Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.767.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam eskisinden daha çok borcumuz var.

benim demek istediğim bizim imf'ye 422 milyon değil 2002 den beri 23 milyar ödediğimiz. yoksa devletin borcu 100 milyar küsürden 200 milyar küsürlere toplam borç 400 milyar küsürlere çıktı.

Ama burası yeri değil demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Abd bence hiç bir zaman dostumuz olmadı. Tamamen ikili oynayan şeref yoksunu bir ülkedir. Kim bilir arkamızdan neler oynandı da haberimiz yok.

Uzun suredir abd oyun oynuyor hep.bu 5-10 yilla degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'nın oyunları diyolardı işte en güzel örneklerinden şuan Türkiye durucak , durunca ne olucak abd ortadoğuda diğer ülkelerde göz dağı verecek hala benim sözüm geçerli dedirtecek alttan alttan .

Türkiye durmazda ne olur ; abd ile aralar bozulur bozulmaz orasını bilemem ama rusya ile aramız iyileşir orasını biliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dan İslahiye'ye tank sevkiyatı devam ediyor

İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın boşaltılması kararı ardından buradaki zırhlı araçların Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ndeki 106'ncı Topçu Alay Komutanlığı'na sevk edilmesine devam ediliyor. Geçen hafta ilk sevkiyatın yapıldığı İslahiye'ye bugün de demir yoluyla 15 tank getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup askerin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Ankara ve İstanbul’daki kışlaların şehir dışına taşınması kararı üzerine Maltepe’de konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası'ndan demiryoluyla yola çıkan ikinci grup 15 tank, İslahiye Garı’na ulaştı.

Gar Müdürlüğü sahasında vagonlardan indirilen ve üzerlerinde Türk bayrakları asılı tanklar, trafik polisi eskortu eşliğinde 106'ncı Topçu Alay Komutanlığı'nın Alpay Başaran Kışlası’na götürüldü. Şu ana kadar 30 tankın taşındığı İslahiye'ye 6 Eylül’e kadar 105 tankın sevk edileceği kaydedildi.

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

İstanbul'dan İslahiye'ye tank sevkiyatı devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: britos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

İnsanlari secimleriyle yargilayabilirsiniz beyler. Secemedikleri ile değil.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

Ağzına sağlık kardeşim milliyetçilik yapan teröre hizmet eden yediğine ihanet eden haindir. Türk Kürt farketmez. Bu ülkeye dinine sahip çıkan bu ülke için çalışan her bireyden Allah C.C. razı olsun.

Milliyetcilik yapan herkes terore hizmet eder nedemek.

Sana dinini soran oldumu.

Dinin milliyetciligi reddediyorsa bu seni ilgilendirir. Senin dininden olmayana ne.

Dinini empoze etme hakkini sana kim veriyor.

Son olarak busekilde bir dayatma ile dinine nasil saygi bekliyorsun.

Birazdanda dinime kufrettiler diyede yaygara cikarman muhtemel.

Bu sekilde dayatmalar ısidci kafalarda var. Bulunduklari cografyanin hali ortada.

Aklini basina devsir

1- Türkiye gibi karışık ırkların birleşimi bir ülkede yaşayıp milliyetçilik yaparsan teröre hizmet edersin
    2- Bana dinini soran olmadı ama dinini söylemem için birinin sonrasına gerek yok
    3-Dinim milliyetçiliği onaylamıştır dikkatini çeker sen mesajında benimle aynı inançtan olanlara mesaj var Allah razı olsun diye
    4-İnançlarım bana tebliği emrediyor.
    5-Ben kimseye bir dayatmada bulunmuyorum gördüğümü söylüyorum
    6-Sen zaten sovmeye yer ariyorsun.
    7- Adam ol bana isidci deme
    8- O kadar erkeksin ya sen keşke gelip adını anmaya korktuğun İslam dinime yuzume karşı sövsen.
    9- Son olarak benim bahsettiğim milliyetçilik türküm yada kürdüm diye mutlu olup övünmek değil. Ben türküm kürdüm lazım arabım diye kendini üstün görüp diğer milletlere dalga geçenler teröre bölücülüğe hizmet edenlerin ta kendileridir.

Senin dinin beni hic ilgilendirmiyor. Gider acarsin bir konu basligi dinine davet edersin milleti yada din ile ilgili sohbet baslatirsin. Seni bu konuda engelliyen yok. Ancak burada tsk operasyonu cerablus suriye konusuluyor.

Ben milliyetciyim turk milliyetcisiyim. Ortadoguya baktigim zaman terorun sebrbinin milliyetcilik degil din oldugunu goruyorum. Aklimda bana bunu soyluyor. Avrupada suan milliyetci akim yukselise gecti bunun enbuyuk sebebi ekonomik durum bu ekonomik durumu olusturan etmenlerden biride gocler. Orta vade demiyorum yakin gelecekte bunu gormek hicde zor degil dusuncem odurki muslumanlar avrupadan surgun edilecek. Bunun sebebi iste sen ve senin zihniyetindekiler yuzunden her konuya din allah bismillah allahuekber diye dalip gidisati tartismalari baltaliyor konuyu kirletiyorsunuz. Saygideger fethullah gulen hazretleri zattirlari zutturlari zotturleri efendilerini din din din diye diye bu ulkenin basina bela ettiler. Ummetci cahil kesim din din din diye diye irakta suriyede afganistanda afrikada kafa kesiyor terore hizmet ediyor. Dunyaninda nefretini kazanmakta. Olduklari yeri sefalete pislige gommekteler. Ya burda konuyu tartis yada uza kirletip saptirma. Turk milleti dinler yokkende vardi ilelebette var olacak.

Turk milliyetciligine gel laf at burda din propagandasi yap. Ondan sonrada ben milliyetcilik derken turk kurt bilmem ne diye irkciliga cek. Ozaman en basindan irkciliga soveceksin milliyetcilere degil.
    Son soz Turk milliyetciligine laf atanin turklugunden suphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britos -- 29 Ağustos 2016; 15:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

quote:

quote:

Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

Ağzına sağlık kardeşim milliyetçilik yapan teröre hizmet eden yediğine ihanet eden haindir. Türk Kürt farketmez. Bu ülkeye dinine sahip çıkan bu ülke için çalışan her bireyden Allah C.C. razı olsun.

Ben bu ülkeye sahip çıkıyorum ama dine çıkmıyorum o nolucak? Herkes dine sahip çıkmak zorundamı?

Edit: Yanlış alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 29 Ağustos 2016; 14:59:07 >

• İyi tamam güzel doğuya tank sevkıyatı yapıyorsun da batı tarafında tank sayısı azalmakta. İleride bu bize bir sorun olmasın ? Yunanistan'ın sağı solu belli olmaz NATO üyesiyiz ama adamların taktığı yok uçağımızı düşürmüşlerdi.
  • caga17 C kullanıcısına yanıt
    100 takipçisi olan sıradan bir hıyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

quote:

quote:

Ben bu ülkeye sahip çıkıyorum ama dine çıkmıyorum o nolucak? Herkes dine sahip çıkmak zorundamı?

Edit: Yanlış alıntı.

Alıntıları Göster
    Edit: Yanlış Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 29 Ağustos 2016; 14:58:03 >

• xchampionx kullanıcısına yanıt
    Bunu defalarca söyledim ama bunu söyleyince biz NATO hayranı oluyoruz nedense...

NATO ile Rusya'yı bypass edemezsiniz. NATO'nun başka bir alternatifi yok şuan. NATO'nun bize faydası ne derseniz; Suriye sınırını İtalya'ya ait SAM sistemleri koruyor, İncirlik'de B61 var. Türkiye'nin devam eden F-35 Programı var. CH-47 alımı var. Almanya'dan denizaltı alımı var. A400M Alımı var. NATO'dan çıkarsak bunlara güle güle diyebilirsiniz. Müttefik dediklerimiz düşmanlarımızı beslese de NATO'dan kısa vadede çıkmamız mümkün değil.
  • NATO'ya girdiğimizden beri kuklaları olduk adamların.
    Alevi-Sünni kavgası çıkardılar böldüler.
    Sağ-Sol kavgası çıkardılar böldüler.
    80 darbesini yaptıklarında "Bizim çocuklar başarılı oldu" dediler.
    Darbe ile birlikte Fetullah denen CIA ajanının anlayışı ülkede baskın olmaya başladı, ekonomimizden askeriyemizden tutun en önemlisi olan eğitimimize kadar girdiler. Türkiye son 30 senedir laiklikten uzaklaşan bi anlayışla yol almaya devam etti.
    90'larda Kürt-Türk ayrımı ABD tarafından iyice ateşlendirildi ve PKK denen problem çıktı başımıza. Harcanan milyon ve milyarlar...
    Yetmedi 2010'da Suriye'ye girildi. IŞID denen sözde örgüt kurulup amaç Kürt devleti kurmaktı. Suriyeyi tam ortadan kesen, Akdeniz'e uzanan bir petrol koridoru. Amaç Kürt devleti kurup "Biz size devlet kurduk, verin bakayım petrolün %95'ini takılın kafanıza göre hadi good bye." demekti bence.
    Yıl 2016, ABD ve ajanı Feto tarafından darbe girişimi oldu fakat hesaplayamadıkları sebeplerden dolayı başarısızlıkla sonuçlandı. Böylelikle RTE'nin ABD'ye olan güveni iyice sarsıldı. Ne kadar karşı olsa da laiklik ilkesini destekleyen açıklamalarda bulundu ve de eskiden içeriye attıkları milliyetçi-atatürkçü generaller tekrar göreve çağırıldı. Daha fazla düşman kazanmak istemiyordu çünkü.
    Putin 5 sene önce demişti ki "Türkiye, ISID gibi örgütlere yardım ettikçe cezasını kendisi çekecektir. Çok değil, 2 seneye bombalar patlamaya başlarsa şehirlerinde görecekler kargayı beslemenin ne olduğunu." haklı da çıktı.
    ABD YPG ve PYD'yi bombalamamıza kızıyor, eğer ki oraya sadece ISID için girseydik en büyük enayilik olurdu. O 2 örgütü de bombalamaları güzel bir operasyon tebrik ediyorum. Rusya ile yakınlaşınca ABD'nin kuklası olmaktan uzaklaştık, tabi bir nebze.
    NATO'ya girmenin elbette yararları oldu fakat zararladı daha fazla oldu. Unutmayın 70 senedir kuklayız bunu kabul edin.

Benim olayları yorumlamam bu şekilde, TSK'nin önü açık olsun!

• Burdan bi koyuyosun taa Amerika'dan sesi geliyo . Işık hızında koyuyoruz maşallah :)

"Türk Silahlı Kuvvetleri, bazı muhalif gruplar ve SDG ile bağlantılı birimler arasında Cerablus'un güneyinde yaşandığı bildirilen çatışmalara ilişkin haberleri yakından izliyoruz. IŞİD'in artık bulunmadığı bir noktada yaşanan bu çatışmaları kabul edilemez bulduğumuzu netleştirmek istiyoruz"
  • Military Council for Jarablos forces withdraw beyond Sajur River to protection of civilians as result of the bombing of the Turkish airplanes

Yav he he

• Amerika neyin kafasında?

>Fıratın doğusuna çekilmezse desteğimizi keseriz.

>ypg çekilmez.

>Operasyon işidden çok ypg için yapıldığı için bu operasyonu desteklemiyoruz.

Amerikanın kendi açıklamaları birbiri ile çelişmekte önce tarafına karar versin.
  • quote:

quote:

quote:

Valla kusura bakmada adamların elektrik faturasına kadar ben ödüyorsam, buna laf etmek ırkçılıksa ırkçıyım. Enayi olmaktan iyidir. O kadar yatırım yapılıyor en az 10 yıldır, daha düne kadar köprü ayaklarını bombalayıp, devletin iş makinalarıyla hendek kazıyorlardı.

Doğudaki sokak röportajlarını hiç izlememişsin sanırım, hanım ablalar teyzeler pkk'ya yiyecek götürdüklerini söyleyip buralar bizim direniyoruz naraları atıyorlardı.

Oradaki halk desteklemezse ne pkk kalır ne birşey. Diyeceksin ki yok ölümle tehtit ediliyor bilmem ne yapılıyor. Gerekirse ölür insan, çok kavgalar ettik zamanında. Adam bana diyecek sen bana destek vereceksin yoksa seni öldürürüm, onu orda çekip vurmayan zaten erkekliğini bir köşeye koysun gitsin, ömür boyu birilerinin o..... olur afedersin.

Korkarak yaşanmaz. Yaşansa da o yaşamak değildir.

• Menbije yıpratma bombardımanı yapılmalı lojistik yollarına bombardıman yapılmalı şuan YPG orada yığılma yapıyor.
  • LordOfKing09 kullanıcısına yanıt
    TSK envanterinde 2400-2500 civarı tank var.
  • Bu abd ve avrupalı iki yüzlülerle daha fazla ittifak kurmamalıyız bence.Ben böyle yanar döner dallama insanlar görmedim.Rusya bloğu hep demokratik değil diye gözüktü gözüme ama ne pislik birşeymiş bu batı bloğu be.

ABD li ılıklar zannettilerki biz toslarız menbiçe gelmeden.Baktılar dümdüz ediyoruz şimdi R yapıp gitmeyin diyorlar.Bu saatten sonra ABD dost falan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 29 Ağustos 2016; 15:09:16 >
  • ışide vuruyoruz ses pkk dan geliyor pkk ya vuruyoruz ses abd den geliyor...
  • Abd verdigi sözü tutsun diyolar bizimkiler acaba bi kandırıldık haberi daha mı geliyor
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.