Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2062. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20602061206220632064
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900A

Suriye'de çok petrol yok bildiğim kadarıyla.
    Deyrezor bölgesinde var ama çok mu az mı bilmiyorum AslanAvda hocamın dediği gibi yedireceklerini düşünmüyorum esat daeş rusya abd hepsinin gözü orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mobilde doğru düzgün açılmıyor fotoğraflar, göremedim.

Büyük rezaletmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanımız; raqqaya kadar insek daha çok suriyeliyi yerleştirebiliriz demişti , bu mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

mayadin ve deizzor’daki insanlar petrolle duş alıyorlar :)
    Celal Şengör Deyrezzor için çölde bir vaha gibi demişti petrol dışında söyledi tabi bunu sanırım suriye'nin en güzel şehri ortasından fırat geçiyor.
  • Live map
  • Şu evimiz, yurdumuz dedikleri kobane midir nedir orayı bi alsak yemin ediyorum içimin yağları eriyecek. Onca baskıya rağmen hiçbir şekilde geri adım atmadık, TSK iyice gözünü karartmış durumda. Bu kadar yaklaşmışken ne pahasına olursa olsun bunları komple dümdüz etmemiz gerekiyor.

• aksam.com.tr
    Teröristler Mühimmat İkmali Yaparken Böyle İmha Edildi!
    https://m.aksam.com.tr/aksam-tv/guncel/teroristler-muhimmat-ikmali-yaparken-boyle-imha-edildi/47607

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Suriye ordusu apar topar Arimah kasabasında da kaçıyormuş.

3 yıldır felan bu konumdalardı.
    Rusya mı demiş kendi kafalarına göre geri çekilmiyorlardır sanmıyorum bombalama felan yoksa.
  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar GÜLER, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery GERASIMOV ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Suriye'deki güvenlik durumu ve günlük gelişmeler istişare edilmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Rusya mı demiş kendi kafalarına göre geri çekilmiyorlardır sanmıyorum bombalama felan yoksa.

Alıntıları Göster
    Menbiç'te uçaklar uçuyor bu arada. Demek ki Rusları da bağladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 14 Ekim 2019; 18:12:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu pkklilara yakın bir site yok mu gidip yazsak arada oraya bugün şura düştü yarın şura düşecek özerklik hayal oldu . Emperyalistler sizi terk etti vb... : D

• Mazlum Kobani :

Askerlerime Amerikalıların ve diğer müttefik kuvvetlerin ortağımız olduğunu ve onların zarar görmediğinden her zaman emin olmamız gerektiğini söyledim, önce onları koruduk.

• suriye ordusu geri çekiliyor.TSK ve ÖSO harekat başladığından bu yana herkesi terse yaatıracak şekilde hızlı ilerlemesi ve kesin sonuçlar alması bölgedeki terör unsurlarının direncini kırdı.En büyük darbeyi pyd-ypg safları aldı,örgütten firar edenlerin itirafları da haerkatın daha sağlıklı ve hızlı ilerlemesine yardımcı oluyor.Gelen her istihbarat değerlendirilip gerek kara gerekse hava unsurlarımızla tespit edilip harekata büyük ivmelenme kazandırılıyor.Bölgedeki aşiretlerinde desteği TSK nezlinde moral kaynağı olurken terör gruplarının bıraktığı tüm silah,mühimmat ve araçlar ÖSO tarafından ele geçirilip karşı manevralarda kullanılıyor.
  • Beyler geri çekilen suriye ordusunun arkasında Rusya yok sanırım Rusya şuanlık bizle hareket ediyor?

• Menbiç Ganimeti

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Fena da olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Menbiç'te uçaklar uçuyor bu arada. Demek ki Rusları da bağladık.

Alıntıları Göster
    BU operasyon başından,hatta başamadan çok önce rusya-iran nezlinde yapılan son 3lü zirvede karara bağlanmıştı.Türkiye putinin net tavrını öğrenince güvenli bölge noktasında anlaşıldı.

Kısaca abd ve rusya dünyaya hakim olma noktasında yine batı-doğu çekişmesi yaşamak isterken ortadoğuda güvenecekleri bir ülke olarak bizi tercih ettiler ve kendi bölgemize hakim olmamıza müsade ettiler.Terör gruplarını bir kalemde silmeleri,harekat boyunca adb-rusya ekseninde yolların tamamen açılması durumu bu yüzden.

her ülkenin çıkarıda aynı aslında,abd ve rusya ab topluluğunu ve natoyu artık tarih sahnesinden çıkarmak istiyor,ülke çıkarları artık bu iki oluşumu kaldırmıyor.Yeni bir dünya düzeni kurulmak isteniyor ve bu suriye harekatıda bir milat olarak tarihe geçecek.

• Allah beyin vermeyince boyle oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Cihad dini bir terim mücahid gaza filan ondan dedim.

Alıntıları Göster
    şehidlikte dini terim mehmetcikte islam ile ilgili bir terim
  • 4 pkk terörist daha sağ yakalandı..

• 
Sayfa: önceki 20602061206220632064
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.