Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smecall

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Şuan şarkılarını dinliyorum ve gözlerim doluyor.Bir arkadaşımız radyo yayını yapmıştı tekrar hep beraber öyle bir şey yapa bilirmiyiz.

Bendim yayını yapan bu akşam 22:00 de buluşmak dileğiyle ::Dinlemek İçin Tıkla::

bu aksam içmeyelimde kim içsin

• Duyy Benii Barış Abii Duy.Hiçbir Ayrılık Üzmedi Beni Seninki Kadar

Geceyi sana yazdım, sızımı sana
    Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum
    Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime
    Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne
    Yandım, yanarım sana

Sensizim, sana koştum iklimler boyu
    Uykular, yanan liman uykular haram
    Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben
    Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana
  • Bugün nedense üstümde acaip bir durgunluk, halk ağzıyla tam bir mallık vardı. Yaz okulunda Ekonomi ve Diferansiyel denklemler alıyorum, ekonomide artık kalkıp bir kaç kişiyi indirecektim. Matematikte soru çözerken falan dağılmışım rahatladım, evde yemek yaparken tv açıktı, işte bu vefat haberini falan gösteriyorlardı, o uyuz depresif hal geri geldi, kanalı değiştirdim düzeldi.

O an farkettim ki beni kötü yapıyor bu tip şeyler, izlemiyorum kaçıyorum. Ölenle ölünmez lafı doğruymuş demek ki.
  • Ne çok seveni varmış meğer. Bu kadar hayat dolu, kendiyle barışık, adam gibi adam...
  • Aynı duyguları paylaşıyoruz.Ne yapacağımı bilmiyorum adeta hayat haram oldu bana...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

çok kötüyüm ya:(((((((((((((((((((
    ağlıyorum:( , çok duygusalım ya:(

• Yayın başladı ::Dinlemek İçin Tıkla::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 5 Temmuz 2007; 22:03:18 >
  • onun gibi içten kaç insan var allah aşkına ..
  • sitede ki giriş mukemmel ya
    quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Yayın başladı ::Dinlemek İçin Tıkla::
  • Allah Rahmet Eylesin.

Her nefis ölümü tadacaktır.
    Ankebut-57
  • Kerim Tekin ve Barış Akarsu, iki sanatcımızıda çok erken kaybettik, gerçekten çok üzücü bir olay.
    Allah İkisinede Rahmet Eylesin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

Şehitleri Bu Konuyla Alakasi Yok Şehitler Vatan İçin Oluyo Gorevini yapiyolar Onlari Baş Taci etsen Az ama Şehitler Unlu Şarkici taninmiş degil Bu adam sanatci cok iyi biri Sevecen Guler Yuzlu Sevilen Biri + Daha Genc Bi Şehit sanatcimi ? Ünlümü ? Taninmişmi Ben Burda Şehitlere Laf etmiyom ama Şehitlerin Tek taniyani ailesi Ve yakinlari Bu adam neden bukadar tuttu diyosan co kseviyolar haci adami Forumda 25 sayfa konusu var Bazilari diyo Bana sorsalar Ben Onun yerine Olurdum Ama Şehitleri Bu Konuda Bir Tutma Şehitler Gorewini Yapiyo Ve Odenemeyecek Bi Hizmet Sunup Vatani Koruyolar Bu Konu Hakkinda Cok Ban yiyen Oldu Adam seviliyo Ünlü + Genc + Şarkici + Cok seveni var Haketmedi Millet kafayi yedi aq Oldugu İcin Sen Halen Diyosunki Şehitlere Neden BUkadar Uzulmuyosn şehitleride taniyalim gorelim dinleyelim ayni tepkiyi onlar icinde gosteriyoz Milyonlarca kaza oluyo Hepsi icin uzulmuyolar Neden tanimiyolarda Ondan Bu adami taniyolar haci + genc + Unlu dedigim gibi Şehitler Unlu ve taninmiş Degil Şehhitler Reklam Olmadan gider..

• Barış'ın hatası ne oldu biliyormusunuz? Star oldu ancak Starlığın gerektirdiği gibi yaşamadı. Ne işin var Ex aşkın ile aynı arabada doğumgünü kutlamaya gitmeye? İbrahim Tatlıses'i, Tarkan'ı, Bülent Ersoy'u mahalleden arkadaşları ile bir arabaya doluşup sağa sola gezmeye gittiğini göreniniz varmı?

Çocuk saf, iyi niyetli ancak starlığın gerektirdiği profesyonellikte yaşamak yerine eski alışkanlıklarını devam ettirmek istedi ama olmadı... Gezi teknesinde gitar çalıp milleti eğlendirirken görüntüleri var. İşte o görüntüler, star olması ama amatörce yaşaması bu kadar benimsenmesine yolaçtı.

Hepimizin bir yeri acıyor, içimizde bir yerler acıyor, genç, cıvıl cıvıl bir insana ölümü yakıştıramıyoruz ancak içimizi acıtan bundan ziyade, bizlerinde ölüm ile yüzleşmemiz değil mi?
  • Onu tanıyan biri olarak yazıyorum. Asla alkollü araç kullanmazdı. Aracı kızlardan biri kullanıyormuş. Eski sevgilisinin yanına konuşmaya gidiyorlarmış.. Barışmak için...Doğumgününde...Bilmeden yazmayın arkadaşlar. Barış öyle bir insan değildi...

Edit: Eski kızarkadaşı değil arabadaki..Onun yanına gidiyordu. Konuşup tekrar başlamak için...
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Barış akarsu eğer iyileşseydi
    iki kişinin ölümüne sebebiyet vermekten hapse atılacaktı
    çünkü aşırır hızlı ve alkollü araç kullanmak. kavaşak öncesi
    hız düşürmemekten vs. den 7/7 suçlu bulunacaktır
    hapse yatıcaktı

Sen haber izlemez misin??

Aracı Barış değil ölen kızlardan biri kullanıyormuş..

Yaptığı röportajları bir izlesen hayatta böyle birşey yapmayacağına kanaat getirirdin..

Allah Rahmet Eylesin Sevgili kardeşim.. Toprağın Bol, Mekanın Cennet Olsun İnşallah..

Nur İçinde Yat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annabell_lee -- 5 Temmuz 2007; 23:30:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

polemik oldu ama bence bu şekilde bir yere varılmıyacak
    ama doğrusunu savcılık vericek

Eğer merak ediyorsan ben sana söyleyeyim,o arabanın sürücü koltuğundaki kişi kesinlikle sağ çıkamazdı,nitekim öyle de oldu,olay yerinde hayatını kaybetti.Şimdi Zeynep Koçak'ın acılı ailesi açıklama yaptı polis raporunda Barış yazıyordu diye.Bir kere polis raporunun hiç bir anlamı yok,çünkü kazanın olduğu yer jandarma bölgesi.O polis raporu dedikleri muhtemelen hastane polisinin yazdığı rapordur,o zaten Barış hastaneye getirildiğinde yazılmıştır.

Asıl incelemeyi jandarma yaptı ve aracı Zeynep Koçak'ın kullandığını açıkladı.
  • arkadslar 2 gundur kendime gelemedim sarhos gibi ortalıkta geziniyorum valla,barışın yokluguna nasıl alısacam bilemiyorum yuce mevlam bizlere ve butun sevdiklerine sabır versin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

onun gibi içten kaç insan var allah aşkına ..

Kesinlikle katılıyorum...böyle insanlar görebilmek çok zor artık.
  • tv makinesindeki canlı performansı.

http://www.youtube.com/watch?v=xBfYcACUI0Y

poposunu sallayanlar, ona buna laf atanlar, kişiliği olmayanlar, hatta cinsiyeti olmayanlar ünlü oluyor ülkemizde.

gerçek sanatçıların kıymetini bilmiyoruz

• midgardxxx
    arkadaşımızın yaptığı açıklamaya destek werenler ltfn yazsın kral tv'ye

'midgardxxx ::::''''YA arkadaşLAR ŞUANDA KRAL TV Yİ İZLİYORDUM BARIŞ AKARSUNUN KLİBİ ÇIKTI İŞTE BİTTİKTEN SONRA KLİBİ BU VJ BÜLENT DENEN KİŞİ KENDİNİ BİLMEZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU AYNEN ŞU SÖZLERİ SÖYLEDİ

VJ BÜLENT : BARIŞ AKARSUNUN ANNESİ VE BABASI BARIŞ AKARSU ÖLMEDİ O YAŞIYOR İÇİMİZDE DEDİ ONLAR CİDDİ Bİ TRAVMA YAŞIYOR TABİ ÖLDÜĞÜNÜ KABULLENEMİYOLAR...

YANİ BİZİM için ÖLMEDİ YAŞIYOR DEYİNCE TRAVMA MI GEÇİRMİŞ OLUYOR YANİ ...
    DEDİ

ben DE AYNEN KRAL TV YE ŞU MESAJI YOLLADIM :
    slm kral tv ailesi ya şuanda kraltv yi izliyordum o VJ bülent konuştuklarında biraz daha dikkatli davransın. Barış Akarsu'nun annesi ve babası ölmedi O İÇİMİZDE YAŞIYOR dedi diye ciddi bi travma yaşıyor diyor. ne demek bu ya bizim için de ölmedi ona göre o bizim kalbimizde. Lütfen vj nizi uyarın.. DİYE YAZDIM EĞER SİZCE DE BU VJ BÜLENTİN DEDİKLERİ SAÇMAYSA :'''''''''

http://www.kraltv.com.tr/iletisim.php

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

arkadslar 2 gundur kendime gelemedim sarhos gibi ortalıkta geziniyorum valla,barışın yokluguna nasıl alısacam bilemiyorum yuce mevlam bizlere ve butun sevdiklerine sabır versin..

aynen bende ölüm haberini duyduktan sonra artık hiçbirşey yapasım gelmiyor
  • Şunu dinleyin...

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.