Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

M60 mi güçlü?. Reaktif zirh koymuşlar işte Buda mürettebati korumak için tank savaşinda m60 lar patir patir dökülür.. Terörist lere karşi işe yarar ama tank savaşinda rakipleri ancak t64 t72..

Alıntıları Göster
    ben düntanın en iyidir demedim zaten,tutunki tank savaşı yapılmıyor o bölgede.Askeri istikham desteği ve alan hakimiyeti için m60 lar çok iyi şuan.
    Tank muhaberesi durumu olsaydı TSK elinde leopard tanklar var,onlar direkt olarak sıcak bölgeye yönlendirilirdi.M60 lar eski olmasına rağmen teknik bakım ve onarımı en kolay ve stabil çalışan bir tank ancak dünyanın en iyi tankıda bizde olsa helikopter ve uçak saldırılarına karşı koyamaz,böyle bir tehditte olmadığı için bu noktada tanklarımızın bölgede olması büyük güçtür TSK da.

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Şu saatten sonra her kim ki nükleer'e karşı geliyorsa katıksız vatan hainidir.

Milli Savunma sanayimiz acilen nükleer silah projelerine başlamalı.

Bunlar başka dilden anlamıyor.

2 nükleer başlık denemesi yapacaksın

Patates s*çarlar Patates
    Nereye yapacan nükleeri kime yaptıracan.Rusya'ya mı çernobil mi istiyorsun.Birde şu var Sinop'ta da yapılacaktı neden japonlara yan çizdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

ABD Başkanı Donald Trump: "Kürtleri kim korumak istiyorsa; Rusya, Çin, Napolyon Bonaparte olmuş benim için farketmez. Umarım iyidirler, biz 7,000 mil uzaktayız."

Macron'a da iyi laf çakmış Napolyon

• -İngiltere'den Türkiye'ye silah ambargosuna itiraz

AB'nin Türkiye'ye silah ambargosu girişimine itiraz ettiği ortaya çıkan İngiltere'nin, Suriye'nin kuzeyindeki askerlerini geri çekmeye hazırlandığı belirtiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeş sen vatan haini misin ?
    Yada yaşın 20 falan mı

Nükleerin N si geçsin şu hükümette amerika ordu sokar ankaraya ordu. Çoğumuz ölürüz

80 milyonluk iran falan dinlemedi adamları duman etti

Alıntıları Göster
    Ordu mordu sokmaz asıl problem o nükleerin koruması bakımı meşakatlı malum depreme ne kadar hazırlıklısın görüyorsun misal nükleer akkuyu yapılacak orada mersinde birde şu var yıllardan beridir aktif olmayan ama çok büyük bir hareketlilik içeren hatay depremi buradaki olası bir ters sonuçla sıkıntıya sebebiyet verebilir.Olsı bir problemde o alanı düşünemiyorum zaten doğu karadenizde çernobil ile olan sonuç belli yıllardan beridir kanserden ölüm sakat kalan var yapmak değil önemli olan bakımını kontrolünü denetimini yapmak lazım bizde var mı yok insan canına değer zaten yok oradan çıkan felaketi atlatamazsın.Asıl korku dert bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeş sen vatan haini misin ?
    Yada yaşın 20 falan mı

Nükleerin N si geçsin şu hükümette amerika ordu sokar ankaraya ordu. Çoğumuz ölürüz

80 milyonluk iran falan dinlemedi adamları duman etti

Alıntıları Göster
    Bırakın böyle kahvehane muhabbetlerini

Yok ordu sokar yok yaptırım yapar

Ne yapalım ? Yaptırım yapar diye tuvalete bile gitmeyelim ?

Kolaydı ordu sokmak ...

Koreye ordu mu sokabildi, şunu aklınızdan çıkartın artık dünyanın Tek dayısı ABD değil.

Çin ve Rusya ABD'ye hooop dedi , Artık meydan boş değil !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trump: Suriye’de Kürtlere kim isterse yardım edebilir, isterse Rusya, Çin ya da Napoleon Bonaparte bile yardım edebilir benim için fark etmez. Umarım hepsi iyi işler yapar, biz 7 bin mil uzaklıktayız.

Adam yüzyılın trollerinden gene ters köşe yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 14 Ekim 2019; 22:55:29 >
  • Trump, Erdoğan ve Putin birbirleriyle çok iyi anlaşıyor. Üçü de benziyor birbirine.

• ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: ESKİ VE MEVCUT TÜRK HÜKÜMETİ YETKİLİLERİNE YAPTIRIM UYGULUYORUM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusya Savunma Bakanlığı: "SDG, Amerika’nın desteğini kaybetmesinin ardından artık bölge halkını korumaya kadir değil.
  • ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: TÜRKİYE İLE 100 MİLYAR $’LIK TİCARET HACMİ İÇİN MÜZAKERELERİ DURDURUYORUM.

ABD Başkanı Donald Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a son derece açık bir şekilde ifade ettim: Türkiye'nin bu hareketi insani krize neden oluyor ve olası bir savaş suçu için gerekli koşulları belirliyor

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP, TÜRK YETKİLİLERİN ABD’YE GİRİŞLERİNİ VE MAL VARLIKLARINI DONDURMA BLOKLAMA KARARI ALDI.

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: ÇELİKTE TARİFELERİ YÜZDE 50 SEVİYESİNE TEKRAR ÇIKARIYORUM

• Trumptan ışıd itirafı

• quote:

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: TÜRKİYE İLE 100 MİLYAR $’LIK TİCARET HACMİ İÇİN MÜZAKERELERİ DURDURUYORUM.

ABD Başkanı Donald Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a son derece açık bir şekilde ifade ettim: Türkiye'nin bu hareketi insani krize neden oluyor ve olası bir savaş suçu için gerekli koşulları belirliyor

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP, TÜRK YETKİLİLERİN ABD’YE GİRİŞLERİNİ VE MAL VARLIKLARINI DONDURMA BLOKLAMA KARARI ALDI.

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: ÇELİKTE TARİFELERİ YÜZDE 50 SEVİYESİNE TEKRAR ÇIKARIYORUM
    Hikaye yaptırımlar,
    Anladık tribünlere oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 14 Ekim 2019; 23:5:10 >
  • Münbiç olayı bayağı karıştı. Insallah güzel haberler alırız.

Allah ordumuza zeval vermesin.

• Trump yaptırım mesajı sonrası hemen Dolar altın yorum sitelerine baktım yine

Neredeyse zil takıp oynayacak olanlar var dolar 7 naraları havada uçuşuyor

Böyle insanlarla aynı yerde paylaşıp Aynı havayı soluyoruz

Haksızlık bu !

• quote:

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: TÜRKİYE İLE 100 MİLYAR $’LIK TİCARET HACMİ İÇİN MÜZAKERELERİ DURDURUYORUM.

dağ faremi doğurdu şimdi?

trump iç siyasette gaz almak için güzel bir adım atmış oldu.Ben şahsen harekatın bitmesi için bir son gün notası verileceğini düşünüyordum.Trump türkiyeye yolları tam açtı.Elbette Türkiyenin kararlı tutumu ve tavizsiz politikasınında etkisi büyük.Daha önce yazdığım üzere barış pınarı harekatı AB ve nato yu çok zor durumda bıraktı.Trump ortadoğuda rusya ve türkiye ile hareket etmek istiyor ve israili devre dışı bırakma niyetinde zira bunca yıl yaşananların temelinde israili korumak vardı,7 trilyon dolar harcama yapan abd istediğini alamadı ama israil bölgede hep söz sahibi oldu.Kabaca suriyede günlük ortalama 50-60 milyon dolarlık petrol çıkıyor.Hesabını siz yapın nelerin kar nelerin zarar olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

dağ faremi doğurdu şimdi?

trump iç siyasette gaz almak için güzel bir adım atmış oldu.Ben şahsen harekatın bitmesi için bir son gün notası verileceğini düşünüyordum.Trump türkiyeye yolları tam açtı.Elbette Türkiyenin kararlı tutumu ve tavizsiz politikasınında etkisi büyük.Daha önce yazdığım üzere barış pınarı harekatı AB ve nato yu çok zor durumda bıraktı.Trump ortadoğuda rusya ve türkiye ile hareket etmek istiyor ve israili devre dışı bırakma niyetinde zira bunca yıl yaşananların temelinde israili korumak vardı,7 trilyon dolar harcama yapan abd istediğini alamadı ama israil bölgede hep söz sahibi oldu.Kabaca suriyede günlük ortalama 50-60 milyon dolarlık petrol çıkıyor.Hesabını siz yapın nelerin kar nelerin zarar olduğunu.

Alıntıları Göster
    Şurdaki tek yaptırım Çelikteki gümrük vergisinin %50'ye çıkması. Onun dışında ne ara 100 Milyar $ ticaret hacmi için görüştük ki. Yine, yine silah ambargosu ile alakalı birşey yok.

• quote:

Şurdaki tek yaptırım Çelikteki gümrük vergisinin %50'ye çıkması. Onun dışında ne ara 100 Milyar $ ticaret hacmi için görüştük ki. Yine, yine silah ambargosu ile alakalı birşey yok.

Alıntıları Göster
    G20 zirvesinde konuşuldu.Trump'ın türk heyetine "holywood yıldızları gibisiniz" dediği toplantıda alınan kararlardı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Harekata katılan ve destek veren tüm isimler kısmı biraz sıkıntı, onun dışında etkisiz. İç politika için bariz.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Ne sivil koruması ya rusya da mı böyle düşünüyo

• 
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.