Şimdi Ara

Barış özcan'a acıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • barış özcan youtube türkiyenin en balon ismidir

Videolarını her izlediğimde neden bu video bu kadar uzun diye sormadan duramıyorum. 3 dakika olması gereken videoyu uzatıp uzatıp 15 dakika yapıyor. Eğer gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsanız Ayhan Tarakçıyı takip edin. En azından boş videolar çekmiyor. Tekrar ettiği kısımlar da daha iyi kavranmasını sağlamak adına, eğitimci oluşunun etkileri videolarına olumlu bir şekilde yansıyor. Ayrıca güncel askeri gelişmeleri de takip edebileceğiniz en iyi kanal bana kalırsa.
  • Tüm yapabildiği DH da boş yazılar yazmak olan birisin sana kim acisin. Kendine aci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para aldın reklam için?

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Bu mesaj silindi.
    Epsilon işin gırgırında.

Samsun'da oto galerileri var,hemde lüks bir marka.

Atakumun yarısı onların

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Epsilon işin gırgırında.

Samsun'da oto galerileri var,hemde lüks bir marka.

Atakumun yarısı onların

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    ciddi misin hocam? ben bu cocua üzülüyodum, aynayı tutup keske kendime üzülseydm

@Kanatlandırmayan_Redbull
    nerede hata yapıyorum hojam?
  • Çok yanlış anlaşılmış bir konu daha

• Yine birisinin logitech c920 ile çektiği videolara youtube da beğeni gelmemiş, abonesi artmamış.

• Wikipediaya girip bilgileri kâğıda yazıp video çekiyor. Ve ne hikmetse yabancı bu tarzda videoların giriş-çıkışı tarzı neredeyse aynı ve yabancılardan hemen 1 hafta sonra çekiyor. Reklam parası içinse bazen çok boş yapıyor videolarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

ciddi misin hocam? ben bu cocua üzülüyodum, aynayı tutup keske kendime üzülseydm

@Kanatlandırmayan_Redbull
    nerede hata yapıyorum hojam?

Alıntıları Göster
    Inanmiyorum hocam hic bende o izlenimi vermedi
    Insan sarrafiyimdir ben

• Barış Özcan da şu an kahrından ölüyor. Senin böyle düşünmen onu çok üzmüş, yemeden içmeden kesilmiş. Aynalara küsmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mart 2019; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Inanmiyorum hocam hic bende o izlenimi vermedi
    Insan sarrafiyimdir ben

Alıntıları Göster
    bnim hakkımda ne düsünüyorsun hocam
  • Aaa hic olur mu o suprame master leader hz bilim adami bilim ustadi ona laf yok adam onedionun 10luk listesi gibi sadece ultra cahil kesmin bilmedigi sacmaliklari derleyip muhteseeeğğmmm bir sekilde sunuyor

BO>tesla+einstein+şeyh pir+hitler

______

Realist konusacak olursam cok iyi is yapiyor adam sistemdeki açığı lehine kullanarak paranin dibine vuruyor iyi de yapıyor imkanim olursa bende onun gibi yapacağım artık

Iyi niyetten fayda yok zayiflarin zayifliklarini sonuna kadar kullanmazsan guclu olamazsın

Cahilleri iyi sömürüyor gerek coook ultra basit sovenist uslubu gerek kalitesiz kesmin ilgisini çekecek basliklar aptal saptal konulari gerekse sagdan soldan derledigi zirvaliklar

Isinde iyi hemde cok iyi

• quote:

bnim hakkımda ne düsünüyorsun hocam

Alıntıları Göster
    Enteresan bir arkadassin hocam lakin tam notunu vermem icin biraz zamana ihtiyacim var
    Su anda seni inceleme asamasindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Enteresan bir arkadassin hocam lakin tam notunu vermem icin biraz zamana ihtiyacim var
    Su anda seni inceleme asamasindayim

Alıntıları Göster
    Sasirtabilirim dikkat et

• bence showcu bir insan videolarini izledigimde cok yuzeysel geliyordu.
    millete bilgi vermektense bilgi aldiklarini sanmalarini saglamak daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

bana niye acısın birader kendinle karıştırdın herhal ohohoho

gerçi başkalarının hakkımda ne düşündüğü pek umrumda değil ya orası da ayrı konu.

Alıntıları Göster
    Kanka pp yi değiştirmiştin sen o daha iyiydi Polat reyiz

• Peki bundan Barış Özcan'ın haberi var mı?
  • Sabit stilden prim yapması hariç(hep aynı tonlama ekran arka plan sıkıcı bilen adam havaları...) adama laf etmeye gerek yok. Konuyu acan arkadasin haklilik payi var aslında ama boklamak için açılan bir şeyi haklı dahi olsa kolay kolay desteklemem.

• quote:

:d adam amerikada mustakil bir evinde yaşıyor 1de cocuğu var.

Teslanın son model ürettiği arabalardan bir tanesi de altında

Adamı cekemeye cekemeye saçmalamaya başladınız.
    Tek anlamadığım evden, aileden, çocuktan bahsederken bir de işin içine ARABA koymak...

Türk milleti böyle işte araba için canını verir. Her örnekte ''ama avrupa da amerika da 10 asgari ücrete xxx araç alınıyor'' yada ''almanyada adam maaşının yarısıyla iphone alıyor'' ulan ne arabaymış ne telefonmuş ya her örnekte ya araba ya telefon yok mu ulan başka verilecek örnek?

Türk'ün biri japonya da video çekiyor market alışverişi vs. baya bilgilendirici bir video ama konuda ki 600 yorumun 500 ü video da sadece 3 saniye görülen adamın altında ki GT-R ya ne kadar boş beleş bir milletiz tek hayalimiz araba. Böylelerini yolda görsem kafasını arabanın camına vurucam o derece nefret ediyorum bu tiplerden yeter ulan sokayım arabasına başka örnek verin yeter sıktı gına geldi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.