Şimdi Ara

Barış Akarsu nun geçirdiği Trafik kazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
15.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanındaki iki bayanda hayatını kaybetti ALLAH sabır versin barışada acil şifalar
  •  Barış Akarsu nun geçirdiği Trafik kazası

çarpıştığı kamyon. Coca cola kamyonuymuş.
  • Ben de cok üzüldüm ya. Allah acil şifalar versin...
  • Şimdi hayatını geri kazansa bile alkollü olduğu için ve yanındaki bayanlar öldüğü için ne gibi yaptırımlar olacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isok

alkollü olduğu için bu kazayı yapmış ve araçta bulunan iki kız arkadaşı hayatını kaybetmiş

ehh.... yaşadigim ortamda perşembe günü,alkollü sürücü 3 trafik elemanini öldürdü.
    Yok ben alkollü kişilere acimam.
  • allah acıl sıfalar versin .. başrol oynadığı dizidede rallyci ve şöför rolundeydı , dızınn bazı bolumlernde drift ve yarış yapardı omu yaptı dublormu blmıorm ama demekkı gercek hyattada süratlı kullanıyor..
  • dizide rallici alfonsoyu canlandırıyordu kendini rolüne fazla kaptırmış heralde

allah ölenlerin yakınlarına sabır versin kazayı yapan yaşarken yanındaki masumlar ölüyor

yinede acil şifalar öldürdüyü insanların acılarını yaşaması ona en büyük ceza olacak sanırım
  • http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=3803&p=1&rid=2 çeşitli resimlere ulaşabilirsiniz burdan...
    bir de bu arabayı perte düştüğü zaman bulsam alsam yaptırıp toplatsam.barış akarsu nun vefat ettiği arabadır desem iyi fiyatlara bir hayranına satabilir miyim?1 ay içinde satışa sunulur hasarlı halde.hangi sigortaya ait olduğunu bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Otodoktoru

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=3803&p=1&rid=2 çeşitli resimlere ulaşabilirsiniz burdan...
    bir de bu arabayı perte düştüğü zaman bulsam alsam yaptırıp toplatsam.barış akarsu nun vefat ettiği arabadır desem iyi fiyatlara bir hayranına satabilir miyim?1 ay içinde satışa sunulur hasarlı halde.hangi sigortaya ait olduğunu bulmaya çalışıyorum.

1-Adam daha ölmedi vefat etti diyorsun
    2-Saçmalıyorsun.

• kazayı burdan öğrendim ve çok üzüldüm.
    barış akarsu sempati duyduğum bir sanatçı ve çok genç inşallah bir kerim tekin olayı daha yaşamayız.
    bu arada ölenlerin ailelerine de allah sabır verir inşallah.

• quote:

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=3803&p=1&rid=2 çeşitli resimlere ulaşabilirsiniz burdan...

yazık sana insanlıktan nasibini almamışın.

• quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

yazık sana insanlıktan nasibini almamışın.

özür dilerim benim kötü bi amacım yok.ALLAH kimsenin başına vermesin.Ama bir yerde bu tür kazalar hep yaşandı ve yaşanacak.ne kadar da durdurmaya çalışsak yaşanacak.türkiye de 1 saatte 70 kaza oluyormuş.bir de bu kazalı arabalarla ilgili sektör oluşmaya başladı.bu araçlar hasarlı olarak satılıyor.iyi para kazanan insanlar var.kazalar olmasa bu insanlar aç kalır.hem hasarlı araba satan hem hasarlı araba toplayan hem de hasarlı arabaları parçalayıp parçalarını satan insanlar burdan ekmek yiyor.

• Otomobil bölümünde sürekli dalga geçilen aktemur isimli arkadaş bu sanırım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

Otomobil bölümünde sürekli dalga geçilen aktemur isimli arkadaş bu sanırım ?

Tam üstüne bastın.
  • kazalı arabalarla ilgili bişiylerden bahsedilince kendimi tutamıyorum.bi yerde araba alıp satamamanın ezikliği var içimde.bu işi çok yapmak istiyorum.ne olur bana yardımcı olun.
  • Annene babana söyle bu problemini , elbet çevrenizde bir doktor vardır , doktor yardımcı olur sana. Evet durumun hakikaten vahim ama çok endişelenme düzelebilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Şimdi hayatını geri kazansa bile alkollü olduğu için ve yanındaki bayanlar öldüğü için ne gibi yaptırımlar olacak ?

iyileşirse taksirle adam öldürmeden yargılanır,kendisinin yaşamış olabileceği acı da hafifletici neden olabilir...
  • quote:

kazalı arabalarla ilgili bişiylerden bahsedilince kendimi tutamıyorum.bi yerde araba alıp satamamanın ezikliği var içimde.bu işi çok yapmak istiyorum.ne olur bana yardımcı olun.

Kazalı araba deyince arkadaşın içinde bir şey kıpırsle kıpırsle ediyor.
  • valla bu benim fake
    guide çok sinirlendim ya.elemanna
    siz bu elemanla neden dalga geçiyodunuz.eziğin teki belli zaten
    bu arada allah barış akarsuya acil şifalar versin.ölenlerin ailelerinede sabır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.