Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey para değil bak kaç şehit var ingilizcen iyiyse hazırla bir video yada twitterda falan yabancılara yorum yaz güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2019; 17:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnteraktif harita ne kullanıyorsunuz ?
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Ustadim bir sey belli olmuyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Konu baska yerlere gecmesin.. Agzima din ile ilgili bir sey almadim.. Kelimenin bir manasini soyledim..
    Cihad dini bir terim mücahid gaza filan ondan dedim.
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Para tekrar kazanilir zenginlik Allah indir..

Ya namus ya seref ya ozgurlugumuz..

• Yok hocam kelimenin dinlisi dinsizi olmaz..

• ÖSO, Menbiç’e doğru ilerlerken rejime ait bir tank ele geçirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Robert De Nİro - Ülkemizi iyi bir gangaster tipinde bile olmayan,onursuz ve adaletsiz ,ülkenin çıkarlarını batıran bir başkanımız var..Azil edilip hapise girmesini dört gözle bekliyorum.
  • rejim tankı ele geçirildi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Herşey para değil bak kaç şehit var ingilizcen iyiyse hazırla bir video yada twitterda falan yabancılara yorum yaz güzel.
    Önemli olan twitter değil resmi noktalardan medyaya ulaşmak çok fazla çöp bilgi var.Misal BBC'de vereceksin yanıtı CNN'de artık senle kim resmi olarak seni tvye aldı ise çünkü sosyal medya tamamen algı içeriyor yalan yanlış çok şey var.Çoğu kişide inanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

- Robert De Nİro - Ülkemizi iyi bir gangaster tipinde bile olmayan,onursuz ve adaletsiz ,ülkenin çıkarlarını batıran bir başkanımız var..Azil edilip hapise girmesini dört gözle bekliyorum.
    Trump'ı destekleyen bir tane sanatçı yok ABD'de sporcuda yok sanırım bazı beyzbol takımları destekliyor.
  • Sky News’e konuşan ABD’li yetkili Suriye’nin kuzeyindeki Amerikan askerlerine ülkeyi terk emrinin geldiğini söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

2 saat takip etmeyeyim, ya bizimkiler bir yere ilerliyor ya da bir yeri aliyor. Ordumuz gerçekten oldukça tecrübeli. Gurur duyuyorum TSK ile.
    Önden giden öso(milli ordu mu her ne ise sonuçta bölgeyi biliyorlar tam olarak)işi kolaylaştırıyor tek başına olmaz zor.
  • Trump Ortadoğu batakligindan kaçmak istiyor .

Kabileler birbirini yesin diyor. Uzaktan bakınca pkk oso daes hep kabile bunlar zaten ...

• #SONDAKİKA

SURİYE’DEKİ İNGİLİZ ÖZEL KUVVETLER OPERATÖRLERİ DE BİRKAÇ HAFTAYA SURİYE’Yİ TERK EDECEKLER. SKY NEWS/İNGİLIZ YETKİLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 14 Ekim 2019; 17:57:14 >
  • alayını kovduk suriyenin kuzeyinden :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

#SONDAKİKA

SURİYE’DEKİ İNGİLİZ ÖZEL KUVVETLER OPERATÖRLERİ DE BİRKAÇ HAFTAYA SURİYE’Yİ TERK EDECEKLER. SKY NEWS/İNGİLIZ YETKİLİ.
    Suriyede ingilizlerde mi varmış bir uzaylılar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Trump Ortadoğu batakligindan kaçmak istiyor .

Kabileler birbirini yesin diyor. Uzaktan bakınca pkk oso daes hep kabile bunlar zaten ...
    Netanyahu israilde başa geçemedi onunda etkisi var sanırım bölgede tek kaldı işin içinde çıkamadı zaten kendini destekleyip başa geçiren unsurda olmayınca ve artık iş başa kalınca çekilmek istedi bir süreliğine sanıyorum.Yoksa koltuktan olacak.Evet ayrıca birde çinle sürtüşme o bu derken baya maliyetli fe külfetli bir iş bataklıktan çıkacak muhtemelen.Bölge iran türkiye rusyaya kaldı belli oranda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

alayını kovduk suriyenin kuzeyinden :)
    hocam telrıfat haseke kamışlı aynelarap için tahmininiz nedir sizce ne olur buralar? abd ve rusya askerleri var o yüzden soruyorum.
  • Cahadın en büyüklerinden hemde. Medyada yalan haberlere cevap vermek için öğrendiğiniz her ingilizce kelime için geçirilen sürelerde cihattır. Teknoloji, bilim vs her kim işini hakkıyla adaletle yapıyorsa bu cihattır. Batının cahil cühela daeş, elkaide ile beyninizi kodlanmışlar cihad kelimesine tabi.
  • 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.