Bildirim
Barış Mançonun Aşırı Abartılması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
sırf bu saçma olay yüzünden yeteneksiz oğlu milyonlar kazanıyor -
ne yani sana şimdi Gülpembe ve Dönence saçma anlamsız mı geliyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen gülünce güller açar gülpembequote:
Orijinalden alıntı: haqueim
sırf bu saçma olay yüzünden yeteneksiz oğlu milyonlar kazanıyor
Bülbüller seni söyler
Biz dinlerdik gülpembe
Sen gelince bahar gelir gülpembe
Dereler seni çağlar
Sevinirdik gülpembe
Gündüz yağmurlarıyla
Bir gün göçtün gittin
İnanamadık gülpembe
Bizim iller sessiz
Bizim iller sensiz
Olamadı gül pembe
Dudağında son bir türkü gülpembe
Hala hep seni söyler
Seni çağırır gülpembe
Gündüz yağmurlarıyla
Bir gün göçtün gittin
İnanamadık gülpembe
Bizim iller sessiz
Bizim iller sensiz
Olamadı gül pembe
Hala hep seni söyler
Seni çağırır gülpembe
Gözlerimde son bir umut
Hala hep seni arar seni bekler gülpembe
Hala hep seni söyler
Seni çağırır gülpembe
Gözlerimde son bir umut
Hala hep seni arar seni bekler gülpembe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dönence Türk müziğinin zirvesidir bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış manço 2023
https://www.youtube.com/watch?v=DwVF_dz2tbU -
Bence abartı değil az bile. Kolay kolay sanatçı dinlemem sevmemde . Barış Manço benim ve birçok insan için yeri farklıdır . Sana göre öyle bana göre de böyle .
Kol dugmeleri diye harika bir şarkısı vardi siz iki çocuklar için yaptigi sarkiyi gidip 20 30 yasinda dinlersen tabi begenmessin yoksa ustadin gayet suan dinledigim bir suru guzel sarkisi var
Not bu aradasu zamanlarda kemal sunal ,barış manço,cem karaca gibi olmassa olmaz dedigimiz sanatçılara karsi bir kotuleme kampanyası yapılıyor sakin bu tuzağa düşmeyin sakın!!!!
Barış Manço sadece bir besteci şarkıcı değildi. O Türkleri bir araya idealiyle yanip tutusan bir milliyetciydi ayni zamanda. Ulkede kime sorsaniz Barış Manço'yu sever. Ulkemizdeki kurt laz cerkez sagci solcu ayrimina rağmen o cogu kisinin ortak noktasiydi.
Domates biber patlıcan derken bile anlattığı bir hikaye var. Bunu bilmeden burda bu şarkıyı küçümsüyorsun. Her şarkısı başka bir hikaye anlatir bize. Gunumuzde bunu basarabilen kisi sayisi cok az -ki barış Manço her sarkisinda nerdeyse bunu başarabilmis kişidir.
Ayrıca azicik muzik bilginiz ve denizinizle burda Barış Manço'yu kucumsemeniz de ayri komik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece barış manço değil eski olan herşey abartılıyor başka bir örneği kemal sunal mesela tamam filmleri iyi hoşta arkadaş bu adamı komedi dalında cem yılmazla kıyaslamak nedir ya -
Adamın olayı şarkıları değil aslında.İnsanlığı,kültürü... -
Ciddi olamazsın
Her şarkısının bir anlami var siradan şarkılar değil onlar. Hep bir mesaj içerir.
Karakteri, birikimi, insanlığı, herkesime hitap etmesi herkesin onda kendinden bir şeyler bulabilmesi vs vs gördüğü değeri kesinlikle hak ediyor hatta müzisyenliği için aynını söyleyebilirim ve tabi kendi dönemi içerisinde degerlendirmek lazım ama solistligi bence de abartılıyor
-
Aralarındaki fark Kemal Sunal'ın kendi döneminde rakibi olmaması. Yani kim daha iyi böyle anlayabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Enthris
sadece barış manço değil eski olan herşey abartılıyor başka bir örneği kemal sunal mesela tamam filmleri iyi hoşta arkadaş bu adamı komedi dalında cem yılmazla kıyaslamak nedir ya
Baris manco, cem karaca ve yasayan efsane sezen aksu benim icin her zaman sanatcidir ve sanatci kalacaktir.
Sinemada ise kemal sunal, sener sen, adile nasit ve halit akcatepe birer efsanedir. Aslinda yesilcamdan 40 50 tane efsane sanatci sayarim suan eline su dokemez turk sinema sektorunden bir oyuncu...
Bunlara sanatci demeyen sanattan anlamiyordur...
Kesinlikle katılıyorum ve ek olarak Türkleri geçtim Japonlar bile büyük hayranı Barış Manço'nun ve günümüzde bile büyük bir çoğunluğu tarafından tanınıyor ve seviliyor.
Adam domates biber patlicani bile sarki yapabilecek kapasitede.
Bence cocuk sarkilari cok guzel enerji veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bence abartı değil az bile. Kolay kolay sanatçı dinlemem sevmemde . Barış Manço benim ve birçok insan için yeri farklıdır . Sana göre öyle bana göre de böyle .
|
Barış Manço sadece bir besteci şarkıcı değildi. O Türkleri bir araya idealiyle yanip tutusan bir milliyetciydi ayni zamanda. Ulkede kime sorsaniz Barış Manço'yu sever. Ulkemizdeki kurt laz cerkez sagci solcu ayrimina rağmen o cogu kisinin ortak noktasiydi.
Domates biber patlıcan derken bile anlattığı bir hikaye var. Bunu bilmeden burda bu şarkıyı küçümsüyorsun. Her şarkısı başka bir hikaye anlatir bize. Gunumuzde bunu basarabilen kisi sayisi cok az -ki barış Manço her sarkisinda nerdeyse bunu başarabilmis kişidir. Ayrıca azicik muzik bilginiz ve denizinizle burda Barış Manço'yu kucumsemeniz de ayri komik. |
Barış Manço bir kadınla evlenmek isteğiyle evine çağırır hazırlıklar yapar . Kadın eve gelir . Tam konuşacakken ;
Keşke hislerimi sana açıkça anlatabilseydim Sana deli gibi aşık olduğumu söyleyebilseydim Göz göze geldiğimiz o anda Sanki dilim tutuldu bir anda konuşamadım karşında Oysa bütün cesaretimi toplayıp sana gelmiştim Senin için çarpan şu kalbi gör istemiştim Tam elini tutmak üzereyken aşkımı itiraf edecekken Sokaktan gelen o sesle yıkıldı dünyam Domates biber patlıcan domates biber patlıcan Bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı Domates biber patlıcan Diye sokaktan geçen satıcı tüm dikkatini dağıtır . Ve açılamaz . Yıllar sonra ise bu şarkıyı yapar . Demek istediğim , Barış Manço , Cem Karaca’nın şarkılarını eleştirmeye gelene kadar binlerce kişi var . Bilmem anlayabildin mi , sen anlasan bari , sen o olsan bari . |
Sen gülünce güller açar gülpembe
Bülbüller seni söyler Biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar Sevinirdik gülpembe Gündüz yağmurlarıyla Bir gün göçtün gittin İnanamadık gülpembe Bizim iller sessiz Bizim iller sensiz Olamadı gül pembe Dudağında son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler Seni çağırır gülpembe Gündüz yağmurlarıyla Bir gün göçtün gittin İnanamadık gülpembe Bizim iller sessiz Bizim iller sensiz Olamadı gül pembe Dudağında son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler Seni çağırır gülpembe Gözlerimde son bir umut Hala hep seni arar seni bekler gülpembe Dudağında son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler Seni çağırır gülpembe Gözlerimde son bir umut Hala hep seni arar seni bekler gülpembe |
Dönence Türk müziğinin zirvesidir bana göre.
|
Ergenler toplanmış Kemal Sunal ve Barış Manço’ya saydırıyor. Gidin Recep İvedik izleyip, Halil Sezasi filan dinleyin. Sizin neyinize bu adamlar.
|
Ciddi olamazsın
|
Adam domates biber patlicani bile sarki yapabilecek kapasitede.
Bence cocuk sarkilari cok guzel enerji veriyor. |
Benzer içerikler
- yeşil peri türkiye'de yasak mı
- eve kız atmak
- kod adı bahtiyar hikayesi
- ağır tehditli sözler
- nefes almayı unutmak
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- ets 2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X