Şimdi Ara

Barış Mançonun Aşırı Abartılması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Domates biber patlıcan diye satki yapip herkese dinlete ilen bir deha benim ocon. ayrica o bir aşkını itiraf etme sarksidir.

Hepsini bir yere koy, baris manco kadar kulturlu bilgili okumus bir isnani bulmanız cok zor. Yanlis bilmiyorsam 4 dil konuşuyor. Birisine laf atmadan once bi oendinizo tartin be guzel kardesim.

Cok da umrumda değil aslinda. Aleyna tilki falan dinleyin beyenmiyorsaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu açan arkadaşa bu şarkıyı armağan ediyorum. Çok derin manaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 24 Ağustos 2018; 16:40:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum bitmiş !
    (bi kaç yorum dışında) bombayı patlatacak kimse olmamış, üzücü

barış manço büyük bir dehadır. bunun zevkle renkle alakası yoktur.
    forumun düzeyi seviyesi belli, yazdıklarım okunmayacak, onun için hiç uzatmıyorum.

Ancak; 1968 li yıllarda yaptığı şu şarkıyı dinleyin, ve bana, 2018 yılında bile, bu denli renkli, bu denli derinlikte ve güzellikte bir şarkı yapacak grup var mı onu söyleyin ! (şimdiki züppelere bakın bir de 60 yıl önceki imkanlarla yapılana ! )

https://www.youtube.com/watch?v=dePq6YnIllE

(farklı versiyonları mevcut)

size bir şey diyemiyorum, çünkü siz onu hep domates biberle bildiniz öyle dinlediniz.

• Bir deli kuyuya taş atıyor 40 akıllıda çıkarmaya çalışıyor yazmanıza değmez kendi zaten idrak edememişse barış mançonun sanatçı kimliğini ve böyle konu açıyorsa vaktinizi öldürmeyin çünkü nato kafa Nato mermer.

• Kol düğmelerinin çeyreği kadar şarkı yapabilen sanatçı bul da ondan sonra tartışmaya başlayalım. Barış Manço bu ülkede gelmiş geçmiş en iyi sanatçıların başındaki kişilerdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Film açısından bakarsak bence Kemal Sunal daha önde hatta baya önde. Stand up başka şey film başka şey.
    ben zaten sadece komedi açısından söyledim benim anlatmaya çalıştığım insanların eski olan herşeye daha çok değer vermesi daha duygusal davranması
  • Herhalde öldüğünü duyduğumda ağladığım ilk ünlüydü..
  • Adam 20 tane dil biliyor, domates biber yada patlıcanın ingilizce dışındaki herhangi bir dilde anlamını biliyormusun acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Barış Manço değil de Kemal Sunal kadar abartılanı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmodov -- 24 Ağustos 2018; 14:34:11 >
  • iyidir ama bir Erkin Koray değil
  • Bu herifin sarkisinin sozlerini cikletteki manilerden toplama saniyordum ben... Saçı sakalina girmiş herifin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Senin anan baban kumda oynarken adam bu şarkıyı plağa kaydetti.

Hocam Barış Manço bu ülkede yetişmiş kaliteli bi sanatçıdır Belçika kraliyet okulu mezunu ve çok kültürlü biri yeni nesil aleyna tilki dinler hocam :) bu arada bu şarkısını ilk defa dinledim inanılmaz ya cidden süper bişey

• Ben bilmem de aman avci sarkisini hic becerememistir. O sarki neseli bir sarkidir ama yavas soylerek mundar etmistir sarkiyi. Zaten her taraf depresyonik ulkede bari bir sey de olmayiversin abi. Babamdan dinlerim o sarkiyi yine de Baris abiden dinlemem maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 24 Ağustos 2018; 16:29:7 >
  • Barış Manço'nun vefat ettiği gün babam kasetini almıştı o kadar mutlu olmuştum ki hiç unutmam. Güzel adamdı vesselam.
  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Barış Manço milliyetçi bir insan olmasaydı şuan müzikal olarak ismi dünyanın sayılı müzisyenleri arasında geçiyordu...

• Sen kimsin ve ne yeteneğin ne bilgi düzeyin ne özgeçmişin ve ya ne birikimin var ki eleştiriyorsun diye sorarlar adama.
    ne kadar karaktersiz ve terbiyesiz bir nesil yetişiyor şu foruma bakan anlar zaten..
  • barış manço,trip fairground gibi zamanın ötesinde;ride on miranda gibi led zeppelin seksiliğinde parçalar yaptı.fakat baktı bizim halk anlamıyor dayadı domatesi biberi patlıcanı.yaptığı müziği beğenmiyor olabilirsin fakat eleştirdiğin konu hakkında belli bir bilgi birikimin yoksa üzgünüm ama eleştirme hakkın yok.özellikle sanatından ziyade karakteriyle öne çıkmış birini.
  • Sesini bilgisayarla düzelttirenlerin, sözü ve müziği para verip başkasından satın alanların olduğu ortamda 3 5 tane gerçek sanatçımızı konuşmayacağız da kimi konuşacağız? Düzgün şarkı yapamadığını bilip, klip çekimi için bi ton para harcayanların yanında kimi konuşacağız ey forumdaşlarım!

Evet, Barış Manço'nun birkaç neşeli şarkısı var, adam yapmak istemiş yapmış yahu ne var bunda? Peki, Dağlar Dağlar, Gülpembe, Dönence, Kol Düğmeleri, Kara Sevda... Bunları ne yapacağız peki?

Erkin Koray, Selda Bağcan, Barış Manço... Bu insanlar dıptıs dıptıslı müzik satın almak yerine oturup gitar solosu oluşturmaya çalıştılar. Bu insanlar ülkede özgün müzik yapmaya çalıştılar, öncü oldular.

Bırakın abartmayı, hak ettikleri değeri görmüyorlar bence.

• Barış Manço ve Cem Karaca'nın felsefesini anlayabilmek, onu sevmek vs zor işler. Fazla yormasın kendini genç arkadaşlar.
    Açın ordan bi Aleyna Tilki keyfinize bakın
  • trip fairground diye bir şarkısı var dinle. Bir de 2023 albümünü dinle sonra tekrar konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.