Şimdi Ara

barfiks çekmek için yapmam gerekenler yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazmemo98 -- 21 Mart 2018; 0:23:36 >

• arkadaşım ben 110 kg a yaklaşığım ve rahat 5-6 barfiks çekebiliyorum sırrımı söleyim biri ayağından tutsun yardımla çek inişlerde kendin in olabildiğince yavaş bir şekilde haftada 3 gün bunu tekrarla 3-4 aya 20 i bulursun
  • nasıl tutuyorsun peki barı? avuçların sana mı bakıyor yoksa karşıya mı?
  • Sırt ve biceps kaslarını güçlendireceksin, beline ağırlık bağlayıp kısmi tekrarla çalışacaksın bunun da yolu vücut geliştirmeden geçer. ben 1,74 üm 89kgım tek seferde 20 küsür çekebiliyorum (geniş tutuş eller karşıya bakacak şekilde). 4 set halinde çalıştığımda ya belime ağırlık bağlayıp 4xmax çekiyorum yada 4*12 şeklinde çalışıyorum. avuç içi kendine bakarsa barfiks olmuyor çok fazla kas grubu işin içine direk olarak giriyor zaten sayı gittikçe gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombacı Mülayim -- 10 Eylül 2010; 15:27:43 >
  • nasıl güçlendiricem? sırt ve biceps kaslarımı 0 barfiks çekebiliyorum
  • aylar alır body de calıs ama zayıfsan cok rahat cekmen gerek
  • değilim.boyum 1.65 kilom 72
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barfiks demirinde sürekli çekmeye çalış bende 0 çekiyordum ilk başladığımda şimdi 5-6 ama biraz kiloluyum vede çekmeye başlayınca bıraktım.
    Daha çabuk gelişmek istersen barfiks de şınav çek.Şınav çekemiyorsan şınavı dizlerinin üstünde çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Barfiks demirinde sürekli çekmeye çalış bende 0 çekiyordum ilk başladığımda şimdi 5-6 ama biraz kiloluyum vede çekmeye başlayınca bıraktım.
    Daha çabuk gelişmek istersen barfiks de şınav çek.Şınav çekemiyorsan şınavı dizlerinin üstünde çek.

ok.
  • başka yokmu fikri olan? ilk başladığında 0çeken arkadaşlar varsa örnek versinler bana
  • kardeş forumda böyle bi konu war "Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey" yanlış hatırlamıyosam böyleydi gir 8 haftada 0 dan 20 barfixe çıkarıyomuş antrenmanı yaparsan bence yap bende yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.