynı problem bende de var genelede 3 kere arka arkaya hapşırıyorum ama geçen üst üste 12 kere hapşırdım yalanım varsa ... rekor denemesi yapıcam yakında beyin kanamasından gitmezsek iyi neyse ama iyileştim biraz şimdi fazla hapşırmıyorum

Heyt be kardeşim bee,ama sen benden daha çok Baron'un oğlusun galiba, böyle giderse Kaygısızlar ailesi gibi olacağız galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaa ben 5 kere hapşuruyorum acaba kılıncın üvey oglumuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

ya aynı problem bende de var genelede 3 kere arka arkaya hapşırıyorum ama geçen üst üste 12 kere hapşırdım yalanım varsa ... rekor denemesi yapıcam yakında beyin kanamasından gitmezsek iyi neyse ama iyileştim biraz şimdi fazla hapşırmıyorum

Heyt be kardeşim bee,ama sen benden daha çok Baron'un oğlusun galiba, böyle giderse Kaygısızlar ailesi gibi olacağız galiba.

abi vadiye mesaj göndersem ben 12 kere hapşırıyorum finale koyarlar belki 12 hapşırıkla vadinin ağası olurum

• sakın 4 kere hapşırmayın kılıçın kızı çıkıyodu sanırım
  • quote:

quote:

quote:

abi vadiye mesaj göndersem ben 12 kere hapşırıyorum finale koyarlar belki 12 hapşırıkla vadinin ağası olurum

Evet olabilir valla başvursana.

(Bu arada bu diziyi bu kadar sevdiğim halde dalga geçebiliyorum ya helal olsun bana)

• quote:

Bundan eminim çünkü her seferinde mutlaka arka arkaya 3 kere hapşırıyorum.

Çok yaşa 57.ALAY,

Sizlerde çok yaşayın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet olabilir valla başvursana.

(Bu arada bu diziyi bu kadar sevdiğim halde dalga geçebiliyorum ya helal olsun bana)

aynen valla izlerken mesela bazı sahnelerde bende dalga geçiyorum ama yinede sürükleyici be

@ CoNeWaR hepbirlikte

• Aynen abi mesela o 3 kere hapşırma olayını neredeyse dizinin ilk bölümünde verdiler ama ne olduğu 70.bölümde ortaya çıktı,herifler harbiden sağlam senaryo yazıyorlar.Biz de burada oturup kafa buluyoruz.

Ayrıca sen sağol conewar---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 31 Mayıs 2005, 21:11:39 >
  • quote:

Aynen abi mesela o 3 kere hapşırma olayını neredeyse dizinin ilk bölümünde verdiler ama ne olduğu 70.bölümde ortaya çıktı,herifler harbiden sağlam senaryo yazıyorlar.Biz de burada oturup kafa buluyoruz.

daha ilk bölümdeki kaçırılma olayından çıkarılabilecek çok mevzu var bakalım ama görücez ileride

• quote:

quote:

Aynen abi mesela o 3 kere hapşırma olayını neredeyse dizinin ilk bölümünde verdiler ama ne olduğu 70.bölümde ortaya çıktı,herifler harbiden sağlam senaryo yazıyorlar.Biz de burada oturup kafa buluyoruz.

daha ilk bölümdeki kaçırılma olayından çıkarılabilecek çok mevzu var bakalım ama görücez ileride

Herifler tam şerefsiz ya,bir olayı öne çıkarıyorlar,birkaç dakika gösterip 3 ay o olaydan bahsetmiyorlar,sonra bir bölümde bakıyorsun o olay en önemli mevzu olmuş.

• İşte sürükleyici olmasının nedeni de bu, çoğu izleyen olayın sonuçlarını merak ettiği için takip etmek istiyor. Macera ve polisiye romanlar sevenlerde öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.