Şimdi Ara

Barfiks ve dips düzeneği yaptırmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki gibi bir düzenek yaptırmak istiyorum. Hatta de-monte olursa daha güzel olur. Kullanmadığım zamanlar kaldırırım fazla yer işgal etmez evde. Böyle bir şey nette bulamadım. Belki yaptırabilirim diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Arkadaşlar resimdeki gibi bir düzenek yaptırmak istiyorum. Hatta de-monte olursa daha güzel olur. Kullanmadığım zamanlar kaldırırım fazla yer işgal etmez evde. Böyle bir şey nette bulamadım. Belki yaptırabilirim diye düşündüm.

Iron Gym var kapın sağlamsa bakabilirsin decathlon da 110 liraya bulabilirsin ama gittigidiyordan 30 liraya aldımIron Gym var kapın sağlamsa bakabilirsin decathlon da 110 liraya bulabilirsin ama gittigidiyordan 30 liraya aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Arkadaşlar resimdeki gibi bir düzenek yaptırmak istiyorum. Hatta de-monte olursa daha güzel olur. Kullanmadığım zamanlar kaldırırım fazla yer işgal etmez evde. Böyle bir şey nette bulamadım. Belki yaptırabilirim diye düşündüm.

Iron Gym var kapın sağlamsa bakabilirsin decathlon da 110 liraya bulabilirsin ama gittigidiyordan 30 liraya aldımIron Gym var kapın sağlamsa bakabilirsin decathlon da 110 liraya bulabilirsin ama gittigidiyordan 30 liraya aldım

Dediğin sadece barfiks ben dips de istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Dediğin sadece barfiks ben dips de istiyorum.

anladım ama ikisini ayrı ayrı alman gerekebilir

• almak istemiyorum ben. resimdeki gibi bir düzenek yaptırmak istiyorum. bunu yapabilen demirciler İstanbul'un neresinde onu öğrenmek istiyorum.
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    üstad
    ben buna çok benzer bir platform yaptırdım hemen hemen aynısı hatta.
    toplamda eve nakliyeyle birlikte 200 liraya anlaştım. kaynak sayısı biraz daha azdı tabi senin çizimine göre.
    zaten demirler çok para değil, tanesi 6 metre olan platform demirden iki tane kullanılıyor. onlarda 30 35lira olması lazım tanesi.
    yani asıl masraf işçiliğe gidiyor.
    tavsiyem tasarımı biraz sadeleştirip kaynak sayısını azalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.b.t.

üstad
    ben buna çok benzer bir platform yaptırdım hemen hemen aynısı hatta.
    toplamda eve nakliyeyle birlikte 200 liraya anlaştım. kaynak sayısı biraz daha azdı tabi senin çizimine göre.
    zaten demirler çok para değil, tanesi 6 metre olan platform demirden iki tane kullanılıyor. onlarda 30 35lira olması lazım tanesi.
    yani asıl masraf işçiliğe gidiyor.
    tavsiyem tasarımı biraz sadeleştirip kaynak sayısını azalt

Onu zaten örnek olarak göstermiştim. tabiiki daha basite indirgenebilir. sen memnun musun ? portatif bir şey mi yaptırdın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben inanılmaz memnunum. yani o spor salonlarındaki duvara monte barfiksler kadar sağlam.

asılınca titrermi diye düşünüyordum, platformu halının üzerine koydum gram kıpırdama yok. kapı barfiksleri falan o güveni vermiyor kesinlikle, kaldı ki benim düşmüşlüğüm var koridor barfiksinden, az daha ciddi sakatlanıyordum.

portatif bir şey yaptırmadım, demirci küçük bir kamyonun arkasına yükledi getirdi eve kadar çıkardık koyduk.

biraz uğraştırdı ama hepsine değdi. hemen p90x'e başladım zaten : )

mail adresini pm den atarsan müsait bir vakitte fotoğrafını gönderebilirim
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    bu arada portatif (demonte) bir ürün alırsan asıldığın zaman titreyeceğinden emin olabilirsin.

o tarz ürünlerin tanıtım videolarında bile zangır zngır titriyor bazı portatif power tower'lar.

şahsen demonte ürünleri denemişliğim yok ama keyif vereceğini sanmıyorum, kaynak olunca bir başka oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.