Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.767.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helvacı ve Temure köyleri bebek katili pkkdan alındı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalimler için yaşasın Cehennem! Allahım en kısa sürede başarıya ulaşmasını nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Bu kadar hızlı gidebilmemizin sebebi başarılı olmamız mı? Yoksa hiç zorluk çıkartacak teröristlerin olmaması mı pek bilgim yok bilen varsa söylerse sevinirim.

Köylerde çok militan yok, olan militanlar da kukla gibi öleceklerini bile bile örgüt orayı savundurtuyo. Tank yada jet bombasıyla zaten az olan dirençleri tamamen kırılıyor ve köyler alınıyor.

Asıl büyük çatışmalar el-bab ve menbiç'te olacak diyolar. Buralar şuana kadar alınan yerlerden daha güçlü birliklerle korunuyor.

Önce ışid'e mi yoksa pyd'ye mi saldıracağız bilmiyorum ama yüksek ihtimal menbiç'e gireriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pyd ve daeş birleşirse hiç şaşırmam . Zaten danışıklı dövüş yapıyorlardı.

• evoo.9 kullanıcısına yanıt
    burda böyle olduklarına bkama cehpede olsalar birbirleri için canlarının verirler.
    türkler böyle bir millet 15 temmuzda kanlı bıçaklı olduğumuz adamlarla yanyanaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilladass

Pyd ve daeş birleşirse hiç şaşırmam . Zaten danışıklı dövüş yapıyorlardı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 31 Mayıs 2021; 23:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

Orijinalden alıntı: Lilladass

Pyd ve daeş birleşirse hiç şaşırmam . Zaten danışıklı dövüş yapıyorlardı.

Menbic'in güneyinde IŞİD 3 köye girdi. Bir süre sonra da koalisyon uçaklarının kendilerini bombaladığını duyurdular.

Heee TSKnin karşısina yipranmamis bir PYD cikartmak istiyorlar demek ki, karaktersizler

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Takım tutar gibi parti ve politikacı sempatizanlarına gerçekten üzülüyorum. Bu coğrafya hep fakirdi böylede gider. Çünkü tembeliz okumayı sevmeyiz. Fikirleri hedefleri olanları idealist diye küçümser bu coğrafya. Oğlum memur ol, ssk'lı işin olsun yeter diye yetiştirildik. İleriyi göremeyiz görebilseydik Güney Kore ile birlikte bizde büyürdük.
    Ülkede maden var ama çıkartamıyoruz geyiklerinden, bizim gelişmemizi istemiyorlar gibi saçma düşünceler gerçekten manasız artık.
    Güney Kore’nin gelişmesini tüm dünya istedi de bizim mi haberimiz yok ?
    Zaten Çin gelişip bizi kurtarsın diyordu tüm dünya. 2. Dünya savaşı sonrası zaten tüm devletler Almanya’ya yardım etti yemeyip içmeyip.
    İsveç, Finlandiya gibi yerlerde zaten altın ağaçları var zenginliğin sebebi bu.

Ülkemiz maden olarak zengin ve madenler çok güzel kullanılıyor. Ülkemizde krom, bakır, demir ve daha nice değerli bu madenleri işlemek için gerekecek enerji sağlayacak linyit ve kömüre ve diğer elementlere de fazlası ile sahibiz. Ancak biz kafayı yorup işlemek yerine ham olarak sattığımız için yıllardır bir yere gidebildiğimiz yok.

Bu ülke dünyada ilk 1000 km menzile sahip uçağı yaptı 2. dünya savaşı öncesi Boing, Airbus daha doğmadan !
    Nuri Demirağ’ı araştırmak gerek önce tabi ki. Çünkü bizim ülkemizde milli eğitim kitap üzerinden okuma üzerine. Bir çocuğu okuldan, eğitimden nasıl soğuturuz un cevabıdır.

Geç kaldık artık vs diye bir kandırmaca yapmaya gerek yok. Sağdan soldan lisanslayıp milli demenin de bir katkısı yok. 2. dünya savaşı sonrası yutturulan global dünya hapını kusmamız lazım.
    Mühendislik fakültesini bitiren bir genç okulu bitirdiğinde ailesinin okuması için girdiği borcu ödemesinden, karnını doyurma derdine düşmeden önce hayallerini, fikirlerinin ideallerinin kafasında canlandırdıklarının peşinden koşabilmeli...

Bir masal var en nefret ettiğim
    422,1 milyon dolar IMF borcunu kapattık. Yıllardır kimsenin dilinden düşmüyor.
    Toplam dış borcumuz 140 milyar dolardan, 393 milyar (milyon değil, milyar) dolara çıktı ama kimse görmez onu.
    422,1 MİLYON dolarlık borcu kapattık hamdolsun.
    Toplam borç 393 MİLYAR dolara çıkmış mühim değil.
    Çünkü okumadı kimse farkında değil. çoğunluk doların neden 3 lira olduğunu sormadı, sorgulamadı.

Bu coğrafyada politikacılardan maalesef medet ummayın kendiniz bir şeyler yapın. Gidip aya gidecek ürünü tasarlayın demiyorum herkes okuduğu, yaptığı işi dürüst ve düzgün yapsın yeter.

Şu imf borcu yüzünden hükümeti savunanlara ayrı guluyorum dibine kadar haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Süleyman Şah türbesine bak be şimdi barzoların elinde yakında alırız ama uzun sürmez

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

tr.m.wikipedia.org
    Şah Fırat Operasyonu - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Şah_Fırat_Operasyonu

• PYD Menbiç'e silah ve eşek sevicileri yığmaya başlamış deniyor haberlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nayir kullanıcısına yanıt
    milliyetçilik ile ırkçılığın farkı nedir önce onu bir öğren öyle yaz ayrıca milletin dinine karışma hakkını sana kim veriyor bir insan dinsiz ya da müslümanlık dışında herhangi bir dine mensup olup da vatanını müdafaa edebilir sana mı kaldı milletin dinini sorgulamak şu anda bu yazdıklarınla bölücülük yapıyorsun herkes ülkesine sahip çıksın ihanet etmesin yediği kaba etmesin ne dini ne ırkı kimseyi ilgilendirmez bölücülük yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

ABD'nin Ortadoğu ve civarından sorumlu merkez komutanlığı Centcom açılama yapmış.

Kısacası diyor ki bu operasyonlarda bizim kuvvetlerimiz yer almıyor, organize edilmiyor ve ABD tarafından bu operasyona destek verilmiyor. Verdiği kayıptan dolayı Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz ve yaşanan kayıplardan ötürü üzgünüz. Bu çatışmaları kesinlikle kabul edilemez buluyoruz ve derin bir kaygı içerisinde izliyoruz.

Ulan ne kadar şeref yoksunu bir ülke bu nasıl bir açıklamadır bu böyle Sonrada Türkiye'nin bizden iyi dostu yoktur diyor. Sanırım asıl demek istediği sizin hiç dostunuz yoktur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/pentagon-cerablusun-guneyindeki-catismalar-kabul-edilemez-1369330/ amerika güneye inmeyin diyor. Acilen bunları incirlikten çıkarmak lazım. Hem üssü kullanıyorlar hemde bize talimat veriyorlar

• ben şu kadar borç bu kadar borç diye kimseyi savunmayacağım ama biraz araştırın bari 20 kusur milyar borç vardı. 422.1 milyon olan son taksitti. yani daha öncesindede ödeme yapıldı.

ama tabi bu başka yerlere olan borcu görmemezliğe geliyorum anlamı içermiyor. ama birşeyler yazarken biraz dikkatli araştıralım. insanlara yanlış bilgi vermeyelim.

gün birlik olma günüdür.

böyle konuları lütfen özelden konuşunda kalabalık bilgi kirliliği olmasın!!!
  • Amerika'da istediği güç olsun şu an 21.YY'dayız onlarda da yavaş yavaş korku başladı, gelecekleri belirsiz hepsinin 😉
    Bazen askeri ve ekonomik güç herşey değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

ABD'nin Ortadoğu ve civarından sorumlu merkez komutanlığı Centcom açılama yapmış.

Kısacası diyor ki bu operasyonlarda bizim kuvvetlerimiz yer almıyor, organize edilmiyor ve ABD tarafından bu operasyona destek verilmiyor. Verdiği kayıptan dolayı Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz ve yaşanan kayıplardan ötürü üzgünüz. Bu çatışmaları kesinlikle kabul edilemez buluyoruz ve derin bir kaygı içerisinde izliyoruz.

İşin özeti Amerika YPG karşıtı bir tutum sergiliyor.

Edit:

Yanlız bu açıklamada net bir Ypg karşıtlığı olmadığı gibi iki tarafa da çekilebilen muallakta bir açıklama olmuş. Türkiye ve desteklediği güçler ile Sdf yani kısacası Ypg arasındaki çatışmaları kabul edilemez gördüklerini söylüyor ama ne açıdan olduğunu belirtmemiş.
    Abd tarafından organize edilmiyor, bu işin içinde Abd yok diyor ama Ypg için mi diyor yoksa Türkiye'nin yaptığı operasyonlar için mi diyor o da belli değil. Bu kadar güzel ortaya oynanabilirdi ancak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşin özeti Amerika YPG karşıtı bir tutum sergiliyor.

Edit:

Yanlız bu açıklamada net bir Ypg karşıtlığı olmadığı gibi iki tarafa da çekilebilen muallakta bir açıklama olmuş. Türkiye ve desteklediği güçler ile Sdf yani kısacası Ypg arasındaki çatışmaları kabul edilemez gördüklerini söylüyor ama ne açıdan olduğunu belirtmemiş.
    Abd tarafından organize edilmiyor, bu işin içinde Abd yok diyor ama Ypg için mi diyor yoksa Türkiye'nin yaptığı operasyonlar için mi diyor o da belli değil. Bu kadar güzel ortaya oynanabilirdi ancak.

"Birleşik Suriye’den ödün vermeyeceklerini belirten Biden, “Hem Cerablus’ta ayarlamalarımız var; ayrıca Mınbiç’le ilgili kararlarımız var. YPG ve Suriye kuvvetleri Fırat’ın öbür tarafına geçmemelidir, geçerlerse buna bağlı kalmadıkları için hiçbir şekilde ABD tarafından desteklenmeyecekler” dedi."

Centcom'un açıklamalarında ben Biden'a ait herhangi bir cümle göremedim sen görebildin mi ? Benim paylaştığım şey Centcom'un açıklaması Biden'ın değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Bir gecede iyi ilerlemişiz.

şimdi sol alta doğru daha da ilerlemişiz. YPG ağlayacak hewaller
  • Bu işin sonunda abd ya Türkiye'den vazgeçecek ya da bebek katillerinden
  • Arkadaşlar TSK niye bu kadar yavaş ilerliyor. Koskoca ordu Vura vura ilerlemesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.