Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehitleri Bu Konuyla Alakasi Yok Şehitler Vatan İçin Oluyo Gorevini yapiyolar Onlari Baş Taci etsen Az ama Şehitler Unlu Şarkici taninmiş degil Bu adam sanatci cok iyi biri Sevecen Guler Yuzlu Sevilen Biri + Daha Genc Bi Şehit sanatcimi ? Ünlümü ? Taninmişmi Ben Burda Şehitlere Laf etmiyom ama Şehitlerin Tek taniyani ailesi Ve yakinlari Bu adam neden bukadar tuttu diyosan co kseviyolar haci adami Forumda 25 sayfa konusu var Bazilari diyo Bana sorsalar Ben Onun yerine Olurdum Ama Şehitleri Bu Konuda Bir Tutma Şehitler Gorewini Yapiyo Ve Odenemeyecek Bi Hizmet Sunup Vatani Koruyolar Bu Konu Hakkinda Cok Ban yiyen Oldu Adam seviliyo Ünlü + Genc + Şarkici + Cok seveni var Haketmedi Millet kafayi yedi aq Oldugu İcin Sen Halen Diyosunki Şehitlere Neden BUkadar Uzulmuyosn şehitleride taniyalim gorelim dinleyelim ayni tepkiyi onlar icinde gosteriyoz Milyonlarca kaza oluyo Hepsi icin uzulmuyolar Neden tanimiyolarda Ondan Bu adami taniyolar haci + genc + Unlu dedigim gibi Şehitler Unlu ve taninmiş Degil Şehhitler Reklam Olmadan gider..

• alıntıdaki resmi kaldırırmısın arkadaşım..lütfen..
  • Hepimizin basi sagolsun
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar alttaki youtube linkine tıklayın.280.000 tık geldigi takdirde YOUTUBE en izlenenlere giricek ne kadar cok olursa o kadar iyi olur en azından ailesine bir destegimiz olur...Sadace bir tık yeter...
    http://www.youtube.com/watch?v=X5DQNr4VcIY
  • Aldırma - Barış Akarsu

Eskiden iyi günlerimiz dostlarımız vardı
    Yüzümüze gülen çocuktu gözyaşı bize kaldı
    Zor günler
    Bu zor günlerde şimdi nerdeler
    Kaldık mı biz bize
    Yeteriz kendimize
    Geçer bu zor günlerde

Aldırma

Neler biz neler gördük
    Kimleri biz dost bildik
    Yalanmış yüzler aldırma

Geçer bu zor günlerde

Arkadaşlar dinleyin ben space'ye koydum sürekli onun şarkılarını spaceme koyacağım sizde dinleyin bu şarkıyı baya duygusal.:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Aldırma - Barış Akarsu

Eskiden iyi günlerimiz dostlarımız vardı
    Yüzümüze gülen çocuktu gözyaşı bize kaldı
    Zor günler
    Bu zor günlerde şimdi nerdeler
    Kaldık mı biz bize
    Yeteriz kendimize
    Geçer bu zor günlerde

Aldırma

Neler biz neler gördük
    Kimleri biz dost bildik
    Yalanmış yüzler aldırma

Geçer bu zor günlerde

Arkadaşlar dinleyin ben space'ye koydum sürekli onun şarkılarını spaceme koyacağım sizde dinleyin bu şarkıyı baya duygusal.:(

• quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

2 kere agladım ya...sesini duydukca acaip etkileniyorum:S
    Sanki evimizden biriydi,yakınımda gibiydi...Bilmiyorum bende cok dayanıksızım...
    Allah rahmet eylesin tekrardan...

Aynen ya

• insanlar ölümü daha çok hissetti sanki barışın vefatı ile...barış yaşasaydı diyoruz ama birgün hepimizin ölümü gelecek bu gerçekten kaçış yok..Allah dan kendisine rahmet diliyorum ve ölümden ders almamız gerektiğini bir kez daha görmüş olduk...malın mülkün trilyonların fayda vermediğini birkez daha görmüş olduk..
  • boyle olumlerı duydukca herseyın bos oldugunu goruyoruz
    allah rahmet eylesın
  • sarkılarını dinleyince gercekten icim cok yanıyor ilk defa bi sanatcı öldügünde bu kadar uzuldum hala inanamıyorum oldugune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Temmuz 2007; 18:14:37 >
  • o gözlerin şarkısı yook mu offf offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: annabell_lee

çok özleyeceğim seni arkadaşım...

[simage]resmi kaldırmak zorundayım..üzgünüm[/simage]

çok şanslıymışsın gerçekten, nasıl mailini almıştın ?
  • mekanı cennet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 5 Temmuz 2007; 18:21:46 >
  • sanki Yakin Birini kaybetmiş Gibi Bide Şarkilarini Dinledikce Cok Kotu Oluyo adam Sabah Adam Yataginda Olmicak Mezarda Olcak Cok Kotu Olay yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

sanki Yakin Birini kaybetmiş Gibi Bide Şarkilarini Dinledikce Cok Kotu Oluyo adam Sabah Adam Yataginda Olmicak Mezarda Olcak Cok Kotu Olay yaw

Kabirde ama ahiretteki sevdiklerine kavuşmuş olacak bu yönden bakıp sevinmeliyiz.
  • yaw O.........Ç....... salakmılan bunlar ne böyle konuşmalar
  • ya ziyaretçi defterinde resmen kavga cıkmıs mılet bırbırıne anabacı gıryo ekleyın kızlar ....@hotm.com vs maıl adreslerı vermler resmen terbiyesizlik!

www.barisakarsukalbimizdesin.com

ziyaretci defterine girin
  • O ziyaretçi defterinin gerçek olduğunu sanmıyorum umarımda değildir eğer gerçekse o adama yazıklar olsun
  • yazik ya ne tip insanlarla ayni oksijeni soluyoruz bizlere yazik . . .
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.