Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.767.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: backend

Arkadaşlar TSK niye bu kadar yavaş ilerliyor. Koskoca ordu Vura vura ilerlemesi lazım.

Kayıp vermemek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Abd durun demiş kesinlikle rest çekilmeli artık abd dost değil düşmandır gerekirse natodan çıkılmalı.

Natoya yalvararak girdik rest çekerek mi çıkacağız. 100 yılın hatası olur Natodan ayrılmak. İnşallah öyle bi yanlışa düşünmez.

• Sözde müttefik ABD, Menbiç'in güneyinden YPG'ye koridor açma niyetinde. Türkiye kararlılığını sürdürerek operasyona devam etmeli.
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Abd bence hiç bir zaman dostumuz olmadı. Tamamen ikili oynayan şeref yoksunu bir ülkedir. Kim bilir arkamızdan neler oynandı da haberimiz yok.

• SON DAKİKA
    ABD
    ISID Diye Başlayan.PKKya Dönen Operasyonlar Desteklemediklerini ve Acilen Durdurulması Gerektiğini Duyurdu

• Bu saate kadar Menbiç e doğru çok büyük bir alan daha ypg den temizlendi,bu hızla gidilirse 2 gün sonra menbiç sınırlarına kadar gelmiş oluruz,aynı anda batıda cerablus ile azez i birleştirmek için sınırın işidden temizlenme operasyonunun da yürütülmesi iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Son durum

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

• Nato bizi atana kadar sınırları zorlamaya devam, atılırsak da şangaya geçeriz

• ABD kadar yavş.k bir ülke görmedim.

• Çok geç kalınmış bir hârekat, sınır hattı bizim için çok önemli ve özellikle ABD nin göz göre göre PYD ve PKK ya silah desteği vererek sınırımıza yerleşmelerine göz yumamayız.
    Hatta güvenli bölge oluştuktan sonra ülkemizdeki suriyelilerin oraya yerleştirilmesi öncelikli hedef. umarım başarılı oluruz.
  • Hava aracının açıklaması yok muhtemelen İnsansız hava aracı veya Türk savaş uçağı garip olan kısmıysa 'flight radar' sitelerinden bu uçuşları takip edebilmemiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilladass

ABD kadar yavş.k bir ülke görmedim.

Ülke değilde birlik gördüm. Bkz. Avrupa

• Hur çocuğu ABD

Durmak yok hewalleri sevmeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz33

ben şu kadar borç bu kadar borç diye kimseyi savunmayacağım ama biraz araştırın bari 20 kusur milyar borç vardı. 422.1 milyon olan son taksitti. yani daha öncesindede ödeme yapıldı.

ama tabi bu başka yerlere olan borcu görmemezliğe geliyorum anlamı içermiyor. ama birşeyler yazarken biraz dikkatli araştıralım. insanlara yanlış bilgi vermeyelim.

gün birlik olma günüdür.

böyle konuları lütfen özelden konuşunda kalabalık bilgi kirliliği olmasın!!!

Off borcumuz yok mu şimdi ne anlatmaya çalıştın amacın ney anlamadım ben ne demişim sen ne demişin ...

• göze göz dişe diş amerika yürü git pislikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Son birkaç gündür operasyon hızlı ilerliyor maşallah. Şuan YPG destekçileri : Where is US Airforce :((( :SSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus1

Hava aracının açıklaması yok muhtemelen İnsansız hava aracı veya Türk savaş uçağı garip olan kısmıysa 'flight radar' sitelerinden bu uçuşları takip edebilmemiz.

Transporter yani iletişim cihazları açık olduğu için görülğyor

• kuzey ırakta pkk kamplarını vurdu.noldu böyle operasyonlar yapması ilginç daha önceden yapmalıydı.inşallah böyle devam eder.hükümet aklını başını aldı.devam eder böyle alayınızı bitirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flightradar da kayboldu hava aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizsayko -- 29 Ağustos 2016; 14:50:41 >
  • YETER YEMİŞİM NATOSUNU 30 YILDIR ÜLKENİN ANASINI BELLEDİLER TERÖRLER 3 GÜN ÖNCE DE CANIMIZA KASTEDDİLER DARBE İLE YEMİŞİM NATASONU BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM RUSYA ÇİN BİZİ ALIR ASLA AÇIKTA KALMAYIZ BİZE SALDIRACAK HALLERİ DE YOK AMBARGO MU KOYACAK NE YAPACAK BİRADER ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDEN ÖNEMLİMİ YETER ÇEK RESTİ TAYYİP ALAYINA GİDER TÜRK DEDİĞİN BUDUR YA DEVAMMM
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.