Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: InTheEnd

Bu ülke de Fatih Ürek'lere kalır işte

Fatih Ürek'lere kalmamızın sebebi Barış gibilerin ölmesi değildir, tamamen arz talep meselesidir ve bu millete sonuna kadar mustahaktır, Fatih Ürek Bülent Ersoy azbiledir,

Şimdi soracaksın Barış ve daha iyisi gibi pırlanta gibi müzisyenler nerede diye?
    Bugün özellikle öğrenci kesiminin kaldığı semtlerdeki barlarda kaderine terk edilmiş ne müzisyenler var biliyormusun? inanki Barış solda sıfır kalır, gidin eğer değer verecekseniz onlara değer verin, tabi eğer medyanın size dayattığı popçulardan fırsat kalırsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 5 Temmuz 2007; 15:11:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

umutsuzluk verıyo gibi oldum ama olay bu arkadaşlar daha ne diyem
    allahın bildigini kuldan saklmamak gerekir

Bindikleri araba hangi marka idi acaba? Başka bir marka araç olsaydı daha yüksek şansları olur muydu?

bindikleri araba mitsubishi lancer.

Allah bilir ama benim da aklıma gelmedi değil.Hanide dedim Volvo falan olsa yandan çarpmalarda da çok başarılı araç.Tabi öldürecek Allah tank içinde de öldürür.

• Allah Rahmet Eylesin.
  • canım kardeşim barış mekanın cennet olsun seni özleyeceğiz
  • BU ŞEKİLDE BİR ÇARPMADAN EN AZINDAN KISA SÜRE DE OLSA YAŞAYABİLMESİ İÇİN BİR İNSANIN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA OLMASI GEREKLİ.YANİ ARACI BARIŞ KULLANIYORDU. OLAY YERİNDE ARAÇTAN SAĞ ÇIKAN GÖRGÜ TANIĞI OLMADIĞI İÇİN KİM NE TARAFTA OTURUYORSA DA ÇARPIŞMA ANINDA 3Ü DE HERYERE SAVRULDU. OLAYDAN 4 SAAT ÖNCE GURBETÇİ AİLE TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ VİDEODA BARIŞ ARACIN SÜRÜCÜ KISMINDAYDI FARKINDAYSANIZ.BU DA O AKŞAM ARACI BARIŞIN KULLANDIĞI İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRİYOR.

ARAÇTAB BARIŞ KURTULABİLDİĞİNE GÖRE BAKIN ŞÖFÖR MAHALLİ AZ DARBE ALMIŞ.ÖLÜMCÜL AMA SOL ARKADA ÇOK AĞIR HASAR VAR.DEMEKKİ KIZLARDAN BİRİ BURADA OTURUYORDU. DİĞER KIZ İSE SÜRÜCÜ YANINDA OTURUYORDU.

İKİNCİ İHTİMAL İSE DİĞER KIZIN ARACI KULLANIYOR OLMASI. SÜRÜCÜ KAPISI AZ HASAR ALMIŞ OLABİLİR FAKAT KEMER TAKMAMIŞ OLMALARI SÜRÜCÜNÜN KIZ OLDUĞU VE YANDAN ÇARPMA ANINDA BÜYÜK BİR KUVVETLE SAVRULUP ÖLÜMCÜL BİR TRAVMA GEÇİRDİĞİNİ KUVVETLENDİRİYOR

• Dün aksam kral tv'de konusarock'ta 2006 sonlarında konuk olarak geldigi programın tekrarını yayınladılar. Gerçekten sesi Anadolu rak'ına tam uyuyordu. Kendi bu programda böyle bir kaygı taşımadğını söylemişti ama Anadolu rock'u için büyük kayıp. Fakat bu meseleyi Seçim öncesinde fazla büyütmeyelim. Çünkü yeni Barış'lar başımızdaki usta ajanları atınca gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

Ya benim Barış Manço'dan sonra vefaatına üzüldüğüm bir de Gökhan Semiz vardı üçüncüsü Barış oldu.Onu televizyonda ilk gördüğüm anda cidden çok sevmiştim.Pek televizyonla aram yoktur ama nedense onu televizyonda ne zaman görsem sanki bir kardeşim,abimi görmüş gibi oluyordum sanki hep tanıdığım birisiydi.İşin garibi neden bu ibrahim tatlıses,serdar ortaç,ismail y.k. gibi acayip yaratıklar böyle bir ecele sahip olmazlar ki.Sanki adamlar efsunlu arkadaş burunları bile kanamıyor adamların böyle cidden içten olan birde Gökhan Semiz vardı onu da çok severdim hepsi gencecik yaşlarda trafik kazası ile gittiler ortam gülşenlere ismaillere serdarlara kaldı.Ne diyimki Seni cidden hiç unutmicam ben BARIŞ.Seni çok seviyordum ben

allah sevdiği kulunu erken yanına çağırırmış, ne diyelim boynumuz kıldan ince, bize göre genç yaşta ziyaret etti azrail. mekanı cennet olsun mezarı nurla dolsun..

• HÜRRİYETİN BARIŞ AYIBI

Hürriyet gazetesi yine yaptı yapacağını.. Barış Akarsu'nun son saatlerine onu sevenlerine saygısızlık ettiler. Son saatlerinde bile Barış'a rahat yüzü vermediler. Yogun bakım odasında gizlice girip fotoğraflarını çektiler.

Ölümle pençeleşen sanatçının koma halindeki fotoğraflarını DHA logosuyla sitelerinde yayınladılar..

Fotoğrafları yayına koyan gazete yaptığının arkasında duramadı.. Fotoğrafları sabah saatlerinde siteden kaldırdılar. Üstelik kıvırarak hiç bir şey olamışcasına bu işi yaptılar.

Fotograflar saatlerce yayında kaldı.. Tepkileri ve savcılığın soruşturma başlattıklarını açıklamasını düşünmüş olmalılar ki fotoğrafları yayından kaldırdılar.

Yaklaşık baat 08.00'e kadar yayında kalan fotoğraflardan sonra gazete kıvırma yolunu seçti.

DHA logosuyla yayınladıkları fotoğraflara sır süsü vermeye çalıştılar. "CD’deki fotoğrafların sırrı" başlığıyla verilen haberde kimliği belirsiz bir kişinin zarf içinde DHA'nın canlı yayın aracına CD bıraktığını yazdılar..

İyi niyetli ve basını çok düşünen kişinin bedavadan bu CD'leri DHA'ya nasıl bıraktığı ise izah edilemedi. Üstelik sanatçının ölmeden 5 saat önceki görüntüleri bile paraya çevrilmişken..

Böylesine görüntüleri çeken kişinin CD'yi bırakıp gitmesi inandırıcı bulunmadı.

Bir diğer rezalet de Hürriyet'in pişkinliği oldu. Fotoğrafları yaklaşık 8 saat yayında tutan site, fotoğrafların bazı internet siteleri ile televizyonlarda yayınlanması üzerine Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile inceleme başlattığını yazması oldu..

Eh bu kadarını yapsa yapsa Hürriyet yapardı. Haberleri ustaca çevirme işini ne de olsa iyi biliyorlar. Alkışlar Hürriyet'e..

• Allah rahmet eylesin mekani inşallah cennet olur inaninki yüreğim ağrıyor şuan hiç bir şey zevk vermiyor bana her şeyi denedim unutamıyorum öbür dünyada görüşürüz inşallah.
  • www.barisakarsukalbimizdesin.com

• site daha açılışta öldürdü beni müzik bile sanki hüznün insanıymış ölüme gidecekmiş gibi hüzünlü
  • allah rahmet eylesın.mekanı cennet olsun cok uzuldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Küstah

www.barisakarsukalbimizdesin.com

Fena etkiliyor kapattım :(

• 2 kere agladım ya...sesini duydukca acaip etkileniyorum:S
    Sanki evimizden biriydi,yakınımda gibiydi...Bilmiyorum bende cok dayanıksızım...
    Allah rahmet eylesin tekrardan...
  • bu sabah bir umut var içimde;nasıl olsa geri gelirsin diye.
    her şey yerli yerinde yine.
    bu sabahların bir anlami olmalı.

koltuğuna senin kıvrılıp,hayalinle uyumuşum.
    camlar açık kalmış,ürperirken sabah olmuş.
    uyan dedi bir ses,uyan,o burada.
    uyandım,aradım,bulamadım.

bu sabah bir umut var içimde;nasıl olsa geri gelirsin diye.
    her şey yerli yerinde yine.
    bu sabahların bir anlamı olmalı.
  • Allah rahmet eylesin.bu yaşta bu olması gerekmiyordu.
  • ey akıl sahibi insan!!!

geldiğin bu misafirhaneden zamanı geldiğinde gideceksin.
    sanma ki bu alemde bakisin.
    ne padişahlar ne erenler ne peygamberler ne zenginler geçti bu kervandan
    sen içmeyeceğini mi sandın bu şerbetten.
    arkandan feryatlar yükseliyor, yaşlar sel olup çağlıyor
    ama sen duyuramıyorsun yattığın o soğuk musallahtan
    orada sahip olduğun hiçbirşey burada yok farkındasın
    yanında getirmen gereken şeyin şimdi çok farkındasın
    getirebileceğin tek şey oradaki ekdiklerin

aklımdan şu cümleler hiç gitmez beni çok etkilemişti:
    __parmaklıklar ardında oturmuş dışarıda eğlenen insanlara bakarak büyük hıçkırıklarla ağlıyordu.
    __bunu merak edenler yanına gidip sordular, neden ağlıyorsun?
    __gelecekteki yaşamlarını gördüm hepsi kapkara kesilmiş , eziyetler içindeydiler
    işte onların bu hallerine ağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d@LBy -- 5 Temmuz 2007; 16:12:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -Hot_Fusion-

quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

gerçekten çok üzüldüm.
    özellikle kaza yapmadan önceki son görüntülerini izledim
    ordaki görüntülerde hiç tanımadığı insanlara sarılıyo ve biz 2 hafta daha burdayız daha görüşürüz falan diyo
    çok yakın davranıyo insanlara
    işte böyle bir insanmış barış!
    iyi insanlar hep erken gidiyolar
    lanet olsun böyle dünyaya!

çok haklısın halen şehit diyenler artık bir susun.

ne diyosun sen yaa

• grup vitaminden gökhan,kerim tekin,ajlan büyükburç,aylin urgal, daha kimler kimler gitti bu kazalara
    metin oktay,boran kaya, tevfik lav,denizlisporlu doğan seyfi,adnan kahveci
    değerlerimiz gidiyor
    daha adını bilmediğmizi tanımadığımız pırıl pırıl gençler gidiyor . anneler babalar ağlıyor
  • Barış'ın vefat etmesi ile içimden bir parça koptu sanki o boşluk kolay kolay dolmayacak bunu biliyorumŞarkılarını dinleyince kendimi tutamıyor ağlıyorum canım abim yaaa nur içinde yat inşallah
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.