Şimdi Ara

Barış özcan'a acıyorum... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepimizin bu dünyada yaşayan birer denek olduğunu yeni mi farkettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 13 Mart 2019; 21:13:19 >
  • Youtuber Barış Özcan aslında kim? FETÖ ile bağlantısı var mı?

Ne Var Ne Yokyoutube
    Youtuber Barış Özcan aslında kim? FETÖ ile bağlantısı var mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=QPvJctyv734

dıye tv de cıkarmıslar

• Bir şey öğrenmek istiyorsanız kitap okuyun.Boş yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

Youtuber Barış Özcan aslında kim? FETÖ ile bağlantısı var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=QPvJctyv734

dıye tv de cıkarmıslar
    üzülerek söylemek gerekiyor ki burada söylenilenler doğru. ancak videoda iyi açıklayamamışlar. kanıtların sadece çok çok az bir kısmını vermişler ve bu olayı ilk kez duyan izleyiciler "hadi lan ordan" deyip geçebilir ancak işin gerçeği çok vahim.

peki neden çok vahim?

insanlar diyor ki: "Barış Özcan'a saldırmayın" arkadaşlar kimse Barış Özcan'a saldırmıyor. ben kendim de videolarını izliyorum. konu Barış Özcan değil.

burada konu bir şahıs değil. burada konu bir örgütün algı operasyonu yaparak videolarda kendisini masum göstermeye çalışması.

bu neden önemli bir konudur? bu önemli bir konu çünkü bu fetöcüler tarihi farklı anlatmaya çalışıyolar. kendilerinin malum parti ile olan 10+ senelik iş birliğini yokmuş gibi gösteriyolar. kendilerinin bu ülkede masum Atatürkçü kesme çektirdiklerini yokmuş gibi gösteriyolar. çektikleri youtube videolarında kendilerini son derece masum, zavallı, iyi, iyilik perisi kişiler olarak gösterirken, bugün kendilerine saldıran eski ortaklarını da vandal olarak gösteriyolar (günaydın demek lazım bu çomarlara). ve bu noktada kendilerini desteklemeyen herkese: "ÇOMAR GERİ ZEKALI" muamelesi çekiyolar.

ben çomar değilim. ben fetöcüler gibi 10+ sene boyunca bazı partilere oy toplamadım.

ben iki yüzlü de değilim. iki yüzlü bazı popüler youtuber'lar kendilerinin geçmişte yaptıklarını yok sayıp gerçeğin tam zıddını gösteren videolar çekiyolar ve biz bu gerçeği söylediğimizde herkes: "SALDIRMAYIN ARTIK ADAMA" diyor, yahu adamın şahsından banane, benim derdim örgütün algı oyunu.

muhalif gazeteciler tutuklanırken: "yahu polisin işine karışılmaz, polis istediğini tutuklar, gazeteciyi de tutuklar, kimse karışamaz" diye köşe yazısı yazmış olan Ekren Dumanlı, kendisi göz altına alınıp sonra serbest bırakıldığında bu sefer: "GAZETECİ TUTUKLANIYOR!! BUNA TÜM TÜRKİYE TEPKİ GÖSTERMELİİ!!! TEPKİ GÖSTERMEYEN KOYUNDUR!!!" diye köşe yazısı yazarak haykırmıştı. çomarlık budur.

malum youtuber da aynen bu kafada ne yazık ki. kendisi çekmiş olduğu fetö videosunda kötü karaktere şunu söylettirmiş: "itaatkar olacaksın, itaatkar ve uysal olmak bir erdemdir" videoda kötü karakter bu sözleri söylüyor, ve sözde fetöyü temsil eden "iyi ve tutsak" karaktere hitaben söylüyor. peki gerçek böyle miydi? gerçeği bi hatırlayalım. dünya çapında birsürü fetö itirafçısı çıktı. hepsinin söylediği şey ortak: "örgüt içerisinde her şey emir ile yapılıyordu, her şeye üstler karar veriyordu, kimin kiminle evleneceğine bile üstler karar veriyordu ve itaat etmeyen kişiler hemen mimleniyorlar, bir daha itaat etmezlerse kovuluyorlardı" durum buyken, gerçek buyken, bizim popüler youtuber gitmiş gerçeği tam tersi gösteren video çekmiş.

ben bu şahsa saldırmıyorum burada. o şahsın kişisel fikirleri sadece kendisin bağlar, beni hiç ilgilendirmez. ancak, ortalıkta bir örgütün algı operasyonu var ise, bu bizi ilgilendirir.

bunları söyleyince bazı kişiler bize: "sen git çomar partini ve reisini yala" diyebiliyolar. bu noktada şunu söylemek gerek, ben malum partiyi savunmuyorum. ve illa malum partiyi savunan birini arıyorsanız, şu eleştirilmesine tahammül edemediğiniz popüler youtuber'a bakın. o herif 10+ sene malum partiyi savunmuş ve oy toplamış olan örgütün mensubudur.

tarihi unutmayın.
    ve işin en rezil kısmı da ne biliyo musunuz? tarihi gerçeğin tam zıddı şekilde sunmakta olan o malum youtuber, çekmiş olduğu fetö videosunun başlığında: "geçmişi unutma, geleceği unutma" yazmış, video içinde de sürekli geçmişi sakın unutma deyip duruyor. utanmazlık, arlanmazlık, çomarlık, iki yüzlülük budur.

bu mesajda yazdıklarımın gerçek kişi ya da kurumlarla hiçbir alakası yoktur. bir bilgisayar oyunu ile alakalı konuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Eylül 2019; 22:27:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Tek anlamadığım evden, aileden, çocuktan bahsederken bir de işin içine ARABA koymak...

Türk milleti böyle işte araba için canını verir. Her örnekte ''ama avrupa da amerika da 10 asgari ücrete xxx araç alınıyor'' yada ''almanyada adam maaşının yarısıyla iphone alıyor'' ulan ne arabaymış ne telefonmuş ya her örnekte ya araba ya telefon yok mu ulan başka verilecek örnek?

Türk'ün biri japonya da video çekiyor market alışverişi vs. baya bilgilendirici bir video ama konuda ki 600 yorumun 500 ü video da sadece 3 saniye görülen adamın altında ki GT-R ya ne kadar boş beleş bir milletiz tek hayalimiz araba. Böylelerini yolda görsem kafasını arabanın camına vurucam o derece nefret ediyorum bu tiplerden yeter ulan sokayım arabasına başka örnek verin yeter sıktı gına geldi

Alıntıları Göster
    Bari başka bir şeyin freaki olsalar.Araba nedir be.Kokusu bile mide bulandırıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Videoların basit çekim tekniği ve yüzeysel anlatımı daha fazla bilgi aktarımı ve anlayış kolaylığı için çok değerlidir. Zaten kendisi de videolarında sık sık bu basitliğin mecburi olduğunu, eğer daha detaylı anlatmaya çalışırsa videoyu çok az kişinin anlayabileceğini biliyor. Zaten önemli olan da bizler için bu basitlik. Gereksiz uzatmalar içermeyen, basit ve etkili, sadece öğretme amacı taşıyan videolar. Sonuçta 10-15 dakikalık videolar bunlar. Bize bu kadar süre içerisinde bu yüzeysel bilgileri aktarabilmesi, bizim bunları kavrayabilmemiz fazlasıyla yeterli.

Ayrıca bu yüzeyselliği kastederken bilim ve kültür videoları için kastettiğini varsayıyorum. Diğer videoları gayet detaylı. Zaten kanalı askeri endüstri için takip ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ee barış özcan da çok adama hitap etmek istiyor,videoları basit.Gerçi bilgiden çok kişisel gelişim var

• nasaya bırcokkez kolayca davet edılmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 13 Eylül 2019; 22:46:46 >
  • Ben o adamın ailesine acıyorum. Adam arabada giderken bile karısıyla çocuğuna sesli kitap dinletiyor. İnsan bir müzik açar veya muhabbet eder. Entelektüel aktiviteler iyidir ancak hayatın her saniyesine samimiyetsizce yedirildiğinde tat kaçırıyor. Komik duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Konuyu bir youtubera indirmen gereksiz olmuş ama dediğin doğru.

Bilim diye yutturulan çok palavra var, en komiği de dinci yobazlarla bilimci yobazların sürekli birbirini yemesi.

Dini de bilimi de yönetenler aynı kişiler oysa.
    Bir taraf beyaz bir taraf siyah önlük giyiyor o kadar.
    Lan olum niye her güncellenen konuda karşıma çıkıyorsun?

İşsiz herif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru tespitler Parabaronlarinin tercumanligini yapiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Hoxam siz yakin arkadaşınız aranız mı bozuldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Lan olum niye her güncellenen konuda karşıma çıkıyorsun?

İşsiz herif.

Alıntıları Göster
    Hocam kendi kendinizi mi alıntılıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Ben o adamın ailesine acıyorum. Adam arabada giderken bile karısıyla çocuğuna sesli kitap dinletiyor. İnsan bir müzik açar veya muhabbet eder. Entelektüel aktiviteler iyidir ancak hayatın her saniyesine samimiyetsizce yedirildiğinde tat kaçırıyor. Komik duruyor.
    hocam zaten profesörlerin bile hayatlarının çok ciddi bir kısmı arkadaşları ile gırgır şamata yaparak geçiyor. boş ve eğlenceli vakit geçirmek bizim biyolojimizin gereğidir (buu götümden uydurmuyorum, dünyada kabul edilmiş sağlık tanımında sağlıklı insanın sahip olması gerekenler arasında bu da var) bu herif de zaten yobaz bir tarikatın üyesi ve o tarikat için çalışan birisi. böyle yobazca boş işler için kurulmuş bir tarikata üye olup onun için ciddi mesai harcayan birisi zaten hayatının çok ciddi bir kısmını çöpe atmıştır, boşa harcamıştır, boş yapmıştır. forumda hep diyolar ya: "GİDİN ÇALIŞIN ADAM ÇALIŞIYOR LAN" ey kardeşim, sen benim bu foruma üye olup mesajlar yazmış olmamı: "boş beleş iş" olarak görüyorsun (sanki kimse böyle boş vakit harcamıyorumuş gibi) o zaman yobaz ve iki yüzlü tarikatlara yıllarca emek harcanmasına ne diyeceksin? benim yaptığım "boş yapmak" ise, o youtuber'ın yaptığı nedir? o herif bizden 100 kat daha boş yapıyor, malum tarikatı övücü videolar çekerek. ve eminim ki o herifin o tarikat için harcadığı tek vakit övücü videolar hazırlamaktan ibaret değil.

videolarında ailesiyle birlikte otomobilde sesli kitap açtığı bir kısım yayınladı ise, bu tamamen gösteriş olmuş. sen: "otomobilde sesli kitap dinliyoz bak ne güzel entelektüeliz" diye video çek, sonra eve vardığında eşinle birlikte malum örgüte mesai harca.

sen entelektüel isen ben de eşşeğim. bunu söylememin nedeni siyasi görüşlerimizin uyuşmaması değil, bir kişi tarafından emir komuta sistemi ile yönetilen, ve var olduğu süre boyunca hep iki yüzlülük yapmış, amacı da yobazlığı yaymak olan bir tarikata gönül verebilme potansiyeline sahip olan kişi benim gözümde net sıkıntılıdır. bunun görüş uyuşması-çatışması ile bir alakası yok (sağcı-solcı-ateist-dindar her kesimde böyle insanların mevcut olduğunu biliyoruz)

herif videolarında sürekli: "okuyun, düşünün" deyip duruyo.

bize öğüt vereceğine asıl sen kafanı çalıştırıp düşün. sen düşün ki iki yüzlü yobaz tarikatların adamı olmak gibi bi hatadan kurtul.

gülmeliyim, eğlenmeliyim, sevişmeliyim, arkadaşlarımla ve ailemle gırgır şamata yapmalıyım. bana göre hayatın anlamı budur.

kimseye sempati duyup onun görüşlerini: "bu adam iyi düşünebilen birisi, o bir şey yapıyorsa bi bildiği vardır" diye hoş görmemeliyiz. bu youtuber arkadaş gibi faydalı videolar çekmiş ve milyonların büyük sevgisini kazanmış birisi bile işte böyle tuhaf şeyler yapabiliyor. videolarını takibi bırakmalıyız demiyorum, sadece tuhaf bir videosunu görürseniz bilin ki bu adam da sizin-bizim gibi, herkes gibi sıradan birisi, ve bu adam da gayet hatalı düşüncelere sahip olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Eylül 2019; 10:2:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.