Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah en güçlü ve siginmaya en layik olandir.. Haklari odenmez, agzi pislik kokan pkk ve pkk severler kurban olsunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

Suriye devlet televizyonu Esad güçlerinin Menbiç'e girdiğini duyurdu

böyle haber de olmaz olsun
    Yalan dolan ve asılsızdır. Bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah olacak hocam onuda göreceğiz. Sadece inanın. Ordumuz için çalışıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Alıntıları Göster
    bu sana mıdır nedir ondan alıyorlar sanırım takip ettiğimiz twitter adresleri inşallah asılsızdır

• münbiçten haber verin yahu kafayı yiyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

bu sana mıdır nedir ondan alıyorlar sanırım takip ettiğimiz twitter adresleri inşallah asılsızdır

Alıntıları Göster
    SANA ajansı, Meyadin Ajansı gibi trollerin kurduğu ajansların haberlerine inanmayın.

• Barış Pınarı Harekatı nedeniyle, ABD Koalisyon unsurları Haseke kentinden de çekildi

• Kremlin: Ankara eylemlerine Suriye’nin kuzeyindeki duruma uygun yön vermeli
  • Rusya ABD gidince aciktan tehdite baslamis

Eger Abd suriyeden cikarsa Rusya ve İran bizi de Suriyeden cikaracak

• Bugün cambly de amerikalı hocamla konuştum. Adam trumpı takma o ancak konuşur ama hiçbişey yapmas diyor

• Eğitilmez herifler
  • Hocam sanki maç türkiyede oynanıyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam sana helal olsun ya, sayende gundemi takip etmek icin haberlere bile bakmama gerek kalmiyor, tesekkur ederim kendi adima.

• bu putin denen adam, bütün avrupadaki siyasilerden daha kurnaz ve ikiyüzlü. türkiye asla ama asla rusyaya güvenmemeli bugun bunu bir kere daha görmüş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple_M1

Rusya ABD gidince aciktan tehdite baslamis

Eger Abd suriyeden cikarsa Rusya ve İran bizi de Suriyeden cikaracak
    ABD Suriye'den çıkarsa biz Rusya'nın kıvırmasından dolayı Rusya'yı karşımıza alırız, ve Rusya ile aramız 2001'deki gibi düşman olur. Biz apaçık muhalifleri destekleriz, Rusya Türkiye'ye nato üyesi olduğu için birşey yapamaz. Esed ve Rusya İdlip'i de dümdüz eder. Biz de milyonlarca Suriyeli ile kalakalırız.
  • quote:

SANA ajansı, Meyadin Ajansı gibi trollerin kurduğu ajansların haberlerine inanmayın.

Alıntıları Göster
    +kurdistannews

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

ABD Suriye'den çıkarsa biz Rusya'nın kıvırmasından dolayı Rusya'yı karşımıza alırız, ve Rusya ile aramız 2001'deki gibi düşman olur. Biz apaçık muhalifleri destekleriz, Rusya Türkiye'ye nato üyesi olduğu için birşey yapamaz. Esed ve Rusya İdlip'i de dümdüz eder. Biz de milyonlarca Suriyeli ile kalakalırız.

Alıntıları Göster
    Bu senaryoda Abd Rusyanın Suriyede tek başına söz sahibi olmasına göz yumar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-768DB40EF

İnşallah olacak hocam onuda göreceğiz. Sadece inanın. Ordumuz için çalışıyoruz.
    ben hep inandım ve hala inanıyorum ancak altay tankı yılan hikayesine döndü maalesef .//

kolaylıklar dilerim.Allah yardımcınız olsun,amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bugün cambly de amerikalı hocamla konuştum. Adam trumpı takma o ancak konuşur ama hiçbişey yapmas diyor
    Zaten Trump ambargolar için çok bişey yapmayacak. Ambargo'nun senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde onaylanması gerekiyor. Ancak yaptırımlara ilişkin yasalar Başkan Trump tarafından imzalanıyor Tek yapması gereken imza atmak.
    Burada önemli olan ambargoların agırlığı.
  • Nato dan çıkıp bütün kapıları açmalı ve en kısa zamanda nükleer silah üretmeliyiz. Biz 1 kere yanarız ama torunlarımız rahat eder..

Nükleeri olana kimse sesini bile çıkaramıyor, bu kadar basit denklemi çözemedik 50 yıldır..Bizi her gün tehdit eden tramp kuzey korenin ayağına kadar gitti görüşmeye..

Tabikide bizi yönetenler rahatından vazgeçmeyecek bu yazdıklarım olmayacak, 20 yıl sonrada dolar arttı diye halk konusmaya devam edecek boş muhabbet boş..

Şimdi boş beleş alıntı yapar avrupa hayranı siyaset cahilleri, okumuyorum bile boşuna cevap yazmayın önce benim yaşıma gelin sonra cevap yazarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ekim 2019; 21:49:56 >
  • 
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.