Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

İnsanlari secimleriyle yargilayabilirsiniz beyler. Secemedikleri ile değil.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

Ağzına sağlık kardeşim milliyetçilik yapan teröre hizmet eden yediğine ihanet eden haindir. Türk Kürt farketmez. Bu ülkeye dinine sahip çıkan bu ülke için çalışan her bireyden Allah C.C. razı olsun.

Milliyetcilik yapan herkes terore hizmet eder nedemek.

Sana dinini soran oldumu.

Dinin milliyetciligi reddediyorsa bu seni ilgilendirir. Senin dininden olmayana ne.

Dinini empoze etme hakkini sana kim veriyor.

Son olarak busekilde bir dayatma ile dinine nasil saygi bekliyorsun.

Birazdanda dinime kufrettiler diyede yaygara cikarman muhtemel.

Bu sekilde dayatmalar ısidci kafalarda var. Bulunduklari cografyanin hali ortada.

Aklini basina devsir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nayir kullanıcısına yanıt
    Beni ikna eder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Avrupa'lı Amerika'lı hatta Arap bazı şerefsizler keyifle tv izler gibi Suriye'deki durumu izleyip,

ordumuz ve askerimiz hakkında aşağılayıcı, burada söylemek istemediğim abuk subuk yorumlar yapıyorlar videoların, resimlerin altına, cinlerim tepeme çıkıyor.

İnşallah tez zamanda bu şerefsizlerin başına 1000 beteri gelir, kafalarını camdan dahi çıkaramazlar.

Elin Portekizli dallaması bile bize düşman, bu nasıl kindir aklım almıyor.

OFFF SEN birde almanları gör inanılmaz saydırıyorlar adamlar görsen sanki kan davası var türklerle sosyal medyada acayip yorumlar yapıyorlar.Ben almancam olduğu için her yerde onlara kapak niyetinde açıklayıcı yazılar yazıyorum kapak yapıyorum.

siz ingilizce bilen gençler sizlerede iş düşüyor ingilizce bilen herkes türkiyeyi sosyal medyada yapılan kötü yorumlara karşı savunmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: britos

quote:

quote:

quote:

Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

Ağzına sağlık kardeşim milliyetçilik yapan teröre hizmet eden yediğine ihanet eden haindir. Türk Kürt farketmez. Bu ülkeye dinine sahip çıkan bu ülke için çalışan her bireyden Allah C.C. razı olsun.

Dinin milliyetciligi reddediyorsa bu seni ilgilendirir. Senin dininden olmayana ne.

Bu sekilde dayatmalar ısidci kafalarda var. Bulunduklari cografyanin hali ortada.

Aklini basina devsir

1- Türkiye gibi karışık ırkların birleşimi bir ülkede yaşayıp milliyetçilik yaparsan teröre hizmet edersin
    2- Bana dinini soran olmadı ama dinini söylemem için birinin sonrasına gerek yok
    3-Dinim milliyetçiliği onaylamıştır dikkatini çeker sen mesajında benimle aynı inançtan olanlara mesaj var Allah razı olsun diye
    4-İnançlarım bana tebliği emrediyor.
    5-Ben kimseye bir dayatmada bulunmuyorum gördüğümü söylüyorum
    6-Sen zaten sovmeye yer ariyorsun.
    7- Adam ol bana isidci deme
    8- O kadar erkeksin ya sen keşke gelip adını anmaya korktuğun İslam dinime yuzume karşı sövsen.
    9- Son olarak benim bahsettiğim milliyetçilik türküm yada kürdüm diye mutlu olup övünmek değil. Ben türküm kürdüm lazım arabım diye kendini üstün görüp diğer milletlere dalga geçenler teröre bölücülüğe hizmet edenlerin ta kendileridir.

• Stuka Bismarck S kullanıcısına yanıt
    ALGI OPERASYONU işte alman medyası türkiyeyi çok karalıyor almanların ilk defa bukadar kin kustuğunu gördüm .Hollandalılar evet onlar almanlardan daha sıcak kanlı daha iyiler 2 haftada bir giderim amsterdama çok güzel bir şehir özellikle red line street
  • Stuka Bismarck S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklisin hocam, simdi ozellikle teror ile adi anilan sehirlerde pkk li olmayan kurtlerin bu olaylara ses cikarmasi lazim ama gel gorki, teror ile anilan illerin hepsinde cogunluk pkkli olunca adam korkuyor yani kim bilir nice kucuk ilcelerde zorla oy kullandiriyorlardir falan, bizim insanimiz kendi hakkini savunamaz, kendini iyi ifade edemez bunun sonucunda genellemeye kurban gider.

• doguda kırsalda köylerde köylüler mecburen pkk nın dedigini yapıyolar çünki orda onları koruyan devlet yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 29 Ağustos 2016; 3:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Kesinlikle haklisin hocam, simdi ozellikle teror ile adi anilan sehirlerde pkk li olmayan kurtlerin bu olaylara ses cikarmasi lazim ama gel gorki, teror ile anilan illerin hepsinde cogunluk pkkli olunca adam korkuyor yani kim bilir nice kucuk ilcelerde zorla oy kullandiriyorlardir falan, bizim insanimiz kendi hakkini savunamaz, kendini iyi ifade edemez bunun sonucunda genellemeye kurban gider.

Yav karşı çıkması gereken, teröristi o topraklardan temizlemesi gereken devlettir. Bunu oradaki vatandaştan beklemek anlamsız. Ama insan en azından destek vermez be kardeşim, ne bileyim bazen ara sırada olsa bi Kürdün çıkıp teröristi vurduğunu falan görmek isteriz batıda oluyor yani, yada protesto etsinler. Yav hiç olmadı en azından hdp ye oy vermesinler ki bizde bunların desteklemediğini anlayalım. Pkk ve kürdü ayrı değerlendirelim. Ama ortada açık bir destek söz konusu, malesef.

Hocam basitinden ihbar olayini hayatlarina soksalar is cozulecek sanki adam bilmiyormu yan binada kelesler oldugunu teroristlerin oldugunu adam ihbar etmeye korkuyor veya bunu dusunemeyecek kadar akli kit. Simdi sizce Sirnak'tan Mardin den falan teroristleri halkin kovmasi mi daha etkilidir yoksa devletin onlari oradan cikarmak icin ugrasmasi mi, halk her zaman icin en etkili silahtir halk istemezse hicbir sey olmaz, darbe gunu hain askeri grubu halkin yerine 2. Ordu da puskurtebilirdi komutan mudahele icin haziriz demisti ama halk sokaga inince hersey cozuldu halk goz dagi verir, halk her zaman en etkili silahtir. Terorist cikan iller ve onlarin destekcilerinin oldugu iller ortada oradaki anti pkk'ci halk biraz kipirdasa belki bir seyler olabilirdi ama dedigim gibi insanlar korkuyorlar cunku bu tarz orgutlerin sakasi yok vicdani yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

doguda kırsalda köylerde köylüler mecburen pkk nın dedigini yapıyolar çünki orda onları koruyan devlet yok...

Orasi oyle hocam o bolgelerin kirsali cok sikinti devlet o konuda biraz hatali basi bos birakiliyor oyle yerler.

• neyi tartışıyorsunuz.konuyu kirletiyorsunuz.sizlere söyleyeyim.Türkiye çok uluslu devlet değildir.Türkiye türkleridir.Beğenmeyen gidersiniz.Gelin birlik yaşayın.Yaşamam diyorsanız ve kışkırtmayınız.Türklerle kafayı bozmayınız.Alırız aklını...
    ATATÜRK : Bu memleket tarihte Türktü,halde Türktür ve ebediyeten TÜRK kalacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangstar69 -- 29 Ağustos 2016; 4:04:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlarca kürt bi anda buhar olamayacağına göre ırkçılık yapmanin manasi yok.
    Karadenizliyim kürtlükle en ufak bi bağlantım yok.
    Tanidigim kürtlerde devlet düşmanı sayısı 10 da 1.
    Coguda iyi niyetli ve saf oluyor.

Ama iste sen normal olan arkadasi ırkçılıkla taciz etmeye baslayinca bi yerden sonra ipler kopuyor

• kürtlere hakaret etmek örümcek kafalılığın taa kendisidir. tarih bilmez, başıbozuk, kara cahil kimselere aldırış etmemek lazım. çünkü bu kafa onların suçu değil. onları bu hale getirenlerin suçu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

neyi tartışıyorsunuz.konuyu kirletiyorsunuz.sizlere söyleyeyim.Türkiye çok uluslu devlet değildir.Türkiye türkleridir.Beğenmeyen gidersiniz.Gelin birlik yaşayın.Yaşamam diyorsanız ve kışkırtmayınız.Türklerle kafayı bozmayınız.Alırız aklını...
    ATATÜRK : Bu memleket tarihte Türktü,halde Türktür ve ebediyeten TÜRK kalacaktır...

Artı verdim. Muhafazakar olarak. Çünkü çok sıkıldım bu ülkede 2.sınıf millet olarak görülmekten.

Ve malum ırk. Evet dünyanın en boş en faydasız insanları.

Kusura bakmayın ama dinimiz ırkçılığı sevmez. Ama kendi ırkını küçük görmekte,ihanet etmeninde cezası çok ağırdır.

Kimse kimsenin toprağında artistlik yapamaz. Biz eğer bir avrupalının toprağında kurallarına uygun davranıyorsak, kendi ülkemizde diğer ırk mensubu insanlarda öyle olmalıdır.

Eğer bu Camiide ırk sorma olayı gerçekse diyecek birşey yok atılsın gitsinler.Hiç bir millet başkasının yükünü çekmemeli. Yardım adı altında para verip,beleşten beslemek bu millete atılan büyük kazıktır.

Burası benim,bizim ülkemiz,burası Türklerin,burası kanını döküp şehit olanların ülkesi diğerlerinin bir işi,gerekliliği yok.Gelin görünki ülkenin en güzel topraklarını,şirketlerini dinciler yiyip tüketiyor.

Allah büyüktür Yezid. Allah büyüktür.Elbet ettiğin zulmün hesabınıda soracaktır.Boş yere adını kullandığın yaratıcımız senide sorguya çekecektir.

• quote:

Türkiye de medeniyet ne arar. Madem bahsediyorsun o zaman metrobüste yiyişenlerden , bayanları taciz edenlerden, yaşlılara yer vermeyenlerden ,hiç yer olmamasına rağmen araya sıkışmaya çalışanlardan,sürekli birbirine küfür eden yol vermeyen şoförlerden , yol kenarlarında içenlerden, balicilerden,sırf doğulusun diye sana ev vermeyenlerden de bahset bu liste uzar gider bunları yapanların hepsi kürt mü? Ben vanlıyım ve bu saydıklarımın çoğu benim memleketim de olmaz ırkçılık yapmayın.
    Not: yukarıda mercedesi olanlar falan var hepsi tozcu yazmışsın bizim de var ama çok şükür alın teriyle aldık

Irkçılık ?

Birkaç yıl önce iş için babamla sizin oralara geldik. 34 plakayı gören benzin istasyonları bize yakıt vermedi. Saatlerce yakıt aradık durduk. Sonunda araya birilerini sokarak yakıt aldığımızı hatırlıyorum. Hayatımda ırkçılığı ilk kez orada gördüm.

• Yahu tartisilan konuya bak basliga bak

Yahu vatandas git baska baslik ac orada yapilan irkciligi,vatan dusmanlarini degerlendir!

Burada konu dagiliyor ve cerablus hakkinda ki bilgiler dagiliyor rica ediyorum konuyu dagitmayin!

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Türkiye de medeniyet ne arar. Madem bahsediyorsun o zaman metrobüste yiyişenlerden , bayanları taciz edenlerden, yaşlılara yer vermeyenlerden ,hiç yer olmamasına rağmen araya sıkışmaya çalışanlardan,sürekli birbirine küfür eden yol vermeyen şoförlerden , yol kenarlarında içenlerden, balicilerden,sırf doğulusun diye sana ev vermeyenlerden de bahset bu liste uzar gider bunları yapanların hepsi kürt mü? Ben vanlıyım ve bu saydıklarımın çoğu benim memleketim de olmaz ırkçılık yapmayın.
    Not: yukarıda mercedesi olanlar falan var hepsi tozcu yazmışsın bizim de var ama çok şükür alın teriyle aldık

Irkçılık ?

Birkaç yıl önce iş için babamla sizin oralara geldik. 34 plakayı gören benzin istasyonları bize yakıt vermedi. Saatlerce yakıt aradık durduk. Sonunda araya birilerini sokarak yakıt aldığımızı hatırlıyorum. Hayatımda ırkçılığı ilk kez orada gördüm.

Bu sıkıntı nerede oldu hocam ?

• İnternetten bir kaç video izle bakalım Javelin hedefini nasıl vuruyor. Javelin hedefini tam tepesinden vurur. Video da ki Füze öyle vurmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

doguda kırsalda köylerde köylüler mecburen pkk nın dedigini yapıyolar çünki orda onları koruyan devlet yok...

Şimdi birileri size şu partiye oy verin derse sizde o partiye oy verecekmısınız? Ben bu laflara asla inanmıyorum. Halk birlik olup oradaki teröristleri anında ihbar edebilir. Düşün ki evinin önündeki yola 1 ton patlayıcı yerlestırıyorlar halkın haberi olmuyor? Yada ihbar etmiyor? Neyden korkuyorlar? Bugün olmezlerse yarın ölecekler en azından vatanı milleti için bir iyilik yap.

Tabi gerçekten desteklemıyorlarsa!

İnandığım bir laf var tabanı olmayan hareket ayakta kalamaz. 30 yıldır pkk ile savasıyorsak nedeni sürekli olarak dış ülkelerin yardım etmesi değil oradaki tabandan destek bulması.

Tabi orada yaşayan herkes yada her kürt kötüdür demek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

ALGI OPERASYONU işte alman medyası türkiyeyi çok karalıyor almanların ilk defa bukadar kin kustuğunu gördüm .Hollandalılar evet onlar almanlardan daha sıcak kanlı daha iyiler 2 haftada bir giderim amsterdama çok güzel bir şehir özellikle red line street

O zmn klasik lafı yazayım. Almanlar kin kusuyorsa doğru yoldayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirdepocu -- 29 Ağustos 2016; 7:59:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: britos

quote:

quote:

quote:

Aklini basina devsir

1- Türkiye gibi karışık ırkların birleşimi bir ülkede yaşayıp milliyetçilik yaparsan teröre hizmet edersin
    2- Bana dinini soran olmadı ama dinini söylemem için birinin sonrasına gerek yok
    3-Dinim milliyetçiliği onaylamıştır dikkatini çeker sen mesajında benimle aynı inançtan olanlara mesaj var Allah razı olsun diye
    4-İnançlarım bana tebliği emrediyor.
    5-Ben kimseye bir dayatmada bulunmuyorum gördüğümü söylüyorum
    6-Sen zaten sovmeye yer ariyorsun.
    7- Adam ol bana isidci deme
    8- O kadar erkeksin ya sen keşke gelip adını anmaya korktuğun İslam dinime yuzume karşı sövsen.
    9- Son olarak benim bahsettiğim milliyetçilik türküm yada kürdüm diye mutlu olup övünmek değil. Ben türküm kürdüm lazım arabım diye kendini üstün görüp diğer milletlere dalga geçenler teröre bölücülüğe hizmet edenlerin ta kendileridir.

Sen adamı tenkit edeceğine önce ırkçılık ile milliyetçiliğin farklı şeyler olduğunu bir öğrensen fena olmayacak.

Türkiye'nin için farklı farklı etnik kökenden insan yer alabilir fakat milliyetçilik demek etnik köken ayrımı yapmak demek değildir, ona ırkçılık deniyor. Milliyetçilik dediğin şeyin tanımı bellidir. Atatürk'ün söylediği gibi, kurucu unsuru ve bu sınırlar çerçevesinde yaşayan millete Türk milleti denir Kürt Laz Arap Çerkes Abaza şu bu diye bakılmaz.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.