Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavuşmak içimizde yer etmiş eski bir şarkının yeniden hatırlanmasıdır. Bi zamanlar ahenkle dans eden duyguların uyanması. Televizyon haberleri sonsuz ayrılıklardan söz edebilir ve bu asla önemli değildir.
    Kavuşmak bazen kaldığımız yerden devam etmektir bazense yeniden başlamak. Kavuşmak, yokluğun bilmecesi sürerken duyulan özlemdir. Kasvet yüklü bir karanlıkta ışığı arayan umutsuz yolcuların en ölümsüz hayali.
    Kavuşmak, zamanı insafsızca katleden ayrılıklardan sonraki ilk dokunuştur. Küçük bi şaşkınlık yeniden hatırlamanın ilk acemiliği. İnsan ellerini nereye koyacağını bilemez. Geçmişte yaşananlar bir anda anı olup çıkıverir. Belkide bu yüzden anılarla baş edemeyen bi kavuşma hiç bir zaman gerçek bi kavuşma olmamıştır. Onun adı olsa olsa buluşmadır. Kırık dökük ve eksik bi buluşma. Çünkü arada hâlâ aşılması gereken can sıkıcı bir uzaklığın ürkek gölgesi dolaşır.
    Kavuşmak, ne yazıkki henüz şiir kıvamından oldukça uzaktır. Öylesi anlarda insan ister istemez kendisine sorar; "Kavuşmak için ayrılık şart mıdır?

• Cezam vardı anca girebildim.Şaka gibi geliyor hala 28 yaşında gencecik adam hayatını yitirdi,dünya işte ölümün ne zaman geleceği belli değil Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.Allah ailesine sabır versin..
  • Bir sanatçının bütün şarkılarıda mı anlamlı ve güzel olur, 2 albümüde tek kelimeyle mükemmel bize bıraktığı tek hatıra belki şarkıları

VAZGEÇME
    İşte herşey bitti
    Kapılar kilitlendi asla
    Açılmayabilir unutma

Belki rüyan bitti
    Uyanmak senin elinde
    İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme sevmekten vazgeçme
    İstemekten
    Umutları sönmez insanın

Ama vazgecme gulmekten vazgecme
    Direnmekten
    Anlamsız gelsede hayatın

_________________________________________________________________________________________________________________________________

BEN
    Hep birşeyler içinde
    Kaybolduk sessizce
    Tükendi umutlar
    Yasanmadan gizlice

Bir zehir sardı bedenimi
    Öldürmüyen süründüren
    Razıyım artık yeter
    Ne olur kurtar benı

Kayboldum tenımden
    Ne gelirki elimden
    Fırlattım tum yalanları
    Cırılcıplak kaldım birden

•  Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle
     Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 6 Temmuz 2007; 11:03:38 >

• Star tv de amasradan telle canlı yayına baglandılar camiye getirmişler birazdan cenaze namazı kılınacak diyordu.çok kalabalık oldugunu çarşıdan 15 otobus dolusu insan geldiğini solediler

ne buyuk seref ki mubarek cuma gunu topraga verilecek bizlerde onun için yasin-i şerif okumayı ihmal etmeyelim arkadaslar

Allah hesabını kolay eylesin
    amin
  • Kelimelerin bittiği an işte bu nerde yazıyor bu çok etkilendim:(
    quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

ey akıl sahibi insan!!!

geldiğin bu misafirhaneden zamanı geldiğinde gideceksin.
    sanma ki bu alemde bakisin.
    ne padişahlar ne erenler ne peygamberler ne zenginler geçti bu kervandan
    sen içmeyeceğini mi sandın bu şerbetten.
    arkandan feryatlar yükseliyor, yaşlar sel olup çağlıyor
    ama sen duyuramıyorsun yattığın o soğuk musallahtan
    orada sahip olduğun hiçbirşey burada yok farkındasın
    yanında getirmen gereken şeyin şimdi çok farkındasın
    getirebileceğin tek şey oradaki ekdiklerin

aklımdan şu cümleler hiç gitmez beni çok etkilemişti:
    __parmaklıklar ardında oturmuş dışarıda eğlenen insanlara bakarak büyük hıçkırıklarla ağlıyordu.
    __bunu merak edenler yanına gidip sordular, neden ağlıyorsun?
    __gelecekteki yaşamlarını gördüm hepsi kapkara kesilmiş , eziyetler içindeydiler
    işte onların bu hallerine ağlıyorum

• of ya yazacak birşey bulamıyorum hala gittiğine inanamıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Barışsız birgün

• bn bisi sormak istiorum eger yasasaydı sakat mı kalcaktı yoksa eskisi gbi dewam mı etcekti bunu bilen war mı acaba
  • elden birşey gelmiyor dostlar bizler üzülüyoruz ağlıyruz fakat onun ailesi en yakın dostları 1000 kat daha çok ağlıyorlar Allah onlara sabır versin
  • Kralda şu an Amasra klibi var
  • Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, Bartın'ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Amasra'daki İskele Camisi'nin önüne getirilen Akarsu'un karanfillerle süslü tabutunun üzerine annesi Hatice'nin isteği üzerine havlu ve seccade konuldu. Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarak bir süre ağladı. Akarsu'nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi. Anneanne Nazire Kökdemir, ''Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim'' diyerek ağladı.

TEKBİR VE DUA İSTEĞİ

Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik ''Ailesinin isteğiyle Akarsu'nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar'' dedi. Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra belediyesinin cenaze aracına konuldu. Barış'ın posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği ''Islak Islak'' şarkısını söylediler. Amasra'daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar. Amasra Şehir Mezarlığı'na getirilen Akarsu'nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi. Akarsu'nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası da elindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti.

SİYASİLERDEN ÇELENK

Cenaze törenine Akarsu'nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi. Amasra'daki reklam panolarına, Barış Akarsu'nun ''Kalbimizdesin'' yazılı büyük posterleri konuldu.
    ----------------------------------------------------
    daha cenazeye saygıyı, adabı bile bilmiyoruz. cenaze mezarlığa kadar alkış ve şarkılarla götürülmüş. az önce tv'de de izledim. cenazelerde alkış, şarkı vs. şeyler olmaz. dua edilir, Allah'tan rahmet dilenir.

• Şarkılarını sevmezdim ama insandı allah rahmet eylesin.
  • "SİYASİLERDEN ÇELENK

Cenaze törenine Akarsu'nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi. Amasra'daki reklam panolarına, Barış Akarsu'nun ''Kalbimizdesin'' yazılı büyük posterleri konuldu. "

sırf kendi adlarını duyurabilmek için gidiyorlar eğer seçim olmasa hiçbiri gitmezdi bence
  • Ünlü olduğu için, her gün trafik kazalarında ölen onlarca gencin görünen yüzü oldu. Allah rahmet eylesin. Çok iyi bir sanatçıydı...
  • bu karayollarını denetleyenlerin akıllanmaya niyetleri hiç daha binlerce barış hayata gözlerini yumacak fakat oraya bi polis ekibi koyamıyorlar veya ışık sistemi
  • o yolda polis diilde polis arabası tabelası var insanları kargamı sanıyolar acaba yollarıda mısır tarlasımı ben o maket pano şeklinde yapılmış polis arabalırını görünce çok gülerdim
  • Cenazesinde Merve Sevi'nin suratını görünce büküldüm daraldım.... O kadar üzüldümki tarifi yok
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.