Şimdi Ara

Barış özcan'a acıyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca söylediği bazı bilgiler de yanlış olmasa da temelsiz, sığ ve eksik kalıyorlar. tamam, adamdan üniversite akademik tez bilgisi tadında bilgi beklememek de lazım, en nihayetinde youtube videosu ama temelsiz bilginin yanlış bilgiden farkı yoktur benim gözümde, insanları kolaycılığa ulaştırır. her neyse bu adam da yolunu böyle buluyor en nihayetinde. fazla da şeayapmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be donanımhaber yazarlarınca barış özcanı kıskandığımı ve enes batur hayranı olduğumu öğrendim. teşekkürler donanımhaber aydınları
  • 'Tengri biz menen' nidasıyla dolaşmış, sonradan uydurulmuş garip ideolojileri bağrına basmış, kurukafa tişörtleri ve benzeri sadistik sembolleri içeren giysiler giyinmeyi,

küfretmeyi ve saçlara jöle sürmeyi çağdaş olmanın şartı olarak addetmiş, popüler bilimden başka işlere zekası yetmemiş,

içe kapanık kişilikte olup her gün evde gürültü ve şamatayla babasından dayak yiyerek yetiştirilmiş bir çocuğun tıpkı diğer milyonlarca insan müsveddesi gibi hayattan

yiyeceği ilk tokat Barış Özcan abilerinin dizinin dibinde popüler bilim dinlemek olacak.

Bundan sonrasında hayattan yiyeceği ikinci tokat askere gidip gelmek olacak ve muhtemelen üç kuruşa yan gelip yatmak suretiyle herhangi bir devlet dairesinde üç kuruşa işe

girme çabası içerisinde olacak.

50 sene sonra bunların yetiştirdiği çocukların biriyle göz göze geldiğinizde size '' ne bakıyon lan oğlum? Sen kimsin hayırdır?'' dediğinde derin bir nefes alıp avazınız

çıktığı kadar bağırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64CA9DA0E -- 8 Mart 2019; 10:32:0 >

• Barış özcan ın bir şey bildiği yok.Sanki babasının oğlu gibi savunanları anlayamıyorum. Ortalama zeka seviyesine sahip her insanın internetten bulabileceği basit şeyleri bilirkişi anlatım tarzıyla anlatıyor o kadar. Hitabeti ve diksiyonu iyi onun dışında bir artısı yok. Bizim ergenler de bunları algılayamayıp şu şekilde izliyorlar. :)

• barış özcan fetöcü müydü neydi öyle bir yazılar hatırlıyorum bir aralar doğru mu bu?
  • Adam, bir gün aşırı felsefeden ölecek :)

He bir de şöyle bişeyi var ona da gıcık oluyorum.

Atıyorum mesela "insan gücü kullanmadan makinelerle bir iş yapılacak, insana ihtiyaç kalmayacak." Bu işin endüstriyel kısmını hiç düşünmüyor musun? Bir insana 2000 tl maaş vermek varken dediğin makineye 2000000 tl vermek mantıklı mı? Keza dünyada ve ülkemizde insan canından ucuz birşey yokken.

Not: kötü biri değildir ama felsefenin ve bilim kurgunun bokunu çıkarmasa keşke :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 9 Mart 2019; 3:50:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Barış Özcan populizmin takipçisi olmuştur. Çok sıradan bilgileri derin derin konuşarak 15 dk süren gereksiz uzun videolarla anlatarak hem insanların vakitlerini öldürmekte, hem öğrenme yetilerini zayıflatmakta, hem de kimi zaman gerçekliğe pek de yakın olmayan içerikler sunmaktadır. Sıradan bir insan o adamı çok ulvi, faydalı biri zannedebilir, ama eğitimli, araştırmacı ve bilgili bir insan için Barış Özcan ve Enes Batur aynı kategoridedir
  • barış özcan ilk önce youtube'dan ne kadar para cukkaladığını açıklasın, sonra samimiyetine inanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

:d adam amerikada mustakil bir evinde yaşıyor 1de cocuğu var.

Teslanın son model ürettiği arabalardan bir tanesi de altında

Adamı cekemeye cekemeye saçmalamaya başladınız.
    ameriğada taslaya binana adammı diyon moruq
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Tek anlamadığım evden, aileden, çocuktan bahsederken bir de işin içine ARABA koymak...

Türk milleti böyle işte araba için canını verir. Her örnekte ''ama avrupa da amerika da 10 asgari ücrete xxx araç alınıyor'' yada ''almanyada adam maaşının yarısıyla iphone alıyor'' ulan ne arabaymış ne telefonmuş ya her örnekte ya araba ya telefon yok mu ulan başka verilecek örnek?

Türk'ün biri japonya da video çekiyor market alışverişi vs. baya bilgilendirici bir video ama konuda ki 600 yorumun 500 ü video da sadece 3 saniye görülen adamın altında ki GT-R ya ne kadar boş beleş bir milletiz tek hayalimiz araba. Böylelerini yolda görsem kafasını arabanın camına vurucam o derece nefret ediyorum bu tiplerden yeter ulan sokayım arabasına başka örnek verin yeter sıktı gına geldi

Alıntıları Göster
    olayın arabasında değilim. Bir insan mutlu olmak için öncelikle iyi bir eş, iyi bir cocuk iyi bir ev ve araba ister. Saydıklarımın coğu da bu adamda var.

Araba konusuna gelecek olursak bindiği araba çevrende gördüğün arabalardan biraz farklı. Videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın
    Barış Özcanyoutube
    Benzine Veda! Tesla Model 3 ile elektrikli otomobil dünyasına merhaba!
    https://www.youtube.com/watch?v=8QOE7g7D9J8

O japonyada yaşayan arkadaşa gelecek olursak, youtube girdiğimde ayda 3 4 videosunu izlediğim birisi. O kanal kurulduğundan beri kanal sahibinin en büyük hayalleri arasında gtr var. Hemen hemen her videosunda bu aşkından bahseder. Kemik bir izleyici kitlesi var, sürekli etkileşim halindeler. Bu yüzden yorumlarda hep gtr şakaları gırgırları çokça döner. Bu dediğiinin olayı da bu.

İnsanları eleştirmek yerine biraz anlamaya çalışın, emin olun hayat daha çekici gelecektir

• Bazı içerikleri güzel öğretici ama sanki ego tatmini için yapıyor bunları gibime geliyor

• Barış özcan da sana acıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Fetocu biri

• Ayhan Tarakçı iyi hoş fakat donanım ve bilgisayar bileşenleri hakkında ne kadar bilgi sahibi bir kimse olsa da ne yazık ki çok yüzeysel bilgiler içeren videolar çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Ayhan Tarakçı iyi hoş fakat donanım ve bilgisayar bileşenleri hakkında ne kadar bilgi sahibi bir kimse olsa da ne yazık ki çok yüzeysel bilgiler içeren videolar çekiyor.
    Videoların basit çekim tekniği ve yüzeysel anlatımı daha fazla bilgi aktarımı ve anlayış kolaylığı için çok değerlidir. Zaten kendisi de videolarında sık sık bu basitliğin mecburi olduğunu, eğer daha detaylı anlatmaya çalışırsa videoyu çok az kişinin anlayabileceğini biliyor. Zaten önemli olan da bizler için bu basitlik. Gereksiz uzatmalar içermeyen, basit ve etkili, sadece öğretme amacı taşıyan videolar. Sonuçta 10-15 dakikalık videolar bunlar. Bize bu kadar süre içerisinde bu yüzeysel bilgileri aktarabilmesi, bizim bunları kavrayabilmemiz fazlasıyla yeterli.

Ayrıca bu yüzeyselliği kastederken bilim ve kültür videoları için kastettiğini varsayıyorum. Diğer videoları gayet detaylı. Zaten kanalı askeri endüstri için takip ediyorum.

• Sizin için yeterli ise bilemeyeceğim fakat aşırı derecede temel ve herkesin basit bir araştırmayla öğrenebileceği bilgileri video haline getiriyor. İlgili konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız da bir videodan temel atacak değilsiniz herhalde. Hiçbir şey bilmiyorken açıp video izleyerek de temel atamazsınız. Sonuç olarak alanına dair teknik bilgiler vermediği sürece sıradan YouTube kanallarından kendini ayıramaz.

Donanımcı Baba kullanıcı adını tercih ettiği dönemlerde oldukça başarılıydı. Kulaklık aldı diyelim ki onu teknik olarak incelerdi fakat şimdi ise sesi güzel, fiyatı ucuz diye aşırı derecede basit bir şekilde inceliyor. Misal olarak bunu söyledim, daha nice örnekleri mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Sizin için yeterli ise bilemeyeceğim fakat aşırı derecede temel ve herkesin basit bir araştırmayla öğrenebileceği bilgileri video haline getiriyor. İlgili konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız da bir videodan temel atacak değilsiniz herhalde. Hiçbir şey bilmiyorken açıp video izleyerek de temel atamazsınız. Sonuç olarak alanına dair teknik bilgiler vermediği sürece sıradan YouTube kanallarından kendini ayıramaz.

Donanımcı Baba kullanıcı adını tercih ettiği dönemlerde oldukça başarılıydı. Kulaklık aldı diyelim ki onu teknik olarak incelerdi fakat şimdi ise sesi güzel, fiyatı ucuz diye aşırı derecede basit bir şekilde inceliyor. Misal olarak bunu söyledim, daha nice örnekleri mevcut.
    Sicim teorisini detaylı bir şekilde öğrenmek isteyen zaten youtubeden 10 dakikalık video izleyerek bunun olmayacağını bilmeli. Eğer öyle düşünüyorsa bu onun hatasıdır. Mantıklı bir insan bunu düşünüp videonun sadece temel bilgiler içereceğini bilir.

Eğer daha detaylı ve eğitici videolar arıyorsanız eminim başka videolar vardır. Ayhan Tarakçı ise kitlesinin ne istediğini gayet iyi biliyor. Kısa, öz temel videolar. Daha fazlasını arıyorsanız boşuna kanala çamur atmaya çalışmayın, başka kanalları gezin derim. Zaten hiçbir zaman videolarının bu düzeyin üstünde olduğunu ne kendisi iddia etti ne de ben ettim.

Ve yine dediğim gibi, bu söylediklerinizin askeri endüstri ve donanım videoları hakkında geçersiz olduğunu varsayıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

olayın arabasında değilim. Bir insan mutlu olmak için öncelikle iyi bir eş, iyi bir cocuk iyi bir ev ve araba ister. Saydıklarımın coğu da bu adamda var.

Araba konusuna gelecek olursak bindiği araba çevrende gördüğün arabalardan biraz farklı. Videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsınhttps://www.youtube.com/watch?v=8QOE7g7D9J8

O japonyada yaşayan arkadaşa gelecek olursak, youtube girdiğimde ayda 3 4 videosunu izlediğim birisi. O kanal kurulduğundan beri kanal sahibinin en büyük hayalleri arasında gtr var. Hemen hemen her videosunda bu aşkından bahseder. Kemik bir izleyici kitlesi var, sürekli etkileşim halindeler. Bu yüzden yorumlarda hep gtr şakaları gırgırları çokça döner. Bu dediğiinin olayı da bu.

İnsanları eleştirmek yerine biraz anlamaya çalışın, emin olun hayat daha çekici gelecektir

Alıntıları Göster
    Gereken cevabı vermişsin. Teşekkürler.

• Ben bu yazılım ve tasarımı abartmasına cidden anlam veremiyorum.

Kod yazmalıyız öğrenmeliyiz çocuklarımıza öğretmeliyiz falan filan über bişey gibi anlatıyorlar çıldırıyorum.
  • Hayal gücü zayıf adam okuduğunu anlamaz izlediğini görmez bi çok şey arasında bağlantı kurucak gücü yoktur çünkü

Gıda sahtekarlıklarını bilim ile kıyaslaman çok manidar bu arada

Barış özcan videolarında bilim değil hayal gücü satıyor çünkü yaratıcı ve üretken olmak hayal etmekle başlar hayal gücü bile çalışmayan aciz gençlerin farkına varmış izleyenlerinin hayal kurmasını sağlamaya çalışıyor senin yorumun sadece komik ve zayıf bir hayal gücünün ürünü belli

bence videoları baştan sona izle
    boş teneke sadece gürültü yapma bişeyler kap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 13 Mart 2019; 19:51:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.