Şimdi Ara

Barfiks hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakşamlar .Diğer konuda sordum ama cevap alamadım.Şimcik bir sorum var.Bundan 5 ay öncesinde 82 kilo olan 175 boya sahip olan şişman bir türk genciydim.Zamanla vücudumun ne kadar iğrenç yağ dolu olduğunu anladım ve spor yapıp kilo vermeye karar verdim.Başladım şınav çekmeye.Zamanla 35 e dayandım.35 tane nizami çekmeye başladım.5 ay sonunda dün tartıldım 68 kiloydum. barfiks çekmeyi denedim ve ilk denemem de 7 tane çektim avuç içi bana bakarak.Acaba bu şekilde sadece kollar mı gelişir?Yani avuç içim kendime bakarak çekersem nereler gelişir?

• avuç için kendine bakıyorsa o barfiksin yandan yemişidir
    bir de avuç karşıya bakarken serçe tutuşuyla dene hemen.

bunda kilo vermenin de payı var tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

avuç için kendine bakıyorsa o barfiksin yandan yemişidir
    bir de avuç karşıya bakarken serçe tutuşuyla dene hemen.

bunda kilo vermenin de payı var tabi

Ufak ayrıntıyı söylememişim kilo vermeden önce 1 tane bile çekemiyordum.yarın denerim serçe tutuşunu
  • şimdi çekemiyor musun? merak ettim doğrusu

ben 9 barfiks çekiyorken avuç içi bana dönük 1 tane zor çekiyordum
  • quote:

şimdi çekemiyor musun? merak ettim doğrusu

ben 9 barfiks çekiyorken avuç içi bana dönük 1 tane zor çekiyordum

avuç içi bana bakarken 7 tane serçe tutuşuyla 2 tane
  • avuç içi sana bakıyorsa biceps daha çok çalışır birazda ordan güç alırsın zaten

ama avuç içleri karşıya ve geniş tutarak çekersen barfiks ozaman barfikstir işte

bide enseye çekilen versiyonu var oda muazzamdır.
  • askeriyede vs serçe tutuş geçerli oluyor, serçe tutuşa alışmanı öneririm
    sırtını şekillendirirsin. göğüs bölgesine de yararı dokunuyor, el bileği ile dirsek arasını da geliştirir
    şınav ile daha çok pazu kısmının arkasını geliştirirsin, omuzlara da faydalıdır, göğüs için de iyidir.

ek

kliwaj ben de unuttum da neyi unuttum diyordum, evet enseye doğru çekmek de iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 5 Şubat 2009; 22:31:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mülakatta söylemişlerdi avuç içi bize bakarak olan vücudun yarısını kaldırmış gibi oluyormuşuz.Serçede tamamen bende hiç çekemiyorum evde 4'er Kg'lık Dumble'lar var nizami günde kaçtane yapsam ve günde nizami kaç şınav çeksem 1 ay sonunda 5 barfiks çekerim.
  • quote:

askeriyede vs serçe tutuş geçerli oluyor, serçe tutuşa alışmanı öneririm
    sırtını şekillendirirsin. göğüs bölgesine de yararı dokunuyor, el bileği ile dirsek arasını da geliştirir
    şınav ile daha çok pazu kısmının arkasını geliştirirsin, omuzlara da faydalıdır, göğüs için de iyidir.

ek

kliwaj ben de unuttum da neyi unuttum diyordum, evet enseye doğru çekmek de iyidir

Ya bende biraz kambur var sırt kası olursa kambur daha da büyük görünmez demi?
  • kamburu düzelt o zaman
  • quote:

kamburu düzelt o zaman

Nasıl?
  • avuç içlerini sana bakarak yaparsan barfiksini biraz geliştirebilirsin daha sonra o kolay gelmeye başlıcak ve avuç içleri dışarı bakarak yapmaya başlıcaksın

bende 7 tane çekiodum avuç içlerini bana bakarak taa 4-5 sene önce şimdi belime 10 kg ağırlık bağlayıp geniş tutuş avuç içi dışarı bakarak 10 tekrar üstü barfiks çekiyorum ağırlıyı çıkarınca bu sayı aynı çekilde 30 üstü oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

avuç içlerini sana bakarak yaparsan barfiksini biraz geliştirebilirsin daha sonra o kolay gelmeye başlıcak ve avuç içleri dışarı bakarak yapmaya başlıcaksın

bende 7 tane çekiodum avuç içlerini bana bakarak taa 4-5 sene önce şimdi belime 10 kg ağırlık bağlayıp geniş tutuş avuç içi dışarı bakarak 10 tekrar üstü barfiks çekiyorum ağırlıyı çıkarınca bu sayı aynı çekilde 30 üstü oluyor

Ben o kadar istemiyorum da vücüdum biraz şekillensin yeter
  • merak etme barfiksin geliştikçe vücut zaten şekilli olur.
  • tamam o zaman normal barfiks çek, 1 tane bile çeksen asıl, çek, yor kendini
    benim barfiks çekecek yerim olsa ben de tekrar başlarım aslında

kamburunu da dik durmaya alışarak geçirirsin

dur ben de dik durmaya başlasam iyi olacak, kaykılmaktan kamburlaştık be
  • quote:

tamam o zaman normal barfiks çek, 1 tane bile çeksen asıl, çek, yor kendini
    benim barfiks çekecek yerim olsa ben de tekrar başlarım aslında

kamburunu da dik durmaya alışarak geçirirsin

dur ben de dik durmaya başlasam iyi olacak, kaykılmaktan kamburlaştık be

barfiks diye diye adamın felsefesini değiştirdiniz yav

• barfikste uzman olunca da

• Ya bir de şu kapı barfikslerini takmak için kapının illa tahta mı olması gerek?
  • Ben avuç için 10 tane çekiyorum. Avuçlar dışarı olunca eskiden zor çekiyodum ama demin 6 taneyi kolay çektim.
    Birde barfiks demirinde barfiksden başka neler yaparız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

Ben avuç için 10 tane çekiyorum. Avuçlar dışarı olunca eskiden zor çekiyodum ama demin 6 taneyi kolay çektim.
    Birde barfiks demirinde barfiksden başka neler yaparız ?

barfikste midenin kralını yaparsın

Barfiks hakkında

Barfiks hakkında

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 5 Şubat 2009; 22:55:32 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.