Şimdi Ara

Barfiks cekmeyle omuzlar genişler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çekiş şekline göre farklı yerler çalışır ama genel olarak omuzlar çalışır evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırtını geliştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

Çekiş şekline göre farklı yerler çalışır ama genel olarak omuzlar çalışır evet.

Bilmediğin konuda yorum yapma bence. Barfikste sırt ve biceps çalışır omuza bir etkisi olmaz.
  • Kolları geniş tutarak barfiks birde enseye barfiks yap kesinlikle genişler. Omuz genişlemez kanatlar genişler omuz genişmiş gibi durur barfiksle kanat yaparsın.Senin istediğin de bu sanırım. Devamlı yaparsan kısa sürede sağlam verim alırsın emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 1 Temmuz 2015; 1:40:11 >
  • Eyvallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Pardon abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

Kolları geniş tutarak barfiks birde enseye barfiks yap kesinlikle genişler. Omuz genişlemez kanatlar genişler omuz genişmiş gibi durur barfiksle kanat yaparsın.Senin istediğin de bu sanırım. Devamlı yaparsan kısa sürede sağlam verim alırsın emin ol

Peki daha rahat ve çok barfiks çekmek için ne yapmak lazım ? Kol kasını mı geliştirmek lazım ? Ben 4-5'ten sonra yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

Kolları geniş tutarak barfiks birde enseye barfiks yap kesinlikle genişler. Omuz genişlemez kanatlar genişler omuz genişmiş gibi durur barfiksle kanat yaparsın.Senin istediğin de bu sanırım. Devamlı yaparsan kısa sürede sağlam verim alırsın emin ol

Peki daha rahat ve çok barfiks çekmek için ne yapmak lazım ? Kol kasını mı geliştirmek lazım ? Ben 4-5'ten sonra yapamıyorum.

Aslında o 4 taneyi tam yapıyorsan çok iyi omuzdan güç alıyorsun sonuçta omuzlarını filan esnet zamanla olur bir şey diyemem.Bugün 4 yaparsın 2 gün sonra 5'e çıkarırsın.3 set halinde yaparsın toplam 15 tane filan işte.

edit:bacaklarını birbirine filan dolama var onları yapabilirsin :D internetten videolara bak bende uzman filan değilim kardeşim yapıyo ondan görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 1 Temmuz 2015; 1:58:07 >

• Dumbell al kendine

Shoulder press 4x15
    lateral raise 4x15
    front raise 4x15

Genişleme garantisi veriyorum

• serokut S kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah. Sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.