Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Cenazesinde Merve Sevi'nin suratını görünce büküldüm daraldım.... O kadar üzüldümki tarifi yok

nerde gördün tv verdimi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Cenazesinde Merve Sevi'nin suratını görünce büküldüm daraldım.... O kadar üzüldümki tarifi yok

nerde gördün tv verdimi ki

verdi sanırım Star da
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

o yolda polis diilde polis arabası tabelası var insanları kargamı sanıyolar acaba yollarıda mısır tarlasımı ben o maket pano şeklinde yapılmış polis arabalırını görünce çok gülerdim

Evet oradan geçerken acemiler olunca der "aaa radarı da kabak gibi koymuşlar" sonra anlarlar maket olduğunu bir şey olmaz diye basarlar, 1-2 km sonra kazanın olduğu virajdan önce polis istasyonunun orada ağaçların altında saklanmaktadır radar. Koyu yeşil Renault 19 idi geçen sene.

• Merve Sevi'nin ağlamaktan gözlerinin altı şişmiş mosmor olmuş galiba Şarkıları da çok güzeldi,kıymeti bilinmedi..

Özellikle Kimdir O parçası,di mi arkadaşlar?

Tepede Beyaz bir Saray
    Sarayda soytarı bir kral..
    Kara haber onun işi
    Sıra kimde...

Kanlı resimler ressamı
    Sergide insan mezarı
    Satılık olan karanlıktı
    Çerçevede...
  • illa gidecen kendin dikecen o ışıkları bide hrifler gelmiş diyorlar gerek yok die gitsin kendisi geçirsin kazayı görsün gerekiyormu gerekmiyormu töbe töbe ya
  • Olan Gencecik Barış'a Ve Arkadaşlarına Oldu,Allah Bir Daha Hiç Kimseye Böyle Bir Durum Yaşatmasın İnşallah...

Barış'a Allahtan Rahmet Diliyorum,Mekanı Cennet Olsun...
  • Barış şarkıları dinleyip sohbet etmek isteyenler buyrun ::Dinlemek İçin Tıkla::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 6 Temmuz 2007; 22:53:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

Merve Sevi'nin ağlamaktan gözlerinin altı şişmiş mosmor olmuş galiba Şarkıları da çok güzeldi,kıymeti bilinmedi..

Özellikle Kimdir O parçası,di mi arkadaşlar?

Tepede Beyaz bir Saray
    Sarayda soytarı bir kral..
    Kara haber onun işi
    Sıra kimde...

Kanlı resimler ressamı
    Sergide insan mezarı
    Satılık olan karanlıktı
    Çerçevede...

Barış Akarsu söylenemeyeni söyledi dile getirilemeyeni getirdi.Birçoğumuzun ismini bile duyduğunda korktugu bir ülkeye kalktı layık olanı söyledi.Helal Olsun Sana Barış Abi Helal olsun sana bu topraklarda yediğin ekmek ictiğin su.Nur içinde Yat Canım Abim.

• Şimdi starda dizisini seyrediyorum bi garip oldum ya. Gözlerim doldu valla.
  • Arkadaşlar kızmaya hiç gerek yok devlete Hadisi Şefir şunu der;

"Neye Layikseniz Öyle Yönetilirsiniz"
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Barış akarsu eğer iyileşseydi
    iki kişinin ölümüne sebebiyet vermekten hapse atılacaktı
    çünkü aşırır hızlı ve alkollü araç kullanmak. kavaşak öncesi
    hız düşürmemekten vs. den 7/7 suçlu bulunacaktır
    hapse yatıcaktı

Sen haber izlemez misin??

Aracı Barış değil ölen kızlardan biri kullanıyormuş..

Yaptığı röportajları bir izlesen hayatta böyle birşey yapmayacağına kanaat getirirdin..

Allah Rahmet Eylesin Sevgili kardeşim.. Toprağın Bol, Mekanın Cennet Olsun İnşallah..

Nur İçinde Yat..

Maalesef son cıkan haberlerde barışın aracı kullandığı ortaya çıktı
    biliyorum çünkü gazetede çalışıyorum ama pek söylenmiyordu

O halde sana şunu söyleyeyim kardeşim..

Bildiğin haber asparagas..

Araca sol taraftan çarpılmış ve sol taraf kağıt gibi ezilmiş.. Bu nedenle direksiyon başına bulunan bayan ve arkada sol tarafta oturan bayanlar hayatlarını kaybetmişler..

Barış ın bugüne kadar dayanmasının nedeni sağ tarafta oturuyor olmasıydı..

o arabanın hali kötüydü yaw

• [Deleted by Admins]

• çok kötüyüm kimdir o şarkısı offoffofofofofofofo

• Gözlerim Boşluğa Dalıp Gidiyor Ya Bi Düşünsenize Adam Gitti Ve Bir Daha Dönmiyecek Şaka Gibi Yaa Daha Dün Dizisinin Yeni Bölümünü İzlioduk Off OFff
  • Rack müziğini dinlerdim ama arasıra..Barış bana rack'ı öğretti,tabii ki herşeyden önce saygıdeğer karakteriyle bütün Türkiyenin sevgisinide boşuna kazanmadı.O bir melekti bence
    şu yalancı dünyada görevini tamamladı sonrasında da yaradan onu geri aldı..! Ruhun şaad olsun BARIŞ melekler hiçbir zaman ölmez..!
  • Barış Akarsu tv'den gördüğümüz kadarıyla çok iyi bir insandı bende çok severdim haberi duyunca dondum kaldım şimdi ise şarkılarını dinleyince ve onu televizyonda görünce onu hatırlıyorum nasıl bir insan olduğunu ve gözlerim boşluğa dalıyor gerçekten çok severdim ama böyle bir şey olacağı hiç aklıma gelmezdi.düşünebiliyormusunuz daha birkaç gün önce dizisini izlerdik ama artık...
  • Benim dikkatimi çeken şey,cenazede veya hastanede Merve Sevi haricinde diziden hiç kimse yoktu.. O kadar dizi çektiniz,onun sayesinde ekmek yediniz insan bi gider diimi yaa
  • Akademi Türkiye evinde hergün izlerdim orda nekadar sağlam karakterli olduğunu nekadar iyi niyetli biri olduğunu anlayıp çok sevmiştim.

Gerçekten Türkiye yıllardır böyle birini görmedi.son röportajında hiç tanımadığı insanlarla muhabbeti onun nekadar mükemmel bir insan olduğunun kanıtı.

Şimdiden çok özledim ve hala inanamıyorum
  • kim gitsinki koca kasesini kaldıracak kimse yok

• quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

Benim dikkatimi çeken şey,cenazede veya hastanede Merve Sevi haricinde diziden hiç kimse yoktu.. O kadar dizi çektiniz,onun sayesinde ekmek yediniz insan bi gider diimi yaa

ben bazılarını gördüm eminim çoğu vardır ama kamera pek çekmedi.akademi türkiyeden arkadaşı Deha'yı bile zar zor kendi çabalarımla kalabalık arasında gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.