Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2078. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sosyal medyaya forumlara bakiyorum da bir kitle var gercekten hur irademizle operasyon yaptigimiza inanmis. Silahi satan mutlu, petrolu alan mutlu, insaat islerini alan mutlu, dogalgazini alan mutlu(akdeniz kapisi) ve bunlar oturduklari yerden oldu biz suanda ne yapiyoruz sınır guvenligi karsiliginda ne aliyoruz göçe karsilik ödenek.. Bunlar uzun bir surecin sonuclari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urfes U kullanıcısına yanıt
    Şu dediklerin barışıkken olursa haklısın ama adamla küssün... Her türlü psikopatlığı bekleyebilirsin

Belki de adam yerine konmadığı, Suriye konusunu Rusya'yla konuştuğumuz için böyle yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 15 Ekim 2019; 11:48:54 >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Birader ben operasyonu destekliyorum, arkadaşı desteklemiyorum. Bana anlatma bunları.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Butunden kesitti sadece ... ANLYANA !

Bu cevabini bilmeyerek mi yapiyorsun ? Yoksa yapamiyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Yahu fetönün çığ gibi büyümesinde refahın kazandığı büyükşehir belediyelerin katkısı büyük oldu
    Mgk kararının uygulanmadığını da ayrıca hatırlatırım.

İstanbul belediyesinin Asya banka kıyakları Marsa yol olurdu

Alıntıları Göster
    tabi canım belediyelerle oldu feto yapılanması iç işleri ne işe yarıyordu bak yanlış birşey olduğunda müdahele ediliyor hdp belediyelerinde yada başkalarında olduğu gibi fetoyu ecevitte diğer liderlerde destekledi iktidar olmaadığı zamanı belediyeyemi kabahat buldun :) sen cidde nkednini böylemi kandırıyorsun. neyse dediğim gibi konunun yeri burası değil haa sen illaki bu konuyu sabote edecem diyorsan ben buna sebep olmak istemem.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Tehlikenin zaten farkındalardı. İçişleri bakanlığı da farkındaydı ve zaten mücadele de ediliyordu. Mgk kararlarının uygulanmaması da milat oldu.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarinin yuzde 90 nina imzami atarim eline saglik..

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Son cumlelerini Türk dil kurumuna yolladim, seni sinir disi edeceklermis.
    Ne dion sen dayi anlamadim..

• Amerika bizden korksun, Avrupa bizden korksun... Bak asker selamımızıda verdik maçta, Fransayı dar ettik. 82 Paris.... Eyyy Tweetçi Trump kork bizden

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Bu guzel bir haber degil bence

• Erdoğan: Kısa zamanda Mümbiç'ten Irak'a kadar olan alanı güvenli hale getirip, 1 milyon insanın öncelikle dönmelerini temin edeceğiz

Anlamaman cok dogal. Olagan seylerden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Erdoğan: Kısa zamanda Mümbiç'ten Irak'a kadar olan alanı güvenli hale getirip, 1 milyon insanın öncelikle dönmelerini temin edeceğiz
    Kalan 4.5 ne olacak
    Ortada bir devlet yok bu 1milyon insan kendi kendine devletmi kuracak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Son cumleni bir oku, anlatamaman normal mavi ekran vermissin.

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    bak 80 darbesi oldu demi asker bütün ülkede kuş uçurtmazken ne hikmetse pkk da fetoda ayakta kaldı yapılanmaya devam etti. bu bize sizin birşeyleri düşünmez ve anlamanız gerektiğini göstermiyormu? yoksa anlamak istemiyormusunuz?
    Anlayana zaten . Anlamayana da turlu turlu ...
  • Karkamış 😔? neler olmuş
  • Mardin'in Kızıltepe ilçesine YPG/PKK'lı teröristlerce havan ve roketle düzenlenen saldırılarda 2 sivil yaşamını şehit oldu, 12 kişi yaralandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ordumuzun yanında olsun her zaman işimiz zor.
  • # Ex-Senior director of the National Security Council under Bush Admin. Michael Duran, "It was a mistake to ally with YPG"

Bushun güvenlik konseyindeki adamı bizi destekliyor
    https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/comments/di2jwj/exsenior_director_of_the_national_security/
  • 
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.