Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir anne için evladını kaybetmek dünyanın en kötü olayı.

bir de böyle bir klip varken

http://www.youtube.com/watch?v=CQhSPZcWv9A

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya kader bu.nolucağı belli deil..ama tüm hayatınızı barış yapmanında bi anlamı yok..ölenle ölünmüyo..lütfn artık daha fazla uzatmayın...

Konu içindeki pekçok arkadaş gerçekten iyileşeceğine inanmıştı. Bazılarımızın kalbi onun ile atmıştı gerçekten. O yüzden bir hayal kırıklığı var çoğu arkadaşta. Cenazesi defnedildikten sonra 1 - 2 gün içinde konu popülerliğini kaybedecektir merak etmeyin. Her ne kadar üzülenlerin züntüsü hemen geçmese de cenazeden sonra konuya fazla yüklenme olmaz.

Bana da ilk defa böyle oluyor gerçekten. Ben Barış'ın yaptığı müziği pek beğenmiyordum hatta dinlemiyordum açıkçası. Hatta kendisini şahsen tanıyan bir arkadaşım yarışma sırasında onu destekliyordu, benim ise hiç gözüm tutmamıştı. Hippi gibi bişey bu demiştim dün gibi hatırlıyorum. Fakat daha sonra röportajlarına denk geldikçe kanım ısınmaya başladı. Dizisini de çok beğeniyordum. En son lösemili çocuklar yararına konser de vermişti. Belki de ilk görüşte çok itici gelip sonradan inanılmaz sevmeye başladığım tek insan diyebilirim.

Dizisinin tüm bölümlerini arşiv yapmıştım ama artık elim gitmez onlara gibi geliyor. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok değişik bir his var içimde. Yani oturup ağlamak değil ama içimdeki burukluk da gitmiyor bir türlü. Çok üzüldüğüm hatta ağladığım zamanlar da oldu yakınlarımı kaybedince ama şimdi sanki bir yanım eksik gibi hissediyorum nedense. Halbuki dediğim gibi şarkılarını da dinlemezdim.

• gerçekten çok üzüldüm İkinci bir Barış Manço olacak kaar iyi biriydi.

O kavşağın kaçınca kurbanı uldu Barış ya

Bir iki trafik ışığı için daha kaç sanatçımızın daha ölmesi gerekiyor

Mekanı cennet olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya kader bu.nolucağı belli deil..ama tüm hayatınızı barış yapmanında bi anlamı yok..ölenle ölünmüyo..lütfn artık daha fazla uzatmayın...

Konu içindeki pekçok arkadaş gerçekten iyileşeceğine inanmıştı. Bazılarımızın kalbi onun ile atmıştı gerçekten. O yüzden bir hayal kırıklığı var çoğu arkadaşta. Cenazesi defnedildikten sonra 1 - 2 gün içinde konu popülerliğini kaybedecektir merak etmeyin. Her ne kadar üzülenlerin züntüsü hemen geçmese de cenazeden sonra konuya fazla yüklenme olmaz.

Bana da ilk defa böyle oluyor gerçekten. Ben Barış'ın yaptığı müziği pek beğenmiyordum hatta dinlemiyordum açıkçası. Hatta kendisini şahsen tanıyan bir arkadaşım yarışma sırasında onu destekliyordu, benim ise hiç gözüm tutmamıştı. Hippi gibi bişey bu demiştim dün gibi hatırlıyorum. Fakat daha sonra röportajlarına denk geldikçe kanım ısınmaya başladı. Dizisini de çok beğeniyordum. En son lösemili çocuklar yararına konser de vermişti. Belki de ilk görüşte çok itici gelip sonradan inanılmaz sevmeye başladığım tek insan diyebilirim.

Dizisinin tüm bölümlerini arşiv yapmıştım ama artık elim gitmez onlara gibi geliyor. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok değişik bir his var içimde. Yani oturup ağlamak değil ama içimdeki burukluk da gitmiyor bir türlü. Çok üzüldüğüm hatta ağladığım zamanlar da oldu yakınlarımı kaybedince ama şimdi sanki bir yanım eksik gibi hissediyorum nedense. Halbuki dediğim gibi şarkılarını da dinlemezdim.

+1 hocam beni acayip tarif etmişsinBu adamı bu kadar sevdiğimi bilmezdim müziğini dinlemezdim ama başka bi sanatçı ölse bu kadar üzülmezdim.İçim parçalandı dün fox klibi girince offf nese ölenle ölünmez iyi adamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 5 Temmuz 2007; 13:28:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

bir anne için evladını kaybetmek dünyanın en kötü olayı.

bunu biliyorum ozamanda izlemiştim şimdi tekrar hatırladım vay be

• Ölünce herşey bitermi arkadaşlar ya hiç birşey beni teselli etmeye yetmiyor ne hüngür hüngür ağlayabiliyorum nede gözlerimdeki nem gidiyor.Teselli olarak ne göstermeliyim kendime yardım edin kendimi iyi hissetmiyorum.offf olmadı abi be olmadı bu gidiş...
  • Mekanı cennet olsun.
    Çok temiz çok beyefendi bir şarkıcıydı.
  • SEVENLERİ BARIŞ AKARSU'NUN KAZA GEÇİRDİĞİ KAVŞAĞI ULAŞIMA KAPATTILAR.

Barış Akarsu’nun kaza geçirdiği Torba Kavşağı’nı bir süre trafiğe kapatan grup, kavşağa "Barış" adının verilmesini istedi.

"Bodrum Yurttaş İnisiyatifi" üyesi bir grup, şarkıcı Akarsu’nun kaza geçirdiği Torba Kavşağı’nda toplandı.

Bodrum Yurttaş İnisiyatifi Sözcüsü Ayhan Karahan, kavşakta daha önce de kazalar yaşandığını belirterek, uyarılarına rağmen yetkililerin gerekli önlemleri almadığını savundu.

Karahan, şöyle dedi: "Bu kavşak artık bir ölüm kavşağıdır. İnsan hayatı konusunda bu duyarsızlığı anlamamızı hiç kimse bizden beklemesin. Göz göre göre gelen ölümler bir kader olamaz. Bu kavşakta yeni ölümlere hayır diyoruz. Akarsu’nun kaza yaptığı Torba Kavşağı’na, ’Barış’ adının verilmesini istiyoruz. Bu, hepimizin gönlünde taht kurmuş olan Barış’ın adının yaşamını yitiriği yerde ölümsüzleştirilmesi açısından önemli." Gruptan Avukat Ahmet Aksüt de kaza ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

EL ELE TUTUŞARAK YOLU ULAŞIMA KAPADILAR
    Açıklamaların ardından gruptakiler, el ele tutuşarak, kazanın meydana geldiği Torba-Bodrum kavşağını 7 dakika ulaşıma kapattılar.
    Grup üyeleri, sürücüleri yaptıkları protesto hakkında bilgilendirdiler ve protestoya alkışlı destek istediler. Sürücülerden bir bölümü bu istek üzerine araçlarından inerek protestocu gruba alkışlarla destek verdi.
    Gruptakiler, daha sonra dağıldı.
    alıntıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

ALLAH'IN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN...MEKANIN CENNET...RUHUN ŞAD OLSUN...DİĞER TARAFTA GÖRÜŞMEK ÜZERE...SENİ UNUTMAYACAĞIZ...KALBİMİZDESİN !!!

hayat dolu birisiydi. devamlı etrafına gülücükler saçıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

neyse arkadaşlar barışı sevmeyenler bi ohhh demişlerdir artık.hiçbi sanatçı için böyle üzülmedim

neden sevmeyen ohhh desin arkadaşım ennihayetinde insan canı sözkonusu şahsen ben pek sevmezdim kendisini ama bir insanın ölmesine sevinecek kadar kişiliksiz insanlar olduğuna da inanmıyorum.. üzüldüm allah yakınlarına sabır versin allah rahmet eylesin :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yha O kadar kişi Milyonlar dua etti . Hiç mi etki etmedi İnancımın azalmasından korkuyorum artık..

İddaa ediyorum türkiye ' de başka bi sanatçı bu kadar sewilmez . Bu kadar üzülmez. Bu kadar dua etmez..Yazıktır Bi Barış Akarsu daha dünyaya ne zaman gelir ..

Cem Karaca / Barış Manço 'nun dewamıydı. Türkiye'nin En iyi rockcısıydı . Süper bir oyuncuydu.. Daha Ne diyeyim.

ALLAH mekanını Cennet etsin..Ailesine Sabır wersin.

Ne kadar da dua etsek herkezin eceli yaratıldığında bellidir zaten istersen hatim indir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

bir anne için evladını kaybetmek dünyanın en kötü olayı.

gerçekten çok duygulandım izleyince
  • ben o kavşağa ışık takmayanların ........ lan gidecez illaki bizmi takacaz sanki o ışıkları yaptıklarında oranın elektriği onlara girecek töbe töbe o belediyeye artık ne haltımaysa binlerce

• Bu ülke de Fatih Ürek'lere kalır işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yha O kadar kişi Milyonlar dua etti . Hiç mi etki etmedi İnancımın azalmasından korkuyorum artık..

İddaa ediyorum türkiye ' de başka bi sanatçı bu kadar sewilmez . Bu kadar üzülmez. Bu kadar dua etmez..Yazıktır Bi Barış Akarsu daha dünyaya ne zaman gelir ..

Cem Karaca / Barış Manço 'nun dewamıydı. Türkiye'nin En iyi rockcısıydı . Süper bir oyuncuydu.. Daha Ne diyeyim.

ALLAH mekanını Cennet etsin..Ailesine Sabır wersin.

Ne kadar da dua etsek herkezin eceli yaratıldığında bellidir zaten istersen hatim indir...

Hocam Biz Ne amaçla Dua ediyoruz Ki o zaman. Tabiky kimin ne zaman olecegi kaderinde yazılıdır. Ama iyileşmesi , iyi olması için dua ederiz. Tabiky Yüce ALLAH Bu dualarımızı duyuyodur we ona gore karar weriyodur. Yanlış Mıyım. Eger hiç birşey degiştirelemeyecek olsaydı neden dua ederdik ki ?

Not: Kişisel Dualardan bahsediyorum . Bir Kişinin saglıgını istemek için edilen dualar . (Digerlerini karıştırmayın )

• Allah Rahmet Eylesin Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hlm90 -- 5 Temmuz 2007; 14:43:56 >
  • çok yazık oldu daha gençti zamanı gelince ölseydi inşallah mekanı cennet olurçok üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

ben o kavşağa ışık takmayanların ........ lan gidecez illaki bizmi takacaz sanki o ışıkları yaptıklarında oranın elektriği onlara girecek töbe töbe o belediyeye artık ne haltımaysa binlerce

+1 Allah rahmet eylesin...

• InTheEnd çok haklı ne kadar geri zek... var onlar gelmiş şarkıcıyım diye duruyor neymiş AJDAR,ya ajdar kim ya 2.el erkek diye dolaşan karı kılıklı herif tipik hollanda erkeği
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

umutsuzluk verıyo gibi oldum ama olay bu arkadaşlar daha ne diyem
    allahın bildigini kuldan saklmamak gerekir

Bindikleri araba hangi marka idi acaba? Başka bir marka araç olsaydı daha yüksek şansları olur muydu?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.