Orjinalden alıntı: Otodoktoru ne olur bana yardımcı olun.
babana söyle sana bakkal dükkanı açsın. en azından para kazanırsın.
gerçekten samimi ce ciddiyim.
yok benim daha önce dalga geçmem söz konusu değil , elemanı şimdi fark ettim , bu gibi bir durumlada dalga geçebiliyorsa bir insan hakikaten toplum için zararlı bir ferttir ...
otodoktoru , abicim bak bu işler öyle senin sandığın gibi basit değil , ciddi bir ekip işi ister , buna ne babanın ne senin imkanlarınız ve teknik bilginiz yeter . sen aklından çıkar bunu .
böyle boş işler ile uğraşacağına git bi tamirciniin yanında çalış yav ... madem otomobillere bu kadar meraklısın .
ben işi biliyorum...bana yardımcı olacak birilerini bulamaz mıyız?
Otodoktoru babana söyle doktara götürsün önce bi.doktor düzeltemez ise gel ben seni kaportaya sokucam çekiç balyoz macun dümdüz ederim seni.sen nerdesin söle bakam bi yakınsan bende gelirim.maksat yamuk birini düzeltmek
sen akli dengenin ne durumda olduğunu bilmiyorsun , birde iş yapabilirim mi diyorsun :D
herkesten özür dilerim...başka konu açayım ben.
şimdi pm atmış bana hakaret etmiş aklı sıra.neyse çocukla çocuk olucak değiliz.gerçi çocuklar bile böyle bir durumla dalga geçmez.harbiden ezikmişsin ya. yazık allahından bul
noluyor burda Konuyu nerelere getirmişsiniz ya
quote:
Orjinalden alıntı: Otodoktoru ben işi biliyorum...
şimdi misal 2004 vectra 1.6 yı örnek verem.piyasası 18dir.
yada 2006 jetta nin piyasası 23tür
yada dizel golf 2004 golf eski Kasa dizel bu gün kü ilandaki.araba önden darbeli yapılmış.normal ederi 19-20dir.
genelde galeriler uçuk rakkamlar çekerler 2000masrettiye 3200gt ye.40.000eu lar çekerler.halbuki gerçek ederi 30.000eudur
bunları sen yazmışsın. aslında 50 tane daha bulurum buna benzer cümleler.
allah aşkına bir daha sor kendine
ben bu işi biliyormuyum diye?
biliyorum tabiki....fiyatlar öyle...o dediğim fiyatlara da o arabaları sana bulurum.
Valla benim müşterim bu işi yapıyor , çokta samimiyim , ama inan senin dediklerin sadece hayal aleminden ibaret umarım hevesini kırmamışımdır . bu arada beni güldürdüğün için teşekkür ederim. He bi tane Mitsubishi L 300 üm var bir kaç gün önce perte çıkık dosyaya bakan eksper kapalı usül teklif topluyor , yardımcı olurum finansör bulabilirsen
quote:
Orjinalden alıntı: Otodoktoru
biliyorum tabiki....fiyatlar öyle...o dediğim fiyatlara da o arabaları sana bulurum.
2006 model jetta bul bana kazasız darbesiz.
bulupta almayanı taksim meydanında ......ler
sözünün erimisin bakalım
bul bana acil hadi. göster bakalım biliyor musun bilmiyormusun?
fikirlerinden ötürü değil boş konuştuğun için sana acıyorum. acınacak haldesin.
inşallah yapacağın abuk sabuk işler için ailenin başını derde sokmazsın.
aktemur burada da ortaya çıktın ya daha bir şey demiyorummm
olaya gelince sadece gençliklerine yazık diyebiliyorum en mutlu gününü unutamayacağı bir kabusa döünştürdü geçmiş olsun allah acil şifalar versin
acil şifalar inşallah kurtulur.daha çok genç.
biniyolar arabalara kendilerini kaybediyorlar tie bak artist belli trafikte artistlik sökmez allah şifasını versin genede
quote:
Orjinalden alıntı: musketeer250
biniyolar arabalara kendilerini kaybediyorlar tie bak artist belli trafikte artistlik sökmez allah şifasını versin genede
arabayı kendi değil yanındaki bayan kullanıyormuş.
bilip bileden yorum yapmayalım.üstelikte böyle acı bir durumda.
çok üzüldüm gerçekten ölen bayanlara allahtan rahmet ailelerine başsaglıgı diliyorum insallah iyileşir çok degerli ve efendi bi sanatçımızdı sevgili barış akarsu.
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
Orjinalden alıntı: musketeer250
arabayı kendi değil yanındaki bayan kullanıyormuş.
bilip bileden yorum yapmayalım.üstelikte böyle acı bir durumda.
Yukarıda bir soru sormuştum ama ben aracı Barış Akarsu kullanıyordu sanıyorum. Bu durumda herhangi bir ceza almaması lazım..