Şimdi Ara

Barfiks ile boyunu uzatabilen içeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barfiks ile boyunu uzatabilen var mı? Uzadıysa kaç cm?? İlk elden duymak istedim. Uzayanlar yazsın teknige girmeyelim. Herkes ayri bisi diyor. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • Uzamaz bosuna ugrasmayin

• Hadi ya. Deneyip kesin cevaba ulasicam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excworld -- 4 Nisan 2013; 22:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excworld

Hadi ya. Deneyip kesin cevaba ulasicam o zaman.

Kac yasindasin

• Eylulde tam 16 olucam. Uzatir gibime geliyor ya. Vucut bayaa esniyor sonucta. Asılma falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excworld -- 4 Nisan 2013; 22:37:19 >
  • koruma kalkanı v1 aktif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5m idim çeke çeke 1,90 oldum inanılması güç gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: excworld

Eylulde tam 16 olucam. Uzatir gibime geliyor ya. Vucut bayaa esniyor sonucta. Asılma falan

Asıldığımız her şey uzasaydı
  • İyi yakaladin kardesim. :D. Neyse ben cevabi aldim.

• Ben denemedim ancak Hala oğlu 16 yaşında lojmanlarındaki evlerinin duvarına yaptırmıştı, şuan 30 yaşında 1.92 boyunda , Annesi ve Babası normal 1.60-1.70 boy arası , genetik olarak etki var ancak herşey tamamen sana bağlı
  • michael jordan arastır ters asılarak 18 cm uzamıs lise sondaken gravity boots sayesinde.
  • git basket oyna
  • Hergün 30 kez zıpla ve şu kemik gelişimini sağlayan yoğurtlardan yersen iyi gelir , benim kücük kız kardeşim 15 yaşında 1.76 , kücüklükten beri aptamil felan yer beni geçecek neredeyse
  • Yerçekimine karşı koyarak yapılan hareketler uzamanı sağlamaz. Sarkma hareketi yapman gerek. Yani asılma ya da ters olarak kendini sallandırmak ki bu çok riskli.

Esneme hareketleriyle kolayca uzarsın. Plates, aikido, yoga vs. Kadınlar bunları niçin yapıyorlar sanıyorsunuz?

Aslında uzamak denmez ona. Olman gereken boydur o. Mesela 1.80'sin ama spor yapmıyorsun. Gövdeden uzunsun ve şişmansın. Kilo verip esneme hareketleri yaparsan 1.83-1.85 olman garanti gibi bir şey. Aynı şekilde bu oran 1.70 birisi için 1-3 cm farkedebilir. Nedeni omurların arasının açılması ve kasların sıkılaşıp iskeleti daha sağlam tutmasıdır. Bu dediğimi ancak sporunu düzenli yaparsan anlarsın. Düzgün durmak bile sana katkı sağlar.

Ters mekik çekmeni ve T bar kaldırmanı tavsiye ederim. Forumda çok deneyimli sporcu arkadaşlarımız var ve hepsi olmasa da çoğu yardımsever. Onlara da danışabilirsin. bod****tr'yi öneririm.

Bel ve sırt kaslarının çok güçlü olması hem güzel bir görüntü yaratıyor hem de bana sporcu abilerimin ve ablalarımın anlattığına göre istesen de eğri duramıyorsun.

Bir düşünsene herkes 6pack ister. göğüs ister. Plaj vücudu yani. Ha bir de adonis ister. Halbuki bu anlattıklarım daha önemli benim açımdan öyle diyelim ya da.

Sen sırt ve omuz çalışırsan herkesin yapmadığını yapmış olursun sıradan olur. Herkeste 6 pack var ama sırt kası ve geniş omuz yok. Kimse biceps çalışmaz mesela. Crossover denen bir alet var onunla çok çalışmanı öneririm. Ben ilk başladığımda felaket perttim. Ama 2 aydan sonra bırakmaz oldum. Bir o bir de Arnold press inanılmaz DEĞİŞİK bir hisse yol açıyor kaslarında. Bana resmen uyuşturucu gibi gelirdi. Evet çok ağrı yapardı ama çok hoşuma gidiyor.

Bende kısa boya rağmen 8 pack var ama maalesef g*tü göbeği çok saldık yağ torbası gibiyim şu an. Genetik bir durum. Adamın boyu 1.86 türlü ilaç kullanıyo ama 8 pack çıkaramıyor. Keşke ben o boyda olsaydım da 2 packi bu abiye verseydim, millet neleri dert ediyor. 8 pack varsa sende de durma çalış, kayık ya da çizgisiz olsun, farketmez.

Göbek olmadığı, fıtık,kambur ya da bel problemleri olmadığı ve bel ve sırt kasların sağlam olduğu sürece sorun yok. Ama sporu sürekli yapman lazım. Benim ve pek çoklarının yaptığı hataya düşme.

Ayrıca ağırlık kaldırma fazla. Sadece omuz ve göğüs için ağırlık kaldır, bütün vücuduna ağırlık bindirecek ayakta ağırlık hareketlerinden sakın. Oturarak baş hizasına doğru ağırlık kaldırma hareketi var onu yap mesela. Omuzları çalıştırıyordu hatırladığım kadarı.

beslenme konusunda fikir verecek son adam benim o yüzden bu kadar yardımcı olabiliyorum umarım faydasını görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Yerçekimine karşı koyarak yapılan hareketler uzamanı sağlamaz. Sarkma hareketi yapman gerek. Yani asılma ya da ters olarak kendini sallandırmak ki bu çok riskli.

Esneme hareketleriyle kolayca uzarsın. Plates, aikido, yoga vs. Kadınlar bunları niçin yapıyorlar sanıyorsunuz?

Aslında uzamak denmez ona. Olman gereken boydur o. Mesela 1.80'sin ama spor yapmıyorsun. Gövdeden uzunsun ve şişmansın. Kilo verip esneme hareketleri yaparsan 1.83-1.85 olman garanti gibi bir şey. Aynı şekilde bu oran 1.70 birisi için 1-3 cm farkedebilir. Nedeni omurların arasının açılması ve kasların sıkılaşıp iskeleti daha sağlam tutmasıdır. Bu dediğimi ancak sporunu düzenli yaparsan anlarsın. Düzgün durmak bile sana katkı sağlar.

Ters mekik çekmeni ve T bar kaldırmanı tavsiye ederim. Forumda çok deneyimli sporcu arkadaşlarımız var ve hepsi olmasa da çoğu yardımsever. Onlara da danışabilirsin. bod****tr'yi öneririm.

Bel ve sırt kaslarının çok güçlü olması hem güzel bir görüntü yaratıyor hem de bana sporcu abilerimin ve ablalarımın anlattığına göre istesen de eğri duramıyorsun.

Bir düşünsene herkes 6pack ister. göğüs ister. Plaj vücudu yani. Ha bir de adonis ister. Halbuki bu anlattıklarım daha önemli benim açımdan öyle diyelim ya da.

Sen sırt ve omuz çalışırsan herkesin yapmadığını yapmış olursun sıradan olur. Herkeste 6 pack var ama sırt kası ve geniş omuz yok. Kimse biceps çalışmaz mesela. Crossover denen bir alet var onunla çok çalışmanı öneririm. Ben ilk başladığımda felaket perttim. Ama 2 aydan sonra bırakmaz oldum. Bir o bir de Arnold press inanılmaz DEĞİŞİK bir hisse yol açıyor kaslarında. Bana resmen uyuşturucu gibi gelirdi. Evet çok ağrı yapardı ama çok hoşuma gidiyor.

Bende kısa boya rağmen 8 pack var ama maalesef g*tü göbeği çok saldık yağ torbası gibiyim şu an. Genetik bir durum. Adamın boyu 1.86 türlü ilaç kullanıyo ama 8 pack çıkaramıyor. Keşke ben o boyda olsaydım da 2 packi bu abiye verseydim, millet neleri dert ediyor. 8 pack varsa sende de durma çalış, kayık ya da çizgisiz olsun, farketmez.

Göbek olmadığı, fıtık,kambur ya da bel problemleri olmadığı ve bel ve sırt kasların sağlam olduğu sürece sorun yok. Ama sporu sürekli yapman lazım. Benim ve pek çoklarının yaptığı hataya düşme.

Ayrıca ağırlık kaldırma fazla. Sadece omuz ve göğüs için ağırlık kaldır, bütün vücuduna ağırlık bindirecek ayakta ağırlık hareketlerinden sakın. Oturarak baş hizasına doğru ağırlık kaldırma hareketi var onu yap mesela. Omuzları çalıştırıyordu hatırladığım kadarı.

beslenme konusunda fikir verecek son adam benim o yüzden bu kadar yardımcı olabiliyorum umarım faydasını görürsün.

Hcoam çok güzel yazmışsın eline sağlık.

Bir şey sormak istiyorum

Ben 18 yaşındayım boy 178 kilo 61. Hiç spor kulübüne gitmedim sadece geçen sene birkaç ay evde basit hareketleri yaptım her akşam. Ama ameliyattan sonra yapmayı bıraktım snra ba başlayamadım. Ben ağırlık kaldırmadım acelesi yok diye.Pazılar gelişip dar omuzlu kalmayım dedim. Geçen seneki yaptığım harekelterin de faydası oldu saanırım zayıf olmama rağmen omuzlarım geniş durur Soracağım şey şu ki.Boyumu nasıl uzatırım esneme hareketleri yeterli olur mu? Hepsini bulabileceğim bir iste falan var mı hocam? Spor kulübüne de yazılacağım en kısa zamanda

• zamanında çok kısaydım.lise defteri diye bir dizi vardı bilen bilir.basketi sevmezdim ama o dizi teşvik etmişti.klasik olucak ama basket ve yüzme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Yerçekimine karşı koyarak yapılan hareketler uzamanı sağlamaz. Sarkma hareketi yapman gerek. Yani asılma ya da ters olarak kendini sallandırmak ki bu çok riskli.

Hcoam çok güzel yazmışsın eline sağlık.

Bir şey sormak istiyorum

Ben 18 yaşındayım boy 178 kilo 61. Hiç spor kulübüne gitmedim sadece geçen sene birkaç ay evde basit hareketleri yaptım her akşam. Ama ameliyattan sonra yapmayı bıraktım snra ba başlayamadım. Ben ağırlık kaldırmadım acelesi yok diye.Pazılar gelişip dar omuzlu kalmayım dedim. Geçen seneki yaptığım harekelterin de faydası oldu saanırım zayıf olmama rağmen omuzlarım geniş durur Soracağım şey şu ki.Boyumu nasıl uzatırım esneme hareketleri yeterli olur mu? Hepsini bulabileceğim bir iste falan var mı hocam? Spor kulübüne de yazılacağım en kısa zamanda

Var ama burada yazmak yasak sanırım. Sansüre takılıyorum yazınca. Özel mesaj yoluyla 1 site vereceğim sana 1 tanesi yabancı bir site. Zaten çoğu kişi bilir burda bunu.

Boyun gayet uzun ben 1.71'im(ama zıplayınca 2.5 oluyo zaa )

İlla da ben uziycam banine banine diyosan git kendini ağaca as derim. Amman diyim ayaklara yakın yerden asacaksın ki o gövde sallansın, başka yerden değil. Sonra akşam haberlerine çıkma boyu uzasın diye kendini ağaca astı hayatından oldu diye

Yüzmenin çok iyi geldiğini biliyorum eklemlere. Genel olarak vücudunun şeklini değiştirir. Bak benim bir arkadaşım vardı ben lisedeyken 1.68'dim spor yapmıyordum şişman ve hantaldım. Spor yapmaya başlayınca bu boya geldim düşün. O adam yüzüyor, adam benle aynı boyda ama yanyana koy, adam manken vücudu gibi bense kalas. Uzaktan bakınca anlıyorsun yüzme yaramış diye. Bu adam 8 yıldır yüzüyor yalnız biz ona balık adam derdik. Müsabıktır kendisi

Şimdi ne alemde bilmem belki o da g*t göbek salmıştır kimbilir.

Gittiğin spor salonuna söyle seni kardiyo ve fitness programına alsınlar. Sırt bel omuz ve göğüs çalışmak istiyorum de. Göğüs ve pazuya gerek olmadığını belirt bunları evde çalışabilirsin. Ve haftada 2-3 kere günde 2 saat yüzmeye git.Yüzmeye gideceğini, ona göre ağırlıkta bir program hazırlamalarını iste spor eğitmeninden.

Diyetisyene git. Sağlıklı beslen. Ciddi söylüyorum diyetsiz spor da; sporsuz diyette BİR BOKA YARAMAZ. Ben yapıyorum işte, 7 kilo verdim 3 haftada. Ama hala yağ tulumu gibiyim. O an anladım ki mineral tuz ve su kaybı yaşamışım. Neredeyse hiç yağ yakmamışım. O an anladım spora geri dönmem gerektiğini. Şimdi memleketime döner dönmez ben de spora başlayacağım tekrardan.

Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim: hacim gerçekten farkediyor. 1.67 bir arkadaş vardı spor salonunda ama fiziği o kadar iyiydi ki, benle arasında fark yoktu hatta benden uzun gibi duruyordu. Kalıplıydı biraz. Bazıları yağsız kas seviyor. Ben de o görüntüyü yakalamak için uğraşıyorum ama bazılarına hiç gitmiyor. Kasları belli edicem hayır çizgileri ortaya çıkarmalıyım, herkes tanrısal vücudumun çekiciliğine kapılmalı diye kilo verenlere üzülüyorum. Sporları da aksıyor. Hiç yemeden sırf su içip spora gelen ve baygınlıklar geçiren arkadaşlar var. şeker tansiyon vs olup ölüm orucu gibi diyet yapanlar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.